Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam zestaw GUCCI i różne inne ciuchy światowych marek

Polecane posty

Gość gość
W jakim lumpeksie to znalazłaś?

Gość gość
Zdziwisz się, ale nie w lumpeksie :) A nawet gdyby, to jakie to miałoby znaczenie, jeśli coś jest oryginalne i posiada numer seryjny? Dla mnie nie miałoby to znaczenia, jeśli zależałoby mi na oryginalności, a nie przeszkadzałoby mi, że rzecz jest używana. Wszystkie moje ubrania były zakupione jako nowe, niektóre w salonach Gucci czy Escada, a niektóre w Turcji na wycieczce, więc te już oryginalne nie są. Mam dużo rzeczy znanych marek (Gucci, Burberry, Escada (Też Biba by Escada), Chanel , więc jeśli ktoś jest zainteresowany, czegoś poszukuje, mogę uruchomić aukcje jeśli tylko posiadam daną rzecz (ubrania w rozmiarze ok 38, buty w rozmiarze 37, zegarek Gucci -oryginał). Jednakże w tej sprawie proszę kontaktować się przez Allegro. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ale wiesniackie te spodnie. Wygladaja jak moda z lat 80 tych...ale co tam, wazne ze maja napis gucci co nie?

Gość gość
Jasne, dla Was wszystko jest wieśniackie, każdy problem jest do doopy, każdy temat to prowo. Jak to dobrze, że Wy tu na Kafe takie fajne jesteście, takie Boginie Mądrości i Dobrego Gustu!

Gość gość
A mnie się podoba. A Wy chamskie jesteście i tyle. Ktoś chce coś sprzedać, reklamuje, no to zaraz zlezą się takie żmije gadające o lumpeksach i wieśniactwie. Naprawdę czasem aż odechciewa się tu zaglądać.

Gość gość
Te spodnie jak z bazaru z lat 90:O sprzedajesz kurtkę która wypada jak S, spodnie 40, a bluzkę M. I mamy uwierzyć że to szmaty z twoje szafy? Jesteś głupia czy udajesz?

Gość gość
A Ty zawsze trzymasz jeden rozmiar: przed ciążą, w trakcie i po? A spodnie Gucci gdyby rzeczywiście były z lat 80, nieźle bym na nich zarobiła ;)

Gość gość
Tak,złotko. Noszę ten sam rozmiar co przed ciążą, więc mam jeden rozmiar rzeczy w szafie. Lumpeksiara chce się dorobić, ale widać kiepsko idzie licytacja hahahaaaaaa

Gość gość
A ja mam różne rozmiary w szafie, bo każda firma ma inną rozmiarówkę. Kiedyś szukałam spodni na allegro, sprawdzałam wymiary i różniły się w biodrach o 10 cm. Moje spodnie maja rozrzut rozmiarów od 36 do 42 i wszystkie sa na mnie dobre. Poza tym mam szczupłą górę, a masywne uda i bluzki czy kurtki mam w innym rozmiarze niż dół. Więc niekoniecznie musi być tak, że autorka sprzedaje ubrania po kimś

Gość gość
Autorko generalnie te ubrania sa tandetne,totalne bezguście. Moze na wsi gdzieś komuś to sprzedasz ale nikt kto zna sie na markach nie da sobie wcisnąć takich "szmat" niestety :-P

Gość gość
Jeśli faktycznie są to twoje ciuchy to od razu wyłania mi się obraz dziuni z tlenionymi lub kruczoczarnymi kłakami i białymi kozakami.

Gość gość
To powiedz ile zawołałaś ceny minimalnej, bo mimo 3 osób licytujacych nikt nie kupił...

Gość gość
To zamiast tych szmat lepiej kup sobie porządna pościel bo to coś na czym zdjęcie tej kurtki zrobiłaś to tandeta tania pościel i paznokcie sobie zrób.

Gość gość
No ta kurtka to porażka na całego. Zawsze się zastanawiam co ludzie pokroju autorki mają we łbie wystawiając takie coś. Przecież to jest sprzed dziesięciu lat albo i dalej. I co metka Gucci ma kogoś skusić? Ja prdl

Gość gość
faktycznie wieś śpiewa i tańczy.

Gość gość
jak dla mnie nic specjalnego, a "gucci" jakoś na mnie nie działa' wolę kupić jakieś bazarkowe ale ładne, niż metką gucci jakieś paskudztwo. Jak ta sara boruc i jej obrzydliwe buciory no ale za kilka tysięcy!!!

Gość gość
10:13 w samo sedno, ale dla autorki ważne logo na pół doopy:D

Gość gość
No tak, licytacja mi nie poszła, wiem, że to powód do radości dla Was, przecież to takie fajne, jak coś komuś nie wyjdzie, prawda? Nie było ceny minimalnej, ustawiłam aukcje od 1 zł. Żadne ze zdjęć nie było robione na tle pościeli :) Wszystkie ubrania są z mojej szafy.

Gość gość
Ale z Was żmije.

Gość gość
W sumie dziękuję za Wasze chamskie uwagi, bo wprawdzie chciałyście mi dopiec, sprawić żebym się źle poczuła, gorsza od Was, ale dzięki Wam mniej więcej już wiem co zrobić, żeby jednak sprzedać te ciuchy. Pozdrawiam :)

Gość gość
Jakby nie było ceny minimalnej to przecież któraś z tych trzech osób by je wylicytowala.

Gość gość
A tej fantastycznej bluzki burberry to niby czemu nigdy nie założyłaś?

Gość gość
Niekoniecznie, przecież Allegro daje możliwość odwołania ofert i zakończenia aukcji przed czasem. Sprzedałabyś Gucci i Chanel za 2 zł, bo ja nie :-)

Gość gość
gość dziś Bo mi brzuch wciąż wystaje po ciąży i źle leży, zadowolona?

Gość gość
Przed ciążą tez ci wystawał?

Gość gość
10:46 ja też nie, a wiesz dlaczego? Bo wcale bym takiego badziewia nie wystawiła. Poza tym autorka w aukcji napisała ze sprzedaje za ułamek ceny pi szykuje miejsce w szafie BZ nowe szmaty, wiec co? Jak za mało dawali to nagle miejsce w szafie niepotrzebne? Hahahahahaaaaa powinna być wdzięczna ze ktoś jej dawał chociaż dwa złote za to:D

Gość gość
Straszna chamówa tu na forum. O gustach się nie dyskutuje. Ciekawe jak Wy się ubieracie i jak wyglądacie :) A może przed ciążą nie założyła, bo np. miała pełno innych ciuchów, może jest zakupocholiczką?

Gość gość
To nie jest kwestia gustu. Autorka pisze o markowych ciuchach,wiec wchodzimy na stronę Allegro i zdziwienie. To nie sa markowe ciuchy to sa tanie szmaty z tureckiego bazaru. Kogo chce oszukać? Jakby były markowe to by zniknęły w 5 minut a nie autorka jeszcze linki na forum wklepuje :-P

Gość gość
Ależ one markowe może i są ale z przed 20 lat .To że mają metki nie znaczy że są ponadczasowe.