Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem po porodzie trzeci tydzień. Już schudlam 13kg i waze nawet mniej przed zajściem w ciążę . Bardzo bym nie chciała tego zaprzepaścić i Idę za ciosem. Chciałabym schudnąć jeszcze parę kg. Pytanie do mam odchudzających sie Co robicie żeby schudnąć? Co jecie? Czy ćwiczyć?

Gość gość
Hejka Moim zdaniem to troszkę odpuść, bo jeszcze jesteś w połogu i nie powinnaś się aż tak eksploatować. Jeżeli karmisz piersią tym bardziej nie ma mowy o żadnych drastycznych dietach itp. Ja jestem po porodzie 9 miesięcy i dopiero teraz osiągnęłam odpowiednią wagę:) a zaczęłam się odchudzać około 3 miesięcy od urodzenia dziecka. Ja rodziłaś? SN czy CC? bo jeżeli miałaś CC to powinnaś trochę zwolnić i przede wszystkim dojść do siebie po cięciu...

Gość gość
Nie karmie piersia i rodzilam naturalnie. Fakt jestem.jeszcze w trakcie pologu, ale chociaz chcialabym wiedziec jak sie dziewczynki odżywiają.

Gość gość
Dużo wody, zero słodyczy i słodkich napojów, gotowanie na parze, chudy drób, zero wędlin i przetworzonych produktów- taka jest moja dieta:) aha i posiłki co trzy, cztery godziny. Czyli typowa dieta matki karmiącej:) Co do ćwiczeń to nabiegasz się przy dziecku plus nocne wstawanie i nie musisz chodzić na siłownie:)

Gość miterka
dużo ruchu, warzywka, owoce, generalnie fit jedzonko:) ostatnio biorę jeszcze tabsy iqgreen z zieloną kawą i tak zamierzam jeszcze trochę zrzucić no i jakieś ćwiczenia właśnie na kształtowanie sylwetki muszę zacząć robić żeby trochę ciałko ujędrnić

Gość suszszka
cwicze biegajac za moim maluchem:P nie dosypiam po nocach wiec nie mam sily chodzic na zadne zajecia itp. staram sie jesc zdrowo i w sumie tyle. aha no i łykam jeszcze odkąd przestałam karmić piersią tabletki piperine forte, miały najbardziej naturalny skład ze wszystkich jakie przeglądałam i rzeczywiście pomagają chudnąć:)

Gość gość
Podziwiam was dziewczyny. Ja wiem ,że nigdy nie schudne po ciąży bo nie umiem zrezygnowac ze słodyczy. Wiem ,że to głupie ale dla mnie dzień bez zjedzenia czegoś słodkiego to dzień stracony ;-(

Gość Faraosa
Bardzo szybko chudniesz ! Z jednej strony podziwiam, a z drugiej uważaj bo to może być niebezpieczne. Warto być pod opieką dietetyka np. z http://halsa.pl/#home , żeby mieć pewność, że nie robicie sobie krzywdy.