Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

W tym temacie wypisujemy dlaczego wolimy dziewic od nie dziewic.

Polecane posty

Gość gość
Dobry zly oraz brzydki.Jesli traktujesz kobiete jak bezrozumne stworzenie to Ty kim Jestes? Zlazles juz z drzewa? Mowisz jak ktos kto nadal jedna lapka uparcie trzyma sie galezi. Mezczyzni za to sie "nie puszczaja" Oni maja swiete prawo sie wyszumiec i wyszalec i gardza z kobietami,z ktorymi to robia a zona to swieta dziewica,twor rodzaco -gotujaco-pioracy, ktora pocaluje Twoich dziewiecioro dzieci wiec nie moze trzymac chuja w buzi. Mentalnosc sredniowiecza.

Gość gość
Dziewczyny, dajcie spokój temu prawikowi :) Niech dyktuje swoje wymagania gejowi Romanowi, alebo Andrzeju Czołgiście, bo o prawdziwej kobiecie to on może tylko pomarzyć ;)

Gość gość
Michale jestem Ania mam 24 lata i jestem dziewicą. Moja błona czeka na ciebie, kręcą mnie mamuty i seksowne oklapłe ze strachu fiutki. Często fantazjuję o tym momencie, kiedy mój prawiczek we mnie wejdzie, a ja będę tak rozkosznie krwawić a jego penis będzie słodziutko naznaczony moją krwią. Ahhh już mi mokro. Michale odezwij się, chętnie powierzę Ci na przechowanie w pudełku swoją hymen. :)