Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy stracił mną zainteresowaanie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w pół rocznym związku z chłopakiem. Dodam, że on jest przystojny, pewny siebie i inteligentny natomiast ja jestem trochę "przy kości" i mam małe kompleksy o których go poinformowałam, w sumie niczym szczególnym się nie wyróżniam, ot taka ja ;) teraz przejdę do sedna : od jakiegoś czasu kiedy na ulicy idzie jakąś ładna, szczupła dziewczyna to zazwyczaj mówi :o, ale fajna dupa, tak mniej więcej. Zaczęłam mu zwracać o to uwagę, bo robiło mi się trochę przykro. To mówił, żebym nie przesadzała i jestem dla niego najważniejsza, że mnie kocha itp. Średnio mi się chce w to wierzyć. Następna rzecz : ostatnio często mówił o naszej znajomej, że ma z******ta d**e i ładna. W sumie to mówił coś o niej cidziennie. Trochę myślałam nad tym u spytałam czy nie zmienił obiektu zainteresowań, na co zapewniał mnie tak jak wyżej, że kocha itp. Ostatnia sprawa to seks : ostatnio uprawialismy go jakieś ponad 2 tygodnie temu na trzeźwo. W ogóle nic nie inicjowal. Dopiero jak dwa dni temu wypił sobie z dwa piwka to do czegoś doszło. Tak samo wczoraj, też miał ochotę, ale dopiero jak wypił. Ogólnie wcześniej nie było tego problemu dopiero od jakiegoś miesiąca. Trochę jestem zagubiona, chce z nim porozmawiać, ale brakuje mi opinii osoby bez stronnej

Gość gość
przy kosci to jestes ty wieprzok.u i dobrze to oboje wiemy