Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okulary Dior Kraków

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich! czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie można kupić w Krakowie markowe okulary np. DIOR, FENDI ?

Gość gość
Na pewno kupisz Diora u Kowalczyka na Zwierzynieckiej i w LUX optyku na Ruczaju. Wiem bo ostatnio szukałam modelu SO Real i kupiłam wlasnie w Luxie. Mieli kilka kolorów do wyboru.

Gość gość
ponoć w Room Outlecie mają markowe okulary po przystepnych cenach. czesto robią promocje

Gość gość
Też szukałam okularów przeciwsłonecznych Dior i wiedziałam jeszcze w optyku w Bonarce ale bardzo drogie. Szukałam na forach i rzeczywiście kupiłam w Luxoptyku na Lubostroń. Wiem że mają też na Zwierzynieckiej ale to nie moja półka cenowa :(

Gość gość
a dior to super te okuary ! tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie spieszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość Berrio
spory wybór jest na opticalchristex.pl - można na pewno coś fajnego znaleźć...może ceny są całkiem wysokie ale spokojnie można znaleźć też jakieś promocje

Gość felka3
Nie porywam się na Diora. Wolę bardziej przyziemne marki. Proszę: https://www.okularywsieci.pl/ Optymalna cena, dobra jakość. Dior nie jest dla mnie.

Gość gość
Warto się przejść na ul. Westerplatte do Świata Okularów. Często robią dość wyraźne promocje, zwłaszcza jeśli chodzi o markowe oprawki. Można się tutaj – modnie ubrać, jeśli chodzi o okulary. Miałem duży problem przez pewien czas, żeby znaleźć oprawki, w których się będę dobrze czuł i dopiero tutaj mi pomogli. Na stronie www.swiatokularow.com jest trochę info o ich ofercie i aktualnie rabaty.

Gość gość
Witam! Po wielkich poszukiwaniach i dzięki forum dzisiaj kupiłam w Luxoptyku na Ruczaju upragnione Diory Split i jestem mega szczęśliwa! Polecam salon, profesjonalna obsługa i świetny wybór markowych okularów :)

Gość gość
Moja najnowsze oprawki mam kupowane w Oko Design i jeszcze na pewno u nich będę coś w przyszłości kupował. Mają ciekawą estetykę oprawek, z tego co mówili mi na miejscu to w Krakowie w innych salonach takich marek niekomercyjnych jak oni sprzedają to po prostu nie ma. Jakby ktoś chciał więcej coś na temat producentów poczytać, to są na stronie salonu www.oko-design.com wymienieni.

Gość gość
Podpowiadałbym Oko Design. Oni mają salon na Krowoderskiej, jak dokładnie tam dotrzeć to najlepiej przez ich stronę sobie sprawdzić – oko-design.com. Podoba mi się u nich wybór oprawek. Nie są to sztampowe, nudne wzory, których pełno można znaleźć u ludzi w mieście. Jak ktoś lubi mieć swój, oryginalny, trochę mniej mainstreamowy styl to tutaj można takie okulary znaleźć.

Gość gość
Trochę poszerzaliśmy jakiś czas temu ekspozycję o kilka nowych marek okularów i choćby zacząłem zamawiać okulary Tonny od Scorpion Eyewear. Ciekawe kompozycje i z tego co widzę to ludziom się bardzo spodobały. Ze wszystkich męskich i damskich wzorów jakie mamy w salonie Tonny schodzą najlepiej. Sama firma też ekspozytory sprzedaje na przykład także mają dość rozbudowaną ofertę. Więcej o warunkach i cenach można na stronie www.e-glasses.pl znaleźć inf.

Gość gość
Ciężko jest kupić w Krakowie markowe okulary i to jeszcze w dobrej cenie. Rzeczywiście pojechałam już w desperacji aż na ruczaj dzięki forum! Wielkie Dzieku Wam forumowicze bo nigdy bym tam nie dotarła gdyby nie Wy :) z czystym sumieniem i ja napisze że polecam serdecznie LUX Optyk na ruczaju! Warto pojechać!!! Jestem teraz posiadaczką pięknych Diorów przeciwsłonecznych i to kupiłam w świetnej cenie bo mają wyprzedaże! Gdzie indziej zaporowe ceny. Kupiłam też całkiem nie drogie okulary z korekcją. Wszystko super!

Gość kasiakochaokulary
Diory i dużo innych firmowych okularów widziałam w Lux optyk na Ruczaju. Salon oddalony od centrum więc mają bardzo dobre ceny i bardzo się starają żeby zadowolić klienta. Kupiłam sobie wczoraj przecenione o 50% przeciwsłoneczne okulary Diora i chwalę się bo jestem mega zadowolona!

Ja długo szukałam markowych okularów, ale w Krakowie naprawdę ciężko cokolwiek znaleźć, albo cena z kosmosu, albo po prostu nie takie jakbym chciała. Za to bardzo polecam ŚwiatOkularów. Szybko, profesjonalnie i mają tyle oprawek do wyboru, że gdyby nie pomoc ze strony obsługi, to chyba bym stamtąd nie wyszła :D.

Gość gość
Te okulary co teraz noszę kupowałem w salonie Primus, oni są na Mazowieckiej w przychodni Falck, trochę trudno do nich trafić za pierwszym razem, ale jest to do zrobienia :> Konkurencyjne ceny za szkła i za oprawki, można u nich dobrać okulary dla siebie, indywidualne pod swój gust.

Gość gość
Na mnie najlepsze wrażenie zrobił optyk Primus i tutaj swoje pierwsze okulary zamówiłam. Oprawki maja różne i dużo w tej estetyce która mi akurat pasowała także dobór opraw to zajął mi może 5 może 10 minut, szybko poszło.

Gość Roberta

Niedawno robiłam sobie badanie wzroku w Oko Design i okazało się, że lekką wadę mam. Czyli dobrze mi się zdawało, że trochę zaczynały mi się literki rozjeżdżać od jakiegoś czasu. Teraz czekam już tylko na okularki, mają być na dniach. Oprawki wzięłam ciekawe nietypowe od Mykita – bardzo mi pasowały do rysów twarzy i kształtu głowy.

Gość gość

Na Mazowieckiej masz przychodnię Falck i tak na 2 piętrze jest tani optyk Primus. Warto podjechać nawet jeśli ma się daleko, bo ceny mają nawet kilka razy niższe za tej samej klasy soczewki i oprawki. Obsluga bardzo pomocna, ja swoje okulary bardzo sobie chwalę, nie męczą, dobrze leżą, nie ciążą.

Gość tomek

Dobra ofert na oko-design.com – masz kompleksowo od A do z robione dla siebie okulary.