Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antidotum na trądzik

Polecane posty

Gość gość
Ja na trądzik stosowałam IQface, Efekt jak dla mnie rewelacyjny, bo po trzech miesiącach trądzik znikł zupełnie, nie ukrywam,że aż tak dobrego działania to się nie spodziewałam, i było ono dla mnie mimo wszystko miłym zaskoczeniem

Gość HaniaPel
Mi nie pomagały żadne tabletki apteczne i te na zamówienie, nie pomagały maści, a problem trądziku był dla mnie bardzo ciężki. Piszę, że był, bo pożegnałam go po wielkich bojach. Moja buzia wyglądała jak pizza, w wypryskach, miałam obniżoną samoocenę, wstydziłam się wzroku ludzi na ulicy. Moja koleżanka poleciła mi maść dostępną na tej stronie: http://www.natradzik.info.pl/ Oczywiście zareagowałam śmiechem, w końcu stosowałam tyle różnych preparatów, że niby jakaś maść z internetu miałaby mi pomóc?! Byłam tak zdesperowana, że postanowiłam wypróbować tubkę, głównie, że prosiła mnie o to koleżanka, która również zmagała się co prawda z pojedynczymi wypryskami na twarzy, dekolcie. Stosowałam ten preparat i po dwóch tygodniach zauważyłam, że moja cera wygląda zdrowiej, przestrzegałam również właściwej diety, ale poczułam wielką nadzieję, na zmianę mojego wyglądu. Zaczęłam wyglądać jak człowiek. Postanowiłam stosować specyfik przez dłuższy czas i dziś nie mam już tego okropnego problemu trądzikowego. Oczywiście w dalszym ciągu profilaktycznie utrzymuję dietę, żeby nie kusić losu. Dziewczyny, to działa naprawdę! Mi pomogło, szczerze wam polecam. Produkt wart swojej ceny, w porównaniu do innych "cudownych" medykamentów.

Gość gość
Hej, ja kiedys też z tym walczyłam, tabletki działały na chwile, mnóstwo rzezcy probowałam. Ostatecznie tradziku raz na zawsze pozbyłam sie jak stosowałam krem efaclar k i efaclar duo. Wg mnie efaclar duo skuteczniejszy. Stosowalam, tez zel do mycia twarzy efaklar na zmiane z innym zeby nie wysuszyć. Ja mialam tradzik tylko na policzkach i tylko tam go stosowalam, na czolo stosowalam zwykly krem. Juz przy pierwszym opakowaniu bylo widac roznice, przy drugim wszystko zniknelo. Stosowalam zapobiegawczo pol roku. Potem od czasu do czasu kupowalam, jak cos wyszlo ale ogolnie mam spokoj. Znam kilka osob , ktore ten krem wyleczyl wiec polecam. Teraz jak cos mi pojedynczego wyjdzie to stsosuje masc cynkowa. Nie wysusza wiec przez kilka dni mozesz na cala twarz stosowac , ja tak robie. Polecam tez złuszczac skore. Kup sobie sprzet do peelingu kawitacyjnego- ok 150 zl i to daje efekty. albo kombajn do twarzy. Likwiduje tradzik. Pij duzo wody ii nie jedz slodyczy i ostrych rzeczy. Powodzenia.

Gość gość
Ja na trądzik stosowałam IQface, Efekt jak dla mnie rewelacyjny, bo po trzech miesiącach trądzik znikł zupełnie, nie ukrywam,że aż tak dobrego działania to się nie spodziewałam, i było ono dla mnie mimo wszystko miłym zaskoczeniem

Gość gość
W moim przypadku kolejnym krokiem jaki by mnie czekał, to sterydy i antybiotyki. Niestety, od czasu gdy zaczęłam dojrzewać, pomimo, że starałam się dbać bardzo o cerę, niestety, z roku na rok było gorzej... i pomógł mi dopiero IQface... a mogłam go juz spróbować z pół roku wcześniej... ale wtedy popełniłam bład

Gość gość
Wystarczy tylko systematycznie stosować tabletki IQFACE, przynajmniej u mnie to podziałało - fakty są takie, że rzeczywiście trudno jest znaleźć dobry środek, zdecydowana większość tego typu produktów kompletnie nic nie daje. Spróbujcie tego, powinno być dobrze.