Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie rozumiecie, że najważniejszy i jedyny sens życia to ustalić, jak mieć

Polecane posty

Gość gość

wszystko totalnie, całkowicie w d***e? I nie tylko mojego życia, ale waszego i każdego innego. Jeśli myślicie, że się mylę to zaraz uświadomię wam, że jesteście w błędzie. Zastanówcie się tylko, co wam cokolwiek daje z tego co robicie. Życie każdego z was tak, czy inaczej prowadzi donikąd. Nie wiecie po co istniejecie. akiekolwiek dobra zgromadzicie, z czymkolwiek będziecie się szarpać to i tak kompletnie nic koniec końców z tego nie macie, bo wszystko gaśnie i jest jedna wielka nicość. Trzeba nauczyć się mieć wszystko gdzieś, żeby przebrnąć przez nieuniknione i niepotrzebne życie, jak najmniejszym nakładem cierpienia i wysiłku, bo robienie czegokolwiek jest bezcelowe. Następne pokolenia dalej nie będą wiedziały po co istnieją, jak 1000 poprzednich. To krótkie mignięcie świadomości, zwane życiem jest upierdliwe i pełne problemów, zmartwień, które nie mają sensu, bo zmartwienia są zawsze ucieczką przed nieuniknionym, przed unicestwieniem ciała, które i tak szybciutko i bezlitośnie nas dorwie, powie ćśśś, jak będziemy charczeć umierając i koniec, będzie film urwany na wieki. Gadajcie więc natychmiast, jak mieć wszystko w d***e, bo nie po to żyję ten ułamek sekundy, żeby tracić czas na lęki.

Gość gość
dokladnie. a ja jak mam wyebane na to wszysytko totalnie to mi zarzucaja ze jestem nihilsta, a ze anhedonia, ze aseks, ze len bo do pracy nie chodzi ble ble. a my jestesmy jak ta y****a ferma kurczaków - hodowani przez jakas sile wyzsza po to zeby w odp. czasie trafic pod noz/kose. tyle z nas zostanie i do tego nasze zycie zmierza. super, mozna sobie je urozmaicić - podziobac inne ziarno, wejsc na inna grzede i p******** inna kure. nie posiadam sie z radosci

Gość gość
Wiem po co istnieję! Istnieję po to by walczyć ze złem. Istnieję po to już miliony lat! Rodzę się umieram by znów chcieć się narodzić i tak w koło. A moim jedynym celem jest niweczyć skutki głupoty.

Gość gość
23:34 Jak widać z mizernym skutkiem. Tysiące lat niepotrzebnych, o kant doopy rozbitych działań. :D