Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zero Pomagania kobietom gdy ich katują i gwałcą muzułmanie

Polecane posty

Gość gość
Szkoda, że Twoja Matka, cię nie wyskrobała :) I musimy się tak z tobą męczyć autorze. Ale może złamiesz kark, jak będziesz schodził ze schodów albo przejedzie cię tramwaj wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
Nie rozumesz autorze tego ze kobiety są inne ? są nieudolne słabe materialistyczne darmozjady, pasożyty które nic nie chcą robić tylko brać od innych najlepiej brać ale tak żeby wyszło że są dzielne i najlepsze. troche współczucia dla opóźnionych w rozwoju istot

Gość gość
gość 2016.06.11 Wiesz nie znam cię, ale już wiem, że z łatwością bym ci zmasakrował ryj, ponieważ od 6 roku życia ćwiczę boks MMA pływanie, bieganie, dźwignię, gilotyny także nie masz żadnych szans roz******lam 5 dorosłych mężczyzn a wątpię żebyś ty sam jeden dał mi rade. Nie ma problemu możemy się spotkać gdzieś na mieście. Po twoim komentarzu już można stwierdzić, kim ty jesteś w tym życiu.

Gość gość
gość 2016.06.11 A gdy męzczyzni są tak poniżani bici ścina im sie głowy to co ? umiesz odpowiedziec ? w sumie znam już to odpowiedz . twoją odpowiedzią będzie uciekanie od odpowiedzialnosci śmieciu ludzki zwany kobieta

Gość gość
6:18 Troszkę przesadziłeś. x Ja wiem, że to tylko prowokacja, dlatego zupełnie nie interesuje mnie co piszesz. x Mam jednak nadzieję, że dostaniesz wp*****l nie za jakikolwiek tekst napisany na kafeterii Ale za calokształt. x Amen :)

Gość gość
najbardziej zal dzieci bo jako kolorowi bede popychadlem cale zycie jak biala kobieta moze sie tak spodlic zeby dzieciaka miec kolorowego.......

Gość gość
06.40 skutki "ubogacania kulturowego". nie mogę zrozumiec, jak takie kobiety moga leciec na pedofili wyrzynających chrzescijan?

Gość gość
gość dziś hahahaha :D no nie moge jakie śmieszne '' za całokształt '' Zapoznaj sie ze słowem prowokacja idiotką

Gość gość
gość dziś Nie rozumiesz bo one nie myślą tak jak ty. Nie wiesz o tym że choćby rosyjska armia weszła do nas choćby araby choćby włosi czy kto kolwiiek kto my był agresywny i wygrywał i było o nich ciągle w miediach to wtedy kobiety automatycznie od razu przechodza na ich strone. u nich nie ma czegoś takiego jak u ciebie honor, odwaga, bohaterstwo one tego nie mają

Gość gość
kobiety to dno bez dna a te w Polsce to nie wiem jak to k***a nazwać szok!!! własnej głupoty nie widza

Gość gość
hahha odwagi to nie mają nasi faceci a nie kobiety,nawet wsród zolnierzy zdarzaja sie c**y niemęskie...dla mnie przejawem tchorzostwa i zniewiescienia jest pisanie przez faceta ze kobiety wola bad boyów albo ze są materialistkami

Gość gość
a co jak je gwałcą Polacy ? Bo jak na razie 100% jest gwałconych masowo przez etnicznych patriotów z Polski !

Gość gość
i tak juz wasze kłamstwa nic nie dają was trzeba bic

Gość gość
Po ostatnim czarnym proteście stracilem do kobiet sporo szacunku.

Gość gość
Pomagania..he he nie rozwalaj mnie tępaku o jakim ty pomaganiu piszesz jak ty portkami trzesiesz przed dzieckiem z podstawowkiO pomaganou to ty pojecia zielonego ani nawet rozowego nie masz!Z czym do ludu??.Jestescie bez honoru i bez klasy dlatego morda w kubeł..Odezwał sie niudolny co to wiekszych farmazonow wymyslić nie potrafi zeby tylko nie było ze ma cykora.

Gość gość
Pokazaliscie juz tym ciapatym co sobą teprezentujecie dlatego robią co chcą.

Gość gość
baby to hooje, zero respektu dla szmat, a to 98% niestety, pozostałe 2% szacun

Gość gość
a ja to jeszcze im pomoge g****ić

Gość gość
gwalt na niewiernej to element ich kultury i jako cywilizowani i tolerancyjni ludzie musimy to zaakceptowac.

Gość gość
7.40 nie takie c***je jak wy bo im miedzy nogami nie dynda.koorfiarze.!C***j to neski idpiwiednik w ramach przypomnienia!

Gość gość
gość 2016.10.18 kolejna polka została zasztyletowana brawo jednej głupiej kur.... mniej . Tak dalej trzymać muzułmanie.

Gość gość
Ten temat też powinien zostać przekierowany do organów ścigania.

Gość gość
gość dziś jedyne jakie organy będziesz niedługo widziała to swoje jest coraz wiecej muzułmanów i trzeba zabijac taki chory syf jak wy

Gość gość
Też jestem zdania że kobiety nalezy zabjać one tylko są do seksu nic innego nie potrafią. oczywiscie jezeli mowa o chorych cechach to tak do tego pierwsze.