Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisze do mnie dużo starszy mężczyzna i nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Gość gość

Witam. Sprawa ma się tak: poznałam dzięki znajomym pewnego mężczyznę. Jest starszy ode mnie o 22 lata, po pięćdziesiątce. Pojechaliśmy razem ze znajomymi na Słowację i już tam zauważyłam, że często się mi przygląda, zagaduje itp. Kiedy tańczyliśmy, dotknął mojej szyi i stwierdził, że bardzo się cieszy, że mnie poznał. Był wtedy nieco wstawiony, więc też nie wzięłam tego na poważnie. Jednak po powrocie zaczął do mnie pisać na fb - na początku przesyłał mi różne buźki, potem zaczął już rozmawiać na poważniejsze tematy. Zaproponował mi też kawę, kiedy tylko będzie w sprawach biznesowych w mieście. Szczerze mówiąc, nie wiem co mam o tym myśleć. Zastanawiam się czy mu się podobam czy też zwyczajnie mnie lubi...

Gość gość
Poproszę o wypowiedzi. Może ktoś ma podobne doświadczenia i zechciałby się nimi podzielić?

Gość gość
To znaczy,że będzie cię ****ał.

Gość gość
O ile do tego dopuszczę. Na razie trzymam dystans w stosunku do tego faceta i odpisuję grzecznościowo.

Gość gość
A obciągnęłabyś mu ? Wzięłabyś z o***tu do ust?

Gość gość
chce cię mieć przelecieć byc z Tobą podobasz mu się ...i tede co tu myśleć i sądzić jak nie żonaty a Ty samotna to nic nie stoi na przeszkodzie znajomości może się uda a może nie w każdym bądź razie na pewno z nim nie będziesz do końca ...jego życia :)

Gość gość
On budzi we mnie ambiwalentne uczucie. Z jednej strony podoba mi się, z drugiej jest w nim coś demonicznego, odrażającego. To, że jest w wieku mojej matki też odstrasza.

Gość gość
Szczerze, to nie byłam pewna, czy mu się podobam jako kobieta. Jestem osobą dość nieatrakcyjną, w dodatku nieśmiałą i trudno mi uwierzyć, że mogłabym wpaść komuś w oko, tym bardziej facetowi, który mógłby być moim ojcem. Obydwoje jesteśmy wolni, ale ja nie jestem do końca przekonana do niego. Wolałabym kogoś w podobnym do swojego wieku.

Gość gość
zrobisz jak uważasz :) ale warto dać mu sygnał iż nie zamierzasz wdawać się z nim w jakieś romanse po co mu zawracać w głowie :)

Gość gość
Właśnie chciałabym mu to w jakiś subtelny sposób zakomunikować. To sympatyczny człowiek, ale nie wyobrażam sobie być z kimś takim jak on - za duża różnica wieku. Trochę przeszkadza mi to, że to przyjaciel moich dobrych znajomych, gdyby to był ktoś obcy byłoby dużo łatwiej spławić go.

Gość gość
Jestem osobą dość nieatrakcyjną :D ahaha psie nie rozsmieszaj mnie :D

Gość gość
powinnaś się cieszyć bo masz powodzenie u kogoś

Gość gość
A co w tym śmiesznego? Wiem, że jestem niezbyt urodziwa, więc dziwi mnie, kiedy ktoś do mnie zarywa.

Gość realistycznapani
Oszustwa na fałszywej milosci działają w dwie strony.Zawsze jest potem zgrzyt i trauma.Nie warto brac sie za oszukiwanie innych bo łatwo o wroga.Lepiej jasno powiedziec.Nie jestem zainteresowana.To proste.Inne dziwy powiedzą.Czemu nie .Seks itd.Ale gdy zaczniecie chlopa angażować w zwiazem na zasadach swoich i ukrywać będziecie,ze go nie kochacie ,wtedy klęskę poniesiecie.Facet chce seksu.I tyle w temacie.Lepiej wiedziec kto to jest bo moze sie okazac łowca narządów.Wszystkie chwyty dozwolone

Gość maczu piczu
Taka konstelacja nie przemawia raczej za tym, ze facet trzyma z toba kontakt bo sie od ciebie moze zyciowo duzo nauczyc :D Chodzi chyba raczej o to, ze chce cie poderwac. Innej opcji nie widze.

Gość margina
Starsi są dobrymi kochankami.Mialam takiego i do dzisiaj mile wspominam.Mial wiecej o 30 lat.Kochal sie lepiej niz nie jeden moj rówieśnik ,za ktorego bym chcala wyjść.Był super.Seks z nim byl olbrzymi ,przeogromny.Wysportowany byl i dawal czadu

Gość pigiinka
A ja kajtka tez mam starego ,ale go nie nawidze bo mi zycie zlodziej spiepszyl.Przez niego stracilam kochanego mojego starszego ode mnie 14 lat i żałuję tego do dzisiaj,ze go oszukiwałam.

Gość gość
"On budzi we mnie ambiwalentne uczucie. Z jednej strony podoba mi się, z drugiej jest w nim coś demonicznego, odrażającego." Autorko , posłuchaj swojej intuicji. Dla mnie jest to facet na którego trzeba uważać. Sama w końcu tak o nim napisałaś.

Gość gość
Taki też mam zamiar. Nie ufam mu zbytnio, mam wrażenie, że facet chce się dowartościować tym, że zdobędzie młodą kobietę.

Gość gośćd
Mialam takiego "adoratora" niektorym moze i pasuje stary hoj ,ale powiem szczerze ,ze facet w wieku mojego ojca obrzydza mnie i w moim mniemaniu jest patologia,Ty autorko rob jak uwazasz ,jesli jestes dziewica to nie pakuj sie w to bo Ci psyche zryje ..

Gość gość
wystrzegac sie panow, ktorzy wmawiaja wam brzydote/ niespecjalna urode. sami rzadko kiedy przedstawiaja wiekszą jakoś urody od waszej, ale musza podkopac wasza samoocene zebys myslala o nim jako o wybawicielu i jedynym co sie napatoczy. litosci, ten numer jest juz wyswiechtany.

Gość gość
a on ci sie podoba?

Gość gość
ciezko mi ocenic, bo nie widzialam go dawno :D

Gość gość
Na poczatek zaciagnij go do łóżka jeśli będzie ok bądź z nim

Gość gość
Jedynie się uspokajam jak programy motoryzacyjne oglądam. Przestałam marzyć o czymkolwiek, bo i tak to się nie spełni. Czuje się przegrana życiowo. Jak szmata, która wegetuje. Czasem dzięki pasji mam przebłyski by wierzyć, że się uda i wyprowadze się, ale dopadają mnie doły. Czasem często zdarza mi się płakać. A mam się uśmiechać i nie udawać poszkodowanej jak to mama mówi, bo ja nie mam pracy a w moim otoczeniu wszyscy pracują. xxx szmatkoooo