Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam faceta co placi mi za spotkania 1.300 funtow

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z nim w amsterdamie, on jest z londynu, jezdze do niego co 2, co 3 tygodnie na 1 noc. od godz 21, do godz 8 rano. wiele wymaga, seks jest ok 7 razy. Ale po max 10 min. rano ide na zakupki, na obiad do restauracji, odpoczac sobie i wieczorkiem mam lot powrotny.

Gość gość
czyli jeden funt trzydzieśc***ensów :)

No to spoko. Bądź sobą i niech pieniądze cię prowadzą, podmyj nimi cipie... zmyj z siebie obrzydzenie które odczuwasz spoglądając w lustro. :)

Gość gość
Chcialam sie pochwalic, poniewaz pieniądze w tym momencie sa mi potrzebne, kupilam pole, buduje dom, nie czuje obrzydzenia do siebie bo jest to czlowiek ktorego lubie i szanuje. Nie traktuje go jak klienta, kiedys siemto skonczy, ale ja wtedy juz bd miala swoj wlasny dom, samochod, i dobre ubrania.

Gość Evangeline
ze nie czujesz obrzydzenia do siebie i do tego alfonsa podziwiam bo dla mnie to niepojęte

Gość gość
słabe prowo

Gość Evangeline
kiedyś to on wciągnie cię w prostytucję śmierdzi to na kilometr niestety

Gość gość
Nie, po prostu spotkalismy sie na 1 z takich spotkan, jak oracowalam na mieszkaniowce, wzielam nr, jemu dalam i on 1 napisał, u tamtej baby juz nie pracuje a teraz tylko z nim sie spotykam, bo to jednak sporo. Mam 24 lata.

Gość Evangeline
jepany alfons szuka asortymentu do burdeli uważaj na niego kiedyś pomagałam w organizacji wyciągającej dziewczyny z tego bagna stąd wie :/

Gość gość
No tzn za to ze ja z Polski przyjade do amst. Czasem do londynu, dojade sama do hotelu, soedze cala noc, rano sie bieram a samolot mam wieczorem. i za 3 tyg powtorka.

To że cie nie obrzydza nic nie znaczy-oddajesz sie mu za kasę. Nie rozumiem jak tak można -to chyba zależny od psychiki, takie muszą mieć jakieś skrzywienie(bez urazy)...Nie mogłabym żyć ze świadomością że robię coś takiego, chyba bym sobie w końcu coś zrobiła,nie tylko czułabym straszną odrazę,obrzydzenie do siebie, ale i do tej kasy, rzeczy(nie wiem jak mogą cieszyć, mi by sie to tylko kojarzyło dzięki czemu to mam i z tym że jestem rzeczą do kupienia..:)

Kiedyś komuś powiedziałam, że nie da się wszystkiego kupić, a tym bardziej miłości, a ten ktoś odpowiedział, że świat nie jest taki jak w moich książkach, że mam jeszcze głowę pełną ideałów, jestem młoda, ale czasem przyjemnie tego posłuchać. Myślę że to jednak nieprawda i po prostu ta osoba widocznie też była w pewien sposób "zepsuta", skrzywiona tak jak ty- to nie jest normalne...

Gość gość
1 noc i 7 seksów? Nie wierze. Prowo.

Gość gość
Prowokacja, czy nie, to i tak nie zmienia to faktu, że takie kobiety istniały, istnieją i istnieć będą. Zresztą-nie tylko kobiety. Zawsze, gdy słyszę o takich przypadkach, zazdroszczę tylko jednego: pieniędzy. Bardzo dużych, a, w sumie, za darmo. Bo seks powinien być darmowy. Niestety, poza ciałem (atrakcyjnym wyglądem) i tymi pieniędzmi, Autorka nie posiada tego, czego szukam ja i każdy inny, wartościowy, człowiek. Pieniądz i seks są fajne. Ale poza tym-powinno być coś więcej. Niestety, w życiu nie można mieć wszystkiego.

gość dziś akurat to jest jak najbardziej możliwe.:P;)

GGGB Kwestia systemu wartości, struktury umysłu że tak fachowo napisze. Ty byś niemogła bo godzi w twoj system wartości, moralność ktoś inny myśli i odczuwa inaczej.

Gość gość
Życzę ci autorko szmato sosnowiecka, żeby cię tam gdzieś zaciukali jak będziesz latała między Polską a sponsorem.

Gość gość
Ach to z sosnowca jest ta szmata! Dobrze wiedzieć.

Gość gość
Jestes prostytutka. Droga, ale PROSTYTUTKA.

Gość gość
A moze on ktoregos dnia chce Cie porwac zebys zawsze mogla dla niego robic herbatke kiedy wraca wieczorem z pracy?