Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

W tym temacie wypisujemy dlaczego wolimy dziewic od nie dziewic.

Polecane posty

Gość Michał121212

Ja zaczne: - nie dziewica nie wiadomo juz ilu miala, a dziewica wiadomo ZERO. - dziewice nie maja wener - dziewice sa wierniejsze gdy maja moralny kregoslup i zasady - dziewica nie jest ex prostytutka i nie miala aborcji - malzenstwa z dziewicami sa szczesliwsze

Gość gość
Takie pytanko. Jakbyś się jakimś cudem ożenił z dziewicą (hahahahaaha) i któregoś pięknego dnia dowiedział się, że robiła loda i uprawiała seks analny z kimś tam, to jaka byłaby twoja reakcja? :)

Gość Michał121212
Po pierwsze zapoznaj sie z definicja dziewicy. Po drugie skoro jest dziewica waginalna to i na 99% ani nie ciagnela, ani nie dawala sie rypac w dupsko.

Gość gość
O, naiwności. :) Pytam jaka byłaby twoja reakcja, gdybyś się tego dowiedział?

Gość gość
Fajnie krwawi i się boi i wtedy mi staje. :)

Gość gość
No, Michał, co byś powiedział, gdyby okazało się, że twoja żona robiła komuś innemu loda mimo zasad moralnych itd.?

Gość gość
Argument z moralnością mnie powalił :D Można być dziewicą, bo nie trafiła się okazja, a strach przed straceniem z byle kim, nie równa się moralności.

Gość gość
Misiu ty na nic nie trafisz bo wiecznie siedzisz przed kompem.

Gość Aston Guliemo
Jako wielbiciel cuckold - nie wolę dziewic :] Dziewice są nudne, religijne, konserwatywne, przewidywalne, "misiowate".

Ja skończe - dziewice niemają doświadczenia i są kiepskie w łóżku - dziewice nie mają pojęcia czego chce mężczyzna - dziewice są nudne i przewidywalne - dziewice są bardziej skłonne do zdrad (te starsze, wyposzczone) - małżenstwo z dziewicą która sie nie wyszalała to katastrofa (patrz punkt wyżej ) - Autor jest debilem :D

kórwa w ogóle o czym tu gadka.. należy zadać sobie pytanie czy chce seksu, rozkoszy, pożądania i całej gamy rozkoszy z normalnymi kobietami czy bawimy sie w przedszkole, koleś jesteś ogrniczonym prawikiem i niemasz pojęcia co p********z.

Gość gość
bo nie szanują ciała k***iąc się nie trzymając dla przyszłego męża prawiczka

Gość gość
Autor twierdzi że seks tylko prokreacyjny

Gość gość
mam obrzydzenie do takich niedziewic które nie trzymają cnoty dla przyszłego męża prawiczka! szanujcie się kobiety czekając z seksem do ślubu? w taki sposób poznacie idealnego faceta

Gość gość
Brunetos244 dziś No już nie uogólniaj. Mój facet nie spodziewał się nigdy, czy nie wsadzę mu tego wieczora dildosa w tyłek. Pierwszy raz nie był pierwszym, pierwszym był dopiero drugi, bo za pierwszym tresowała tego kundla, a nie zasłużył na moją krew.

Gość gość
w dzisiejszych czasach jest nie do przyjęcia niedziewica która nie czeka z seksem do ślubu

Gość gość
Aston Guliemo dziś haha! To ja chyba w takim razie dziewicą nie byłam, bo żadna z tych cech do mnie nie pasuje. Dlaczego dziewica od razu ma być religijna?

Gość gość
gość dziś A jak nie biorę ślubu, to mam być dziewicą do śmierci? :D

Gość gość
Nigdy nie ożenię się z kobietą, która nie jest dziewicą, bo to nieudaczniczka, która miała mężczyznę, ale nie potrafiła go zachować. Już nie mówiąc o tym, że Bóg jeden wie ilu w nią wchodziła. Skoro nie potrafi dotrzymać dziewictwa, to z pewnością nie mówi też prawdy, bo jest moralnie zepsuta.

Gość gość
A ja nigdy bym nie chciała wybrakowanego prawika .

Gość gość
gość dziś Skoro tak lubicie oznaczać teren, to może szczajcie do tych cip?

Gość gość
gość dziś Od razu widać, że nie rozumiesz piękna czystości i moralności. To właśnie różni nas od zwierząt, że potrafimy panować nad popędami (niektórzy) i nie muszą one kierować naszym życiem. Ktoś kto jest wierny jest też prawdomówny i nie trzeba znaczyć żadnego terenu, bo słowo takiej kobiety ma wartość złota.

Gość gość
Brunetos debilu jak twoje wenery? Kiedy w koncu na nie zdechniesz?

Gość gość
ślub jest nieważny jak kobieta nie jest dziewica do ślubu

Gość gość
Nie interesuje mnie czy trafisz, czy nie trafisz na taką "dziewicę". Pytam, jak zareagowałbyś, gdyby okazało się, że twoja żona robiła komuś loda i miała za sobą seks analny?

Gość gość
gość dziś A czym innym jest defloracja, jak nie oznaczeniem terenu? Dlatego wolę być sama, niż być rzeczą, którą jakiś facet chce zdominować i się tym jarać. Czy jesteście prawiczkami, czy nie, to i tak chodzi o jedno - dominację nad kobietą, którą uważacie za coś gorszego od siebie.

Gość gość
gość dziś Wskaż kanon, który o tym mówi.

Gość gość
gość dziś popatrz na nieprawiczkow jak tak gusutujesz w nich

Gość gość
gość dziś Kobieta nie jest gorsza, ale kobietą należy się opiekować. Mężczyzna i kobieta pełnią inne role i nie konkurują ze sobą w działaniach, dlatego nie można ich hierarchizować.