Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli chłopak krzyczy w związku to po ślubie też będzie?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak jest ogólnie bardzo dobry. Jest mi z nim bardzo dobrze po za jedną sprawą. A mianowicie co jakiś czas zdarzy mu się na mnie krzyczeć jeśli się zdenerwuje. Nie wyzywa mnie przy tym ale ogólnie zdarza mu się przeklinać kiedy to robi. Przed chwilą też to zrobił o jakąś pierdołe. Wiem, że chce mi się w te wakacje oświadczyć i mam wątpliwości. Któraś tak miała? Jesteśmy razem 2 lata.

Gość gość
U mnie to samo. Kurwa darcie ryja strasznie w*****a ale wtedy ja też się drę i krzyczę np zamknij mordę aha i po ślubie dalej drze p**de

Gość gość
Porozmawiaj z nim o tym. Poza tym modl sie za niego bo niestety kiedy ktos krzyczy przed zareczynami to po nich również.

Gość gość
oczywiście, że się zmieni jak powszechnie wiadomo po ślubie wszystko się zmienia i ludzie żyją długo i szczęśliwie jak w bajce i kochają się i jedzą sobie z dziubków do grobowej deski 🖐️

Gość gość
Każdy czasem krzyczy, gdy się zdenerwuje w szczególności kobiety ;) Może on ma dużo stresów w życiu czy w pracy i łatwo można go wyprowadzić z równowagi. Obserwuj go, jeśli będzie się skłaniał do rękoczynów to zakończ związek bo skończysz jako maltretowana żona. A jeśli tylko krzyczy to nie powinno to zniszczyć związku. Mój dziadek na przykład, wyładowuje złe emocje właśnie krzykiem, przeklinaniem, ale nigdy na nikogo ręki nie podniósł.

ja mam taką wersję zmieni się, oczywiście, na gorsze nie będzie się już darł, bo ile można zdzierać gardło będzie lał