Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię i

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym mu o tym powiedzieć .. Ale boję się odrzucenia. Mecze się 3 rok. Kiedyś wyznał mi że się zauroczył, w tamtym czasie ja nie byłam pewna tego co czuje- myślę że go zraniłam mówiąc że staram się myśleć logicznie.. wtedy wszystko ucichło, odsunął się , no i sprawa najważniejsza.. oboje jesteśmy zajęci. Jedno bardziej niż drugie. Przez cały ten czas naszej znajomości, widujemy się regularnie na neutralnym gruncie,ogólnie mamy kontakt. I chyba ostatnio coraz lepszy. Piszę do mnie z bzdurą.. tak jakby chciał po prostu się przywitać i sprawdzić co u mnie. Nie jest nachalny z tym kontaktem ale pisze 1-2 w tyg. Zawsze się cieszę i czekam na ten głupi sms. To wygląda tak jakby obojga nas ciągnęło do siebie ale żadne nie może zrobić tego kroku. To jest męczące, chciałabym jakoś to wyjaśnić być może nawet zakończyć na tym etapie jakim jesteśmy- na pewno dążymy się sympatią. Mam mętlik w głowie..

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gośćvirus
Do autora Zrobiła backup bo nie miała tego kontaktu i czy on nadal działa?

Gość gość
ella333 przypominasz mi panienke ktora kiedys spiewala na YT i nagle znikla. kariery nie zrobila wiec nalezy przypuszczac ze zwariowala niestety. zwazywszy ze jak jak obejrzysz jej wideoklipy od poczatku tej YT kariery to sama sobaczysz, ze zaczela sie zachowywac coraz dziwniej i ze mocno ja przypominasz. proponuje udac sie do psychiatry zwlaszcza ze statnio agresja z ciebie wychodzi i jakis blizej nieokreslony androfobia :) https://www.youtube.com/channel/UC3XCM8e97D6gaa-davCGghA

Gość gość
Autorką jestem ja -kobieta :)

Gość gość
Ja też kiedyś tęskniłam, ale człowiek przyzwyczaja się do wszystkiego a potem pomija.

Gość gość
to można się przyzwyczaić do tęsknoty?

Gość gość
Można. Ale są to zmienne nastroje .. taka huśtawka emocjonalna. W moim po 3 latach niby jest ok ale nie potrafię zapomnieć.. Już czekam na jutro, pewnie się odezwie a potem się zobaczymy. Czekam na te kilka godzin w tyg , myślę o nim każdego dnia kiedy się budzę i kiedy zasypiam .. boję się ubrać to w słowa.

Gość gość
Nie bój:) 'on' nie gryzie...