Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Play blokowanie numerów

Polecane posty

Gość gość

Bardzo ważne pytanie mam sprawę z byłym który stwarza problemy i coś kręci,chciałabym się upewnić więc proszę odpowiedzcie mi jeśli wiecie :) Były ma Play na abonament ja orange na kartę ale to nieistotne :P Pisałam mu że dziecko muszę zawieźć do szpitala oczywiście brak odzewu,nie miałam na leki i znowu brak odzewu Aż zadzwoniłam by go opierdzielić.... i odebrał ! opieprzyłam dlaczego nie odzywa się,że dziecko w szpitalu i dostałam takie wytłumaczenie : nic do mnie nie doszło,mogę ci pokazać telefon że nic nie dostałem więc chciałam ten telefon zobaczyć (orange pobrał opłaty,raporty mam wyłączone) Przyjechał i coś takiego powiedział "miałem zablokowany numer po naszej ostatniej kłótni" tego samego dnia wysyłałam mu jeszcze kilka smsów których też nie odczytał bo podobno mój numer zablokowany Ale wczoraj tak pomyślałam i słuchajcie-przecież gdy dzwoniłam odebrał ! więc o jakie zablokowanie chodzi ? Można tak zablokować ? tylko smsy ? On ma Samsung galaxy s5

Gość gość
ja kiedyś blokowałam numer na s3 i tylko połączenia się zablokowały a smsy dochodziły ale to s3

Gość gość
ja w s4 mam w kontaktach opcję blokuj ale nie ma tam np. -połączenia i -sms tylko ogólne więc chyba ktoś Cię w ch zrobił ;) może w salonie Play zapytaj ale to chyba chodzi o opcje telefonu a był bajeczkę Ci pocisnął na poczekaniu :)

Gość gość
a ja nie wiem hehe ale wydaje mi się że całościowo się blokuje Ci którzy mają problemy z tymi płatnymi smsami czy reklamami blokują numer i to blokada chyba jest robiona w salonie bo te numery u operatora się blokuje ale pewna nie jestem....ale te płatne to nie dzwonią przecież....idź do salonu play :)