Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuniala

Oszukiwanie mezczyzn przez kobiety,ze ich kochają jest podłe.

Polecane posty

Gość kasiuniala

Działa tutaj psychiczne streczenie natury kocham cie itd.W coś trzeba wierzyć.A co jak to są klamstwa a mezczyzna angażuje się i nie widzi tego?

Gość gość01
Upada boleśnie by podnieść się mocniejszym ;) A poza tym, dramatyzujesz :p Tu same rekiny :classic_cool:

Gość gość
Ja mowie mojemu mezowi wprost ze go nie kocham, nie chce aby mnie dotykal,nie interesuja mnie jego sprawy ani mu nie mowie o swoich. Nie pije, troszczy sie o zakupy, dziecko, wykonuje swoja czesc obowiązków domowych , ale jest dla mnie zupelnie obcym czlowiekiem. Uderzyl mnie jeden jedyny raz i wtedy moje serce zamknelo sie calkowicie bez możliwości otwarcia. Nie wspolzyjemy, bo nie umiem udawac. Ale on uparcie twierdzi, ze mi minie, ze sie pogubilam, ze bedzie czekal. Mysle ze raczej chodzi mu o to jak to mozna go nie kochac. Nie chce go oszukiwac. W glebi serca nienawidze go, czekam tylko az wyjdzie z domu, ale jesli mowie mu prawde on nie daje mi spokoju. Skoro wiec sam chce jest oszukiwany...

Gość jacuks
Ja nie wyobrazam sobie uderzyć kobiete.Psychopata w duchu bije kobiety.Predzej czy pozniej zrobi to jeszcze raz.Kwestia czasu i wybuchnie

Gość bzykana
Jedno warte drugiego.W pary się dobieramy.Czasem sprawdzamy sie i po latach okazuje sie,że on jest debilem albo ma coś z głową.Bez pracy ,cale życie z kolesiami to nic dobrego nie wynika.Kto z takim sie zadaje ,nie wiem.

Gość gość
Cyrk na kółkach

Gość gość
Boze spraw zeby to bylo prowo bo inaczej bede ci musial poprawic z drugiej strony, polowico ma kochana

Gość brukdrogowy
Dziewczyny są najgorsze chyba.Na ulicy je słychać jakie one są.