Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zero Pomagania kobietom gdy ich katują i gwałcą muzułmanie

Polecane posty

Gość gość
00:33 a kto by Ciebie tknal,smutny prawiku? Zostaly Ci p****le i Twoja raczka :-) polski buraku,idz lepiej zmien majtki bo zle zalozyles...brazowe powinnp byc z tylu a zolte z przodu a Ty znow na odwrot :-)

Gość gość
Ta fotka z 00:32 obnaza cala Twoja glupote,zacofanie i rasizm. Poprawny,intwligentny tekst? Przeciez to nie o Tobie , analfabeto:-) Juz w samym tytule strzeliles blad. Nie rozrozniasz plci? :-)

Gość gość
Ja nie moge ludzie skad wy sie urwaliscie? Zero pomagania? A gdyby wasza corka byla tak ponizana bita i gwalcona to co? Do was nie dociera ze tamte kobiety sa tak wychowywane ze facet robi z nimi co chce. Jak sie jedna przeciwstawi to ja ukamienuja i tyle. Nawet jej pewnie nikt nie pochowa. A tego co zalozyl watek i was ktorzy sie pod nim podpisuja wrzucilabym do jednego wora z muzulmanami. Niech was gwalca i katuja. Wstydzcie sie! I wiedzcie ze to wszystko do was wroci.

Gość gość
Znam takie dwie Polki które mają dzieci z murzynami i obie same, teraz marzą o polskim Januszu i odziwo zmieniły zdanie o naszych panach że jednak tacy źli nie są.tylko teraz role się odwrocily bo Polski Janusz gardzi swoimi rodaczkami które są szeroko otwarte nogami na świat .

Gość gość
Polki maja za dobrze z Polaka a wiadomo, ze jak kobieta ma za dobrze to sie nudzi wiec polki szukaja chocby muzulmanow. Przecietny Polak szanuje swoja kobiete a muzulmanim "szanuje" inaczej. Dopóki kobieta nie dostanie od zycia po d***e to nie doceni polskich mezczyzn.

Gość gość
07:36 osoby jak Ty nie zasluguja na zadna kobiete

Gość gość
Dlaczego kobieta która była wcześniej w związku z jakimś egzotycznym nie ma potem szans u normalnego faceta? Pytam bo sama mam teraz ten problem byłam młoda i ładna w facetach mogłam przebierać i zakochałam się w chłopaku z Nigerii mam z nim dziecko i od 6 lat jestem sama i nikt nie chcę ze mną być

Gość gość
Tu autor. Przwda jest taka,ze nie lubie kobiet,boje sie ich :-( nigdy z zadna nie bylem. Wszystkie sie ze mnie smieja bo mam pryszcze :-( kiedys jednej dziewczynie pokazalem swojego penisa i rozniosla po calej szkole,ze mam malego :-( i teraz cale miasto o tym wie. :-( musze sie wyprowadzic zeby wreszcie cos zaroochac :-(

Gość gość
Wiem, że wypisywanie tych pieprzonych prowokacji. to twoja praca. Ale z przyjemnością połamałabym ci ręce obie :)

Gość gość
Co taka nie nawisc w tobie tkwi chlopcze...

Gość gość
"Dlaczego kobieta która była wcześniej w związku z jakimś egzotycznym nie ma potem szans u normalnego faceta? Pytam bo sama mam teraz ten problem byłam młoda i ładna w facetach mogłam przebierać i zakochałam się w chłopaku z Nigerii mam z nim dziecko i od 6 lat jestem sama i nikt nie chcę ze mną być " jak mu się wypinałaś "egzotycznemu" to myślałaś pewnie że jest 100 razy lepszy od krajowego "normalnego"Janusza więc goń się. Szukaj sobie "tatusia" w murzyńskim getcie :P

Gość gość
Jaka patola zaklada takie tematy :o rzyg

Gość gość
albo w dzikim obozie dla uchodzcow gwalcicieli.. tam wielu chetnych przyjac koze z dzieckiem.. bo kobiety sa warte u nic mniej niz koza na rynku :classic_cool:

Gość gość
Nieważne, europejki i tak ma ich widok mają kisiel e majtkach :). Ideal faceta, nieważne że zostawił żonę i dzieci w strefie wojennej żeby im bomby leciały na łby a sam leży pod drzewem i obmacuje wszystko co się rusza, nasze Dżesiki i inne Samanty i tak uważają ich za lepszych kandydatów do związku. Krzyż na drogę... Tylko później nie jęczcie 'nikt mnie nie chce z czarnym dzieckiem ":)

Gość gość
Mam kulturalne pytanie do autora: Gdzie ch/uj/u mieszkasz? Podaj adres a wpadnę do ciebie aby ci wyprostować tą poje/baną psychikę bo widzę, że miałeś chyba w dzieciństwie zabawki do podłogi przykręcone. Podasz adres cwaniaku? Czy się cykasz? Tylko nie ręczę, że wyjdziesz z tego spotkania cało. A tak w ogóle to uważam, że powinno się odcinać całego kut/asa gwałcicielom... o kur/wa ale byłby spokój z gwałtami wtedy. To co podasz adres? Możesz być pierwszy który straci fiuta jeb/any prawiku

Gość gość
Prawik - gwałciciel? Jak bozia rozum rozdawała to w kolejce po tipsy stałaś?

Gość gość
:D:D:D:D:D ale temat prowo i prowokatorzy -sama kafeteria :D

Gość gość
gość dziś : A ty masz kolejny przyg/łupie problemy z czytaniem? Zauważyłeś abym nazwał go gwałcicielem? To jest prawik jak nic, a ja mówiłem o gwałcicielach ogólnie. A to, że jemu mogę odpie/rdolić jaj/ca to tylko na zapas bo widzę, że to jakieś dziecko z gimbazy i nic więcej. Więc ty też stul japę bo nie udało ci się błysnąć.

Gość gość
W niemieckich szkołach dziewczyny w ramach ćwiczeń przygotowujących do macierzyństwa dostają do domu do opieki specjalne lalki namalowane elektroniką które stymulują noworodka. Żeby mogły na sucho poćwiczyć czym to pachnie. W tym roku pierwszy raz chyba w historii tego programu wszystkie dziewczyny otrzymały lalki czarnoskóre. Widać trzeba je przygotować na to co będzie się działo w Europie za parę lat.

Gość gość
Strasznie agresywny jesteś tępy bucu. Żona ci wmówiła że urodziła czarne dziecko bo w ciąży ciemne piwo piła?

Gość pffff
gość dziś : Po pierwsze złamasie to nie mam żony bo mam dopiero 24 lata. A po drugie to weź zawrzyj doope bo ty musisz jeździć na ręcznym a dziewczynę gołą to widziałeś tylko na zdjęciach.

Gość gość
To może też lubisz ciemnych chłopców z allahowa? Im obojętnie kobieta, facet, koza... Byle "obywatel eu" :). Masz szansę.

Gość gość
gość dziś do kogo to było?

Gość gość
Widzisz jaki głupi jesteś...

Gość pffff
gość dziś : Po pierwsze to wyciągnij kut/asa z gęby gdy do mnie się plujesz. Po drugie to chętnie tym poj/ebom z allahowa odetnę fiu/ta. A po trzecie może podasz adres cwaniaku? Zobaczymy czy będziesz się tak mądrzył jak się spotkamy, tylko nie ręczę wtedy za siebie

Gość gość
"To co podasz adres? Możesz być pierwszy który straci fiuta j**/any prawiku " Biały rycerzyku nie podskakuj, bo życia i kobiet nie znasz.

Gość gość
To jest taki jełop że za 10 lat będzie płacił alimenty na nie swoje dziecko i leniwą żonę :). Sterydy albo zdrowie rycerzyku

Gość pffff
gość dziś : To że jesteś zje/bany i żadna cię nie chce nie jest powodem abyś wypisywał poj/ebane przemyślenia. Widać jakie masz podejście do kobiet i szczerze to bardzo dobrze, że żadnej nie masz poj/ebie. Szkoda aby jakaś kobieta marnowała na dzieciaka z gimbazy. Myślisz, że jesteś starszy i znasz się bardziej na życiu? Właśnie widać, że twój intelekt zatrzymał się w podstawówce. Więc raz jeszcze powtarzam zamknij mor/dę stary prawiku i idź sobie walić gruchę bo nigdy nie wylądujesz w łóżku z dziewczyną. Co najwyżej ze swoimi kumplami z allahowy i będziesz im obciągał.

Gość pffff
gość dziś : Hahaha, ja nie jestem takim poje/bem jak ty dzieciaku, więc martw się raczej o siebie, bo taki kre/tyn z probówki jak ty raczej nie przeżyje kolejnych 10 lat. Weź cwaniaku podaj w końcu ten adres. Cykasz się? Dawaj adres a nie pie/rdol jak poj/ebany jakieś chu/jowe przemyślenia które się kupy nie trzymają

Gość gość
pffff 2016.06.11 Takich jak ty się katuje . Pomyleńcu z***bany