Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie to męczarnia

Polecane posty

Gość gość
Moje może nigdy nie będzie-autor.

Gość gość
Nikomu z nieba nic nie spada,kazdy musi sie natrudzic zeby osiagnac sukces,a samym narzekaniem nic nie osiagniesz.

Gość gość
Tak,natrudził się zwłaszcza mój były współlokator,głąbuś,który podczas jednego semestru miał 30 dziewczyn,a drugiego też coś koło tego :D. Jest głupi i tępy,do tego po pijaku całkowicie nieobliczalny ,ale ma wygląd :). I to nie on sponsoruje,a jego sponsorują,podczas gdy on pasożytuje- wot sprawiedliwość :). On wymienia kobiety jak rękawiczki,a ja jednej normalnej znaleźć nie mogę.-autor

Gość gość
Trochę racji masz,nie powiem.

Gość gość
Jesteś przeklęty.

Gość gość
03:24-Coś w tym jest.

Gość gość
gość dziś Tak,natrudził się zwłaszcza mój były współlokator,głąbuś,który podczas jednego semestru miał 30 dziewczyn,a drugiego też coś koło tego smiech.gif . Jest głupi i tępy,do tego po pijaku całkowicie nieobliczalny ,ale ma wygląd usmiech.gif . I to nie on sponsoruje,a jego sponsorują,podczas gdy on pasożytuje- wot sprawiedliwość usmiech.gif . On wymienia kobiety jak rękawiczki,a ja jednej normalnej znaleźć nie mogę.-autor <<<<<<<<<<< bo on ma to cos,czego ty nie masz,jestes zalosny z twoim IQ i zazdroscisz innym bo odnosza sukcesy,a ty taki madry i tylko zalic sie potrafisz.

Gość gość
10:52-Ja też w to nie wątpię-autor.

Gość autor1995
Czyli jednak mój przyjaciel miał rację,żebym spierdalał stąd jak najdalej :). Dzisiaj pojawiła się informacja ,że matka dostała z programu 500+ 3 tys na dziecko i przepiła wszystko przez 3 dni z kolegami i koleżankami ahahahhahah .Spoko. Ucieknę dam gdzie docenią mój charakter i moje serce,niedługo się spakuję w pizdu. Pravac-Srbija Nawet łza mi nie pocieknie po policzku ,kiedy stąd spierdolę. Mimo tego,że jestem Polakiem tam przyjmą mnie jak swojego . Język znam,kulturę też ,więc nie ma problemu. Tam może znajdę swoje szczęście i normalniejsze społeczeństwo. A ty harpio jedna nawet ,,srećan put'' na pożegnanie mi nie powiesz .-autor

Gość autor1995
A ten zjeb genetyczny musiał się dojebać do literówki :). Właśnie przez takie kurwy jak ty,harpia i jeszcze kilka innych osób zbrzydło mi życie w tym kraju. Ja ludziom zawsze pomagałem jak mogłem.Kiedy byłem w stanie dawałem kilka złotych bezdomnym na alkohol albo jedzenie ,pomagałem ludziom,gdy widziałem ,że ktoś się źle czuje i co z tego ? Tak mi się skurwiałe społeczeństwo.Stonoga miał rację-was trzeba po prostu jebać i ruchać,na nic innego nie zasługujecie. Piłsudski też miał rację : ,,naród wspaniały,ale ludzie kurwy'' Wolę mieszkać pod mostem jak najdalej stąd niż tutaj opływać w luksusach.

Gość gość
*takie jest to .

Wolę mieszkać pod mostem jak najdalej stąd x i wchodzisz na takie forum by o tym pi.lic? ale pi.da z ciebie, zamiast gadac to zrob to i tyle

Gość autor1995
Odnosi sukcesy,masz na myśli to,że pasożytuje na naiwnych laskach,które mu dają ?Że kilka z nich oszukał na kilkadziesiąt złotych a one i tak nie chciały tego zgłosić,żeby nie narobić mu przypału ?

Gość autor1995
Dobra,idę załatwić kilka spraw ,cujemo se opet,leszczu :).

Gość gość
Masz rację,olej tych zawistników.

Gość gość
Biedactwo.

Gość autor1995
Taka prawda. Widzę już,że matka doszczętnie osłabiła ojca :).Jeszcze kilka dni temu był pełen sił,teraz śpi i leży.A jest po 2 zawałach...

Gość gość
autor1995 dziś Taka prawda. Widzę już,że matka doszczętnie osłabiła ojca usmiech.gif .Jeszcze kilka dni temu był pełen sił,teraz śpi i leży.A jest po 2 zawałach... yyyyyyy a najbardziej oslabila siebie bo wysrala takiego s*******a

Gość autor1995
Zamknij mordę,harpio p********a.

Gość autor1995
Przez takich podłych,zawistnych ludzi jak Ty nienawidzę siebie i swojego sk****ałego życia.Współczuję dzieciom i mężowi (mam nadzieję,że ich nie masz). Jesteś potworem .Przez takich jak Ty kilka dni temu młoda dziewczyna skoczyła z 3 piętra. To nie jest kraj dla ludzi dobrych i wrażliwych. Swoje dzieci też tak będziesz tyrać/tyrasz czy tylko twoim celem jest wbicie mi gwoździa do trumny? Skąd tyle w tobie nienawiści do mnie?

Gość gość
Chłopie,cierpisz obróć się w stronę stwórcy.

Gość gość
Hahaha zabawny jestes autorze z ta seoja frustracja. Mam to samo ludzie to suki dlatego juz prawie w ogole z nimi nie gadam

Gość gość
A dziwicie się, że ludzi na tym świecie nie ma dobrych , bo tu nic za darmo nie jest , teraz to się liczy cwaniactwo, kumatość . Nie warto w tym świecie w Polsce być za spokojny, bo ludzie na tym bazują, życie to interes zapamiętajcie o tym.

Gość gość
20:04-Dla mnie to nie jest śmieszne.Cierpię,bo jak byłem młodszy,to mimo piekła i nieakceptacji marzyłem,że kiedyś będzie lepiej...ale teraz widzę,że dane mi jest zgnić tutaj nieszczęśliwym albo spierdolić z kraju,który kocham.Za to,że z niego pochodzę,za historię ,tradycję,ale co z tego...Skoro naród teraz się skurwił i przychylił do zgniłych wzorców zachodu.

Gość gość
Spoko nie wiem jak jest w innych krajach choc jesli chodzi o zawisc to polacy z pewnoscia przoduja. W kazdym razie wydaje mi sie ze w kazdym kraju znajda sie mniejsi czy więksi skurwysyni. Tez marzylam i w kazdym facecie naiwnie widzialam kogos kogi bede mohla obdarzyc miloscia i na.odwrot, Ale sranie w.baniw teraz to.juz mamvtak przetracaona psychike ze watpie by ktokolwiek jeszcze potrafil przebic sie do mnie i zdobyc moje zaufanoe. Ale w dupie mam chyba tego wlasnie potrzebowalam przynajmniej teraz nie potrzebuje nie skomle jestem zimna bez uczuc i jest mi z tym dobrze.

Gość gość
Zaczynam zastanawiać się nad ostatecznym rozwiązaniem.Takim najbardziej bezbolesnym,chyba chociaż to mi się należy.

Gość chaber_z_poligonu
Jak ja napisałem podobnie długą historię na tym forum to uznano ją za SPAM a tu proszę inny może. O co tuk...a chodzi?Gdzie tu podobne zasady dla wszystkich. Ktoś odpowie?