Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie to męczarnia

Polecane posty

Gość gość
ludzie są debilami nie widzącymi niczego poza jedzeniaem, sraniem i zakupami. Tym żyją i dla nich to cały świat. Nażrą sie , bzykną i idą wysrać i na tym kończy się ich pojmowanie swiata. Więc nie oczekuj autorze zrozumienia wśród takich prymitywów

Gość Stary Kawaler Wacek
Czy można być zwykłym leszczem, który nigdy nie wychodzi z domu, koledzy zabierali mi kanapki w szkole, kosz zakładali mi na śmieci , srali do tornistra mi , brakuje kolegów, koleżanek, dziewczyny nie chce zostać starym piernikiem, samotnym :-(.

Gość autor1995
Wacek-Ja jestem towarzyski,mam od c***a znajomych , tzw,,przyjaciół'' i co z tego? Skoro żadna mnie nie kocha a matka nienawidzi. Mogę sobie jedynie pośpiewać : KRAJINO KRAJINO KRVAVA HALJINO,O MILI RODE ,EVO SLOBODE!

Gość gość
Zgadzam się z Tobą autorze. Ja też mam dosyć.

Gość autor1995
To zrobimy coś z tym.

Gość gość
Ja Autora rozumiem. Autorze - na kafe siedzą smierdzace baki. Co powiesz na adopcje psa ze schroniska? Uratujesz jakiemuś JEGO nędzne życie. On Ci to wynagrodzi co dla niego zrobiłeś. Ja od 6 lat mam psa. Żyje głównie dla niego. Bez niego nie byłoby mnie dzisiaj.

Gość gość
autor1995 dziś Przez takich podłych,zawistnych ludzi jak Ty nienawidzę siebie i swojego sk****ałego życia.Współczuję dzieciom i mężowi (mam nadzieję,że ich nie masz). Jesteś potworem .Przez takich jak Ty kilka dni temu młoda dziewczyna skoczyła z 3 piętra. To nie jest kraj dla ludzi dobrych i wrażliwych. Swoje dzieci też tak będziesz tyrać/tyrasz czy tylko twoim celem jest wbicie mi gwoździa do trumny? Skąd tyle w tobie nienawiści do mnie? x najlepiej zwalac wine na wszystkich innych jak sie jest leniuchem i oczekuje manny z nieba x dziewczyna skoczyla z 3 pietra bo byla psychicznie chora,normalny czlowiek tego nie robi

Gość gość
haha...skad ja to znam ? wszyscy inni sa winni ze jestem nieudacznikiem

Gość gość
Tak szmato,jak miałem przerwę w studiach(pól roku) pracowałem,ale co ty możesz wiedzieć o moim życiu . Pewnie sama dorobiłaś się ciągnąć druta pod latarnią(domniemywam tylko,domniemanie w prawie jest dość istotną kwestią,jako student tego kierunku wiem coś o tym) Zabiła się,bo nie mogła wytrzymać z takimi podłymi ścierwami,które tępiły ją na każdym kroku.

Gość gość
Tak,zwierzęta są kochane.

Gość gość
Rada nie zadawaj sie z tymi ktoezy graja ci na nerwach. Ja wybralam samotnosc i jest mi o.niebo lepiej. Czasem przysni mi sie tylko jedna zolza z druga to wtedy przez caly dzien chodze nie w sosie i wyklinam.ja.pod nosem jak np.dzis, ale.ogolnie na co dzien to mam spokoj.

Gość gość
Pozbaje tez troche ludzi ale rozmawiajac z jimi foraz dluzej po prostu zaczynam.dostrzegac ze kazdy po prostu widzi tylko swoj czubek nosa. Kazdy chce byc i czuc sie lepszym od ciebie albo bedzie narzucac ci wlasne zdanie.bo.on ona ma zawsze racje. A gowno wie i gowno prawda. Nienawidze takich ludzi. Zawsze na poczatku sami przed soba kreuja sie na wielce wyrozumialych i wysoce empatyczbych a tak naprawde to.takie owieczki w skorze wilka. Ludzie.to.s*******e masz racje. Nie mam zadnych kontraargumentow.

Gość gość
Chcialam napisac na koncu ze nie wszyscy tacy sa i poznasz jeszcze normalnych ludzi ale zapomnij. Nie ma takich.

Gość gość
gość dziś Tak szmato,jak miałem przerwę w studiach(pól roku) pracowałem,ale co ty możesz wiedzieć o moim życiu . Pewnie sama dorobiłaś się ciągnąć druta pod latarnią(domniemywam tylko,domniemanie w prawie jest dość istotną kwestią,jako student tego kierunku wiem coś o tym) Zabiła się,bo nie mogła wytrzymać z takimi podłymi ścierwami,które tępiły ją na każdym kroku. x normalny to ty nie jestes,lecz sie na nogi bo na glowe juz chyba nic nie pomoze :(

Gość autor1995
I mówi mi to osoba,dla której wzorem jest gościu,który przeleciał 80 lasek i część z nich ,,zrobił'' na pieniądze,a one tego nie zgłaszały bo były w nim zauroczone i nie chciały narobić mu przypału :D. Spoko ,fajnego idola sobie znalazłaś :D. A prawda zabolała co nie?

Gość autor1995
22:33 Marzy mi się normalna dziewczyna,uczucie,później szczęśliwa rodzina,więc nie mogę być samotny ,naprawdę.Bo cierpię.Wina mojego ojca-chorego romantyka.

Gość gość
Serio gosciu widac ze jestes sfrustrowany ale.sam.sobie krzywde robisz tkwiac dalej w takich patologicznym.srodowiski. Widzisz ze cos nie halo to odbij i.albo zajmij.sie czyms.pozytwcznym aljo poszulaj ludzi z innego srodowiska. Najlepiej ludzi ktorzy maja jakies.zainteresowania wtedy czlowiek.nie jest tak sfrustrowany zazdrosny wyzbywa sie kompleksow nie patrzy tylko zebys sie potknal. To pewnie nie jest regula ale zawsze to zwieksza ryzylo trafienia na kogos spoko. A z tego.co.opisujesz to obracasz sie w.jakims polswiatku.

Gość gość
Półświatkiem nazywasz studentów prawa :D?

Gość gość
Może,tam też podejrzani ludzie się kręcą.

Gość gość
No nie wiem,qrwa.

Gość gość
I tak wszyscy zdechna wiec to co tu robimy nie ma najmniejszego sensu. Mam nadzieje ze pocieszylem :D

Gość gość
Tak jeśli gościu naciagnął dziewzynę na dużą sumę pieniędzy to jest to wyłudzenie, czyli przestępstwo, ty jako student prawa czy tam twój koleżka powinieneś chyba o tym wiedzieć. A zresztą, co to za głupie zasłanianiem się wykształcenia, myślisz że studenci prawa nie są skłonni do popełniania przestępstw? Myślisz że wszyscy oni są tacy prawi jak im nakazuje teoria. Jak dla mnie to jedno z najbardziej zdemoralizowanych snobistycznych środowisk jakie można spotkać, więc tak rzekłabym że jest to patologia tylko że w ładnym opakowaniu.

Gość gość
Więć woź się dalej z tymi zarozumiałymi pustymi półgłówkami bo to przecież taki prestiż a z plebsem się przecież nie zadasz. Tylko później nie narzekaj tu na forum że cię jakiś studencik prawa w*****ał i nie masz po co tu żyć.

Gość autor1995
Przecież ja się z nimi nie wożę :D.Gościu ,co tak wykorzystuje typiary jest z kierunku pochodnego,ale nie z mojego :D. A ja trzymam się z ludźmi niezależnie od kierunku studiowania i wcale nie wywodzę się z bogatej rodziny,to jest prvo.Gdybym był snobem,nie byłbym pierdolonym romantykiem. A sprawy o wyłudzenie są ścigane TYLKO wniosek osoby pokrzywdzonej.Tak więc w skrócie ,musiałaby one o to wnieść,a nie wniosą : ,,bo on jest taki słodki i mimo wszystko nie chcą narobić mu problemów''. Daj spokój :). I wcale nie oceniam innych ludzi jako plebsu,mógłbym być nawet z najbiedniejszą dziewczyną na świecie,tylko żeby nie była kurwą,była wierna i kochała szczerze. Jednak Ty mnie oceniłaś nie znając mnie. A kurwami gardzę.

Gość gość
gość wczoraj Tak szmato,jak miałem przerwę w studiach(pól roku) pracowałem,ale co ty możesz wiedzieć o moim życiu . Pewnie sama dorobiłaś się ciągnąć druta pod latarnią(domniemywam tylko,domniemanie w prawie jest dość istotną kwestią,jako student tego kierunku wiem coś o tym) Zabiła się,bo nie mogła wytrzymać z takimi podłymi ścierwami,które tępiły ją na każdym kroku. x twoja wypowiedz mowi o tobie wszysto,jestes psycholem i na nic dobrego nie zaslugujesz tylko na pogarde :(

Gość gość
Nie,ja tylko gardzę podłymi harpiami,które chcą mnie zniszczyć i napadają mnie nie znając mnie ,chcąc zniszczyć moją psychikę i resztki chęci do życia.Jesteście obydwie podłe.

Gość gość
U ciebie juz wszystko zniszczone ,jeszcze bardziej zniszczyc nie da sie, rozumu brak i juz tak zostanie :(

Gość gość
Chciałabyś mieć 1/10 mojego intelektu :D.

Gość gość
:) okej może niepotrzebnie oceniłam. No to widzisz, ten gościu w końcu przejedzie się na tym i trafi na taką co go udupi. I jego studia prawnicze pójdą się jebać , bo żeby pracować w tym zawodzie, to przede wszystkim nie można być karanym. Ja wierzę w sprawiedliwość, mniejszą czy większą i wiem, że prędzej czy później takich dupków spotka kara.

Gość autor1995
Na Ciebie się nie gniewam,bo jesteś w porządku :). Prędzej sprawiedliwość go dopadnie w postaci HIV :).Nie żebym mu życzył,ale nie byłoby mi strasznie smutno.