Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmandoAAA

zapłodnienie przez spodnie

Polecane posty

Razem z dziewczyną zamiast seksu normalnego mieliśmy "pieszczoty" i próbowaliśmy różnych pozycji seksualnych. Ona była w majtkach, a ja w spodniach. Oczywiście tak jak to u facetów przystało doszło do śluzu podczas podniecenia. Ona jest dziewicą. Więc mam pytania: 1. Czy jest szansa do zapłodnienia przez spodnie? 2. Ja jej ręce wkładałem i lekko masowałem przez majtki w w majtkach, a nie jestem pewny czy wkładałem je wpierw do "siebie". Jaka jest szansa na zapłodnienie? Co powinniśmy zrobić? Wiem dziecinne to się wydaje i to bardzo, ale ciąża jak na razie odpada. Co myślicie? Warto się udać do ginekologa? Dzieki wielkie

Gość gość
nie do ginekologa- do psychiatry

Gość gość
Rece opadaja.... Nie masz sie czym martwic i bawcie sie dalej :)

Gość gość
Ile macie lat? 13? Najpierw teoria, później praktyka, poczytajcie trochę.

Gość Amando
Nie śmiejcie się, bo mi to psychikę rozwala. Po prostu nie pamiętam czy wkladalem ręce do siebie, a wiem, że trochę mi wystawał nad spodnie. Czy jest możliwość zapłodnienia dziewczyny (miała dni płodne) mając odrobinę (spermy lub śluzu) na palcu masując jej? Głupie, dobra, ale kurcze no Dzięki

mała szansa. plemniki w środowisku suchym giną w ciągu kilku minut. Zresztą przez spodnie jak miały by sie do niej dostac ?

Gość Amando
Spodnie może nie, ale bije się, że po 1. Miałem lekko nad spodniami mojego i próbowałem dojść + nie wiem czy nie wsadziłem sobie palcy w mojego i potem masowalem (nie wkladalem) dziewczynie przez Majtki i nie przez majtki..

Gość gość
Gimnazjalista po piwku coli