Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na randce z facetem z internetu, usłyszałam po spotkaniu że jestem ŁATWA

Polecane posty

Gość gość

bo na ''randce'' troche opowiadywalam o przeszlosci, o moim pierwszym pocałunku i macankach nad Wisłą, gdy mialam 15 lat, chlopak 19, na wakacjach...on mnie podbierał i wypytywal, myslalam ze po prostu chce mnie poznac, a ja nie mam tajemnic, nie robilam w zyciu nic czego moglabym sie wstydzic, jako nastolatka duzo randkowałam, bardzo duzo, ale do niczego nie doszło, w wieku 24 lat mialam JEDNEGO chłopaka i to krótko, mysle ze w XXI wieku w Europie to bardzo malo, jestem wręcz cnotką (tak nadal mam ''błone'') ten chlopak/facet po spotkaniu sie nie odzywał, nie pisal, wiec ja sie wczoraj odezwałam po 4 dniach i wiecie co ? odpisal zebym dala mu spokoj, nie pasujemy do siebie, nie dzwon do mnie, odpisalam czy cos nie tak było, jakis powod, a on ze nie zadaje sie z puszczalskimi i łatwymi dziewczynami :O :D w****ilam sie a teraz jestem w szoku, facet 29 lat, pracujący, rzekomo wykształcony, dawno sie z nikim nie spotykałam i zastanawiam się czy to teraz norma ?

Gość gość
Bo jesteście pustakami i chamkami

Gość gość
Skoro w wieku 15 lat się macałaś z przypadkowym gościem to sie dziwisz że tak o tobie powiedział??

Gość gość
Może on chce dziewicy

Gość gość
moja koleżanka usłyszała od faceta z sympatii że on szuka prawdziwej katoliczki, oszołomów nie brakuje

Gość gość
I co z tego że szuka prawdziwej katoliczki? Tacy sa najbardziej wartościowymi facetami.

Gość gość
Skoro wiesz, że to nieprawda, nie myślisz w taki sposób o sobie, po co zakładasz temat? Jak facet nie dzwoni kilka dni, to wysyła jasny komunikat, tak na marginesie. Unikaj takich destrukcyjnych oszołomów z daleka! Powinnaś się cieszyć, że znajomość się skończyła zanim naprawdę zaczęła.

Gość gość
To chyba mu się nie spodobałaś skoro nie chciał z Twojej "ławtości" skorzystac :P

Gość gość
To po co mowisz kolesiowi takie rzeczy na pierwszej randce,puknij sie w leb...robil sobie z Ciebie jaja a Ty lykalas jak pelikan. Wcale sie nie dziwie,ze tak pomyslal.

Gość normalny i prawdziwy facet
Naiwnosc u ludzi nie jest szkodliwa dla tych co ją wykorzystują ale dla tych co ją okazują.To odmiana szczerosci i współczucia oraz poszanowanie .Podły czlowiek wykorzystuje te słabość na swoją korzyść

Gość wiemcojedt
Kobieta,ktora mowi.kocham acpo kilku dniach leci do innego bo ma kilka centymetrow więcej nigdy nie bedzie wierna .Pustostan

Gość gość
Dobrze sie stało że cie olał ;) bo to typ faceta który szuka suki w dosłownym znaczeniu tego słowa, takiej posłusznej niewolnicy, zapewne dziewicy albo aseksualnej, ktora bedzie rodziła bachory, gotowala obiady i bedzie posłuszna jak bezpańska suka. Gdybys poczytala jakie poglądy na relacje damsko meskie mają niektorzy faceci to bys uciekala gdzie pieprz rośnie, wielu facetów szuka takiej niewolnicy, twierdzą ze to naturalne ze kobieta slucha sie faceta i siedzi w domu, najczesciej to dodatkowo religijni ortodoksi i wariaci.

Gość gośćgrirgjrig
normalny i prawdziwy facet ma racje,tylko podłe chuje wykorzystują to co druga osoba im opowie o sobie w zaufaniu,dobrze ze się gosciu zmył,dla ciebie dobrze,,,szczerze pisząc gowno go to powinno obchodzic co i z kim robiłaś czy robisz