Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

W tym temacie wypisujemy dlaczego wolimy dziewic od nie dziewic.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Skąd pomysł, że każdy chce mieć dzieci?

Gość gość
gość dziś Twój wybór co wybierzesz :) i radzę tobie się szanować

Gość gość
a ktoś ci karzę uprawiać seks?

Gość gość
gość dziś Wartości cywilizacyjne, to wyzywanie drugiego człowieka i używanie wobec niego określeń typu "używać"? Używać, to można samochód, a nie człowieka, zatem czym wy się różnicie, do waszych *****czy, skoro już samym nazewnictwem pokazujecie, że kobieta, to nie człowiek, tylko przedmiot do używania?

Gość gość
gość dziś Czyli standardowo chodzi tylko o kontrolę seksualności kobiet.

Gość gość
Bo tak można kobietę nazwać która uprawiała seks przedmałżeński i nie trzymała cnoty dla przyszłego męża prawiczka? czego nie rozumiesz? Masz być czystą aż do ślubu

Gość gość
Cytat kobiety co odpisała mi w temacie "Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?" To na temat nieprawiczków którzy nie szanują ciała a wy takich bierzecie

Gość gość
puszczalski tryb życia jest niczym innym jak chorobą psychiczną i brakiem szacunku do własnego ciała czyli typowe objawy wadliwych odpadów genetycznych zwanych dewiantami o niskiej inteligencji emocjonalnej

Gość gość
mężczyźni są z wami tylko dla seksu a nie z miłości i trzeba to odróżnić :)

Gość gość
gość dziś W d***e mam szanowanie się, skoro dla każdego faceta jestem rzeczą i nawet tego nie ukrywacie. Prawiczki, czy nie, dla was kobieta i tak jest czymś do używania. Wolę posiedzieć kilka godzin dziennie z ludźmi, którzy tego potrzebują i okażą wdzięczność, a mają mnie za podczłowieka, bo mam waginę. Nie mam zamiaru się "szanować" bo nie mam zamiaru zostać zbrukaną przez jakiegoś kundla, któremu będzie stawać na myśl o moim bólu. W życiu są ważniejsze rzeczy, niż seks, o którym tyle pieprzycie, zrobilibyście coś dobrego dla innych, krew oddali chociaż.

Gość gość
gość dziś A ty byś coś dobrego zrobiła i zaczęła trzymać cnotę do ślubu

Gość gość
Jak chcecie być frajerami i jeleniami, którym kobieta puściła smutną ściemkę o miłości, gdy przerżnęło ją już wiele żylastych, nabuzowanych k***sów bad boyów, o których nie zapomni do końca życia i przy których jej "ukochany" w zakamarkach jej podświadomości zawsze będzie śmieciem i starym durniem, który dał się nabrać.

Gość gość
gość dziś Mam, bo Ty mi każesz? Dobre :D Wy tylko udajecie szacunek, dla was każda kobieta, która śmie oddychać tym samym powietrzem, co wy, jest czymś gorszym. Już chyba do psa macie więcej szacunku.

Gość gość
gość dziś Napisałam, geniuszu, że nie zamierzam trzymać do nieistniejącego ślubu, bo nie mam zamiaru zostać zbrukana przez jakiegoś faceta.

Gość gość
gość dziś A! Racja! Bo kobiety potrzeb nie mają i nie są z facetami dla seksu? Że niby trochę dopaminy i noradrenaliny kobiecie jest do szczęścia potrzebne? Kierujemy się tymi samymi pobudkami: darmowy seks.

Gość gość
gość dziś dokładnie, najpierw puszczała się na dwa baty z gogusiami na dyskotece, a później udaje porządnisie przy jeleniu wspominając rypanie po dyskotekowych kiblach srać na puszczalskie szmaty

Gość gość
gość dziś Na szczęście możesz liczyć tylko na dmuchaną lalę, bo żywe kobiety czują mizoginię i agresję.

Gość gość
Doznania rozkoszy, których kobieta doznała z bad boyami i jej zwierzęce niekontrolowane ruchy frykcyjne zawsze będą dla niej ważniejsze niż zdrowie, a nawet życie ukochanego, poznanego po przygodach.

Gość gość
apeluje do kobiet uprawiajcie seks po ślubie badania naukowe mówią jasne trwały i świetny związek.

Gość gość
gość dziś typowa opinia darmowej dyskotekowej prostytutki kiblowej

Gość gość
gość dziś Ja akurat jestem dziewicą, bo nienawidzę mężczyzn, którzy nienawidzą kobiet, a każdy mężczyzna z natury nienawidzi kobiet, okazujecie to między innymi poprzez gwałty. Brzydzę się sobą na myśl, że jakiemuś zboczeńcowi może stawać, na widok mojego cierpienia i krwi, co jest aktem pogardy dla kobiety.

Gość gość
Idź sobie ile można powtarzać ?

Gość gość
A ja jestem dziewicą i nie mogę się doczekać aż rozdziewiczę mojego prawiczka. To takie podniecające że będzie we mnie. taki oklapnięty z nerwów. :)

Gość gość
gość dziś lepiej nie naśladuj puszczalskich lafirynd bo skończysz jako psychicznie chora samotna zbrukana kobieta z bękartem

Gość gość
gość dziś Kiedy ja nie mam zamiaru wchodzić z facetami w inną relację, niż pytanie o godzinę. Czytać się naucz.

Gość gość
Po co Wam,drogie prawiki rozprawianie o czyms co Was nie dotyczy? Zrozumcie,nigdy nie bedziecie mieli kobiety ,zadanej... Nie szanujecie kobiet,sa dla Was istotami drugiej kategorii,ktore trzeba zdomimowac. Kontrola nad seksualnoscia to rodzaj wladzy,ukryty strach przed sila kobiecosci. Tak ciezko pogodzic sie z tym,ze Wasza patrialchalna piramidka sypie sie jak babka z piasku :-) kobiety sa rowne Wam i maja prawo decydowac o sobie. Moga nie byc katoliczkami w tym chorym kraju i moga Nie marzyc o slubie,dzieciach a jesli to z normalnym partnerem,ktory zna pojecie PARTNERSTWO i pozwoli jej pracowac ,rozwijac sie a nie zamknie w domu a po 20 latach zostawi i wymieni na mlodszy model bez niczego..Nie znajdziesz juz Michalku podleglego Tobie garkotluka,bez rozumu i swojego zdania,ktora bedzie Ci sie nadstawiac tylko w dni plodne( z prokreacyjnego obowiazku,bez zadnej przyjemnosci i orgazmu) zebys Ty sie tylko spuscil i co rok chodzic z brzuchem i bedzie zalezna od Ciebie we wszystkim.... Podnieca Cie sytuacja,ze kobieta przychodzi i prosi o pieniadze na podpaski? Zmuszajac kobiete do takiego zycia czynisz ja sfrustrowana i nieszczesliwa. Nie przyjmujac do wiadomosci,ze kobieta moze miec marzenia,wyzsze aspiracje poza staniem w garach i wychowywaniem 5-7 dzieci pokazujesz ze nie szanujesz jej,traktujesz jak istote gorsza,slabsza. Zadna kobieta, a zwlaszczs dziewica ,ktora niewiele doswiadczyla nie marzy o takim zyciu, zostaniesz sam,zalosny i smieszny, zdjecia blon moze wyszukuj na necie bo na zywo nigdy jej nie zobaczysz.toboe nie chodzi o kobiete,zywa,czujaca,wrazliwa istpte ludzka a o okrwawiona blone i bol i lzy kobiety w czasie defloracji. - to jest chore i zboczone. Brzydze sie Toba i dziwie,ze nadal zyja fani "starego porzadku"

Gość gość
07;53 i do czego to mialo byc? Nikt nie pochwala k******a ani mezczyzn ani kobiet. Odchyly w zadna strone nie sa dobre a autor to fanatyk blony, dla niego nie ma roznicy czy koboeta po g****ie, czy wdowa czy stracila blone w czasie intensywnych cwiczen fizycznych...nie ma blony- jest bezwartosciowa k****.

Gość dobry zły oraz brzydki
Nie wystarczy dziewica, bo kobieta to takie stworzenie, które się puści na złość swojemu facetowi. Jeśli w cywilizacji kobiety mają zbyt dużą wolność w przestrzeni publicznej, zbyt duże prawa to i tak się puszczą.