Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 letnia dziewczyna z brakiem ochoty na seks

Polecane posty

Gość gość

Witam jestesmy ze soba juz ponad rok czaasu mamy po 20 lat i moja dziewczyna od 3 miesiecy nie chce sie ze mna kochac nie chce abym ja dotykal w miejsce intymne ...nawet sie nie goli ,wczesniej robilysmy to dosyc czesto teraz zazwyczaj gdy spimy to sie odwraca tylkiem i nie raczy sie odwrocic. Probowalem z nia rozmawiac ale nigdy nie uzyskalem sensownej odpowiedzi i caly czas nad Tym mysle co moze byc nie tak pewnego razu gdy lezelismy w lozku po dluzszym czasie zachcialo mi sie plakac powiedzialem jej ze jest to dlamnie wazne i ze jak nie bd seksu to ten zwiazek sie rozpadnie bo ktory normalny mezczyzna nie lubi sie pokochac

Gość gość
Lecz się.

Gość gość
Zostaw ja nie ma co czasu marnowac kiedys to przerabialem i dzis sb w brode pluje ze moglem to zakonczyc szybciej od razu a nie probowac naprawiac i zyc z nadzieja ze pewnego dnia sie to zmieni...moze jak straci to do niej dotrze

Gość gość
Zostaw ja nie ma co czasu marnowac kiedys to przerabialem i dzis sb w brode pluje ze moglem to zakonczyc szybciej od razu a nie probowac naprawiac i zyc z nadzieja ze pewnego dnia sie to zmieni...moze jak straci to do niej dotrze

Gość gość
Zobaczymy jak bd przez ten wekeend jak nie db miala ochoty to powiem jej zeby sobie znalazla takiego z cipka pomiedzy nogami xD :D

Gość gość
Moze zaczela brac tabletki antykoncepcyjne, one obnizaja ochote na seks

Gość gość
Nie ona nie bierze tabletek antykoncepcyjnych i nigdy ich nie brala, wcale sie nie kochamy ... A co do antykoncepcji tylko preferujemy prezerwatywy , mysle zemnie rowniez nie zdradza bo bym to zauwazyl ze cos jest nie tak