Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia...

Polecane posty

Gość gość Marcela
Czyli wolałbyś przypadkową kobietę?Nie znajomą.:)

Gość gość Marcela
Szalona masz nas na M.;)Przypadek kojarzy mi się z czystym seksem.Robisz to i znikasz.Emocje kojarzę z osobą, która mnie by fascynowała od dawna erotycznie.:)

Gość gość Marcela
Micxx.Napiszę do Ciebie i się umawiasz od razu?:D A może nie okażę się atrakcyjna.:)

Gość gość
A w tym przypadku byłoby to istotne :D

Gość Marcel O
To że nieznajoma podnieca najbardziej. Wystarczy żebyśmy działali na siebie fizycznie. Emocjonalnie nie trzeba się angażować.

Gość gość szalona gwiazda
O dzięki Marcelo ale Ty kobieta:) a mnie zawsze ciągnie do płci przeciwnej chyba że Marcel O dwa razy pod rząd czyli jakby był trójkąt A tak szczerze to dziś myślę o przypadku tzn takim świadomym zaplanowanym ale bez żadnych innych emocji Tylko pragnienie i porządanie, gorące emocje i świadomość że ta druga osoba potrzebuje tego samego i nic więcej.

Gość gość
Jak to tak bez emocji? :(

Gość gośćswiruska
Gość szalonagwiazda 12:24 dobrze prawisz zacna koleżanko:)

Marcel o Choć fizycznosc jest ważna a nawet powiem że bardzo to chemia jest w pierwszym spojrzeniu albo wcale

Gość gość Marcela
Szalona, mam dokładnie to samo.Kocham facetów.:) Świadomy, zaplanowany seks ale bez żadnych innych emocji.Nie chcę komplikować, chcę mieć co wspominać. Dlaczego nie nieznajomy, Marcel.Ponieważ chciałabym pozytywnych wspomnień,a nigdy nie wiadomo na kogo przypadkowo się trafi.

Gość Marcel O
Myśle że dwa razy nie sprawiłoby problemu. Facet w idealnym wieku jestem przecież.

Gość gość Marcela
Bez emocji czyli bez miłości. emocje typu pożądanie i namiętność mile widziane.:)

Gość Marcel O
Marcelino zakładamy oczywiście że trafiamy na tego kogo chcemy trafić.

Gość Marcel O
Jeśli nie ma od początku pożądania i emocji to nawet nie warto próbować dalej. Tak myśle.

Bez emocji typu co on pomyśli o mnie a może dziś tylko kawa albo nie wiem czy jestem gotowa boję się że mogę się zakochać itd Bez ubierania czystą fizycznosc w emocje które tylko komplikuja to co zaplanowane Dlatego osobę przypadkową nie spotkamy i kuzyna na weselu albo dni strażaka w naszej miejscowości ( chociaż to nigdy nie wiadomo)

Gość gość Marcela
Tak Marcel.W fantazjach wszystko jest możliwe.Dlatego są takie piękne i pociągające.:)

Gość Micxx
Marcela :) nie umawiam się od razu na pewno jakaś wymiana fotek musiała by być oraz omówienie zasad co można co nie i że to tylko zwykły seks bez żadnych dodatkowych uczuć

Gość Marcel O
Są fantazje które warto spróbować zrealizować .

Gość gość Marcela
Macie takie osoby,o których nieraz myślicie czy raczej wasze fantazje pozostają bezosobowe?

Gość gość
Gość 12:05 taka...

Gość gość Marcela
Micxx co wolno? ;)Wszystko oprócz mieszania komuś w życiu.Kocham mojego mężczyznę i nie chciałabym go skrzywdzić,ale stał się dla mnie jak brat,przyjaciel.A w sobie mam duże pragnienie czegoś innego.

Marcela Wiesz planować można a życie swoją drogą Miał być sport a poszło zdecydowanie za daleko, na to lekarstwa niestety nie ma a czas tylko zalecza Dlatego nie chcę wchodzić w coś z kimś kogo mogę dłużej znać Tylko raz jeden jedyny

Gość gość
Dziewczęta wypadam przy Was na płotkę :classic_cool:

Gość Micxx
Marcela co wolno w łóżku na ile jesteśmy otwarci i tego typu rzeczy :) Ja mam bardzo podobnie jak Ty że w życiu Żony nie zostawie bo jest dla mnie najważniejsza ale ja mam ogromne potrzeby seksualne a z Żoną to już jakoś nie to...

Gość gość
Miewamy takie fantazje osobowe... X Micxx 12:33 Zwykły seks bez dodatkowych uczuć, czyli jakby forma sprawdzenia? Taka spontaniczność. A jeżeli spodoba sie? Chciałbys powtórzyć? Bo wiemy o tym wszyscy tutaj, ze jeśli nie spodoba sie, to żadna siła nie da rady na następny

Gość 12:41 Cicha rybka brzegi rwie ;)

Gość gość Marcela
To jest obawa,że ktoś konkretny mógłby namieszać w życiu zamiast podejścia olimpijskiego?;) Więc jeśli ma być to tylko jeden raz jedyny powinno się szukać raczej w przypadkowych miejscach.Nawet kontakt mailowy zbliża niekiedy.:) Micxx więc wiem co czujesz.;)

Marcela w moim przypadku nie chodziło o obawę a później o wyrzuty sumienia I Ty musisz pozbyć się jej, albo zaufacie sobie mając tyle samo do stracenia i wykorzystacie to do ostatniego weschnienia albo nie będziesz umiała odlecieć a ziemia to cóż nie tęcza

Gość Marcel O
Chyba nie mam takiej konkretnych kobiet o których fantazjuje. Chociaż mam swoje ideały kobiecości.

Gość gość Marcela
Moim ideałem męskości jest facet, który zrobi mi dobrze.:)Szalona właśnie jedyne co mnie trzyma w ryzach to właśnie obawa, ze będą wyrzuty sumienia zamiast zabawy.