Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina929292

Chyba mam problem... ze sobą?

Polecane posty

Gość Malwina929292

Witajcie, Piszę tutaj bo chyba mam problem... ze sobą? Chodzi o to, że mam 24 lata i jeszcze nigdy nie miałam faceta. Postanowiłam nie szukać nikogo na siłę i zająć się nauką. Tak też zrobiłam, całe lata studiów przeszły a ja nawet na randce nigdy nie byłam. No może raz. Niby ludzie mówią mi, że jestem ładna, zgrabna.. Ale jestem strasznie nieśmiała i mam 184 cm. wzrostu. Nieśmiała jestem tylko na początku znajomości, później jest normalnie. Przy moim wzroście ważę 63 kg., co chyba nie jest dużo. Dbam o siebie... make up itp... Jednak nikt, absolutnie nikt z porządnych facetów, nie traktuje mnie poważniej niż koleżankę. Ci, którzy mi wpadną w oko, okazują się być zajętymi. Ja nie chcę być z byle kim, mam jakieś tam wymagania. Ostatnio tylko podrywał mnie jakiś żul na ulicy, nawet się nie zatrzymałam. W sierpniu zupełnie zmieniam środowisko, wyjeżdżam. Ale tak na poważnie pytam.. Co jest ze mną nie tak?

Gość gość
Wysokaś i chuda. Zakładam brak biustu i płaskod***e ale metry do zwiedzania są.

Gość Malwina929292
Ale czy to oznacza, że nie mam szans by kogoś poznać?

Gość gość
Moeisz ze podrywal cie jakis chlopak :D masz za duze wymagania

Gość Malwina929292
Miałam na myśli takiego żula z ulicy, upitego, łysego, w dresach z tekstem 'ej laska'. Chyba mogę wymagać czegoś innego?

Gość gość
a co, lepszy lysy informatyk? :D

Gość Malwina929292
No informatyk raczej nie pije cały dzień przed telewizorem w dresach. Boże dziewczyny, dlaczego wy zwracacie uwagę w ogóle na takich nie wykształconych, pewnie zdolnych do agresji facetów.. Nie szanujecie się..

Gość gość
bo przezylysmy gehenne z wyksztalocnymi. teraz wole prostego chlopa.

Gość Malwina929292
Widocznie trafiałyście na złych. Mój ojciec jest wykształcony i moja mama z nim gehenny nie przeżywa. Powiedziałabym, że wręcz odwrotnie.

dziwna jesteś. OStatnio umawiałem sie z bardzo ale to bardzo nieśmiałą dziewczyną. Pewnie w towarzystwie mniej atrakcyjnych chłopaków jest bardziej śmiała no ale mniejsza o to. W każdym razie nawet ona zdążyła już dwa razy być w ciąży i mieć kilku facetów będąc tak nieśmiałą. Problem z toba jest taki że sama sie nie odezwiesz tylko czekasz aż ktoś cie poderwie a dopuki sie wstydzisz i boisz to nikt nie bedzie próbował cie podrywać bo bedziesz odpychać swoim strachem. Dlatego sama musisz inicjować kontakt.

Gość Malwina929292
Czyli muszę spróbować przełamać tę nieśmiałość... Spróbuję :)

Gość gość
Twój wzrost to atut

Gość gość
nie twoj biznes siurze

Gość gość
Jestem męskim odpowiednikiem jeśli chodzi o budowę ciała! 184/63 i tez nigdy nie miałem dziewczyny. Tu chodzi o wagę tak myślę.