Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktory facet na tym forum jest sam z powodu niesmialosci? :)

Polecane posty

Gość gość

Ja sie przyznam, ze jestem sam i boje sie odrzucenia i kompromitacji. Gdybym mial zagadac do dziewczyny, dotykac, czy zaprosic gdzies, to na 100% zalalbym sie burakiem i caly bym sie trzasl. Jezyk by mi sie platal i koniec koncem, taka dziewczyna olala by mnie potwierdzajac to, ze sie nie nadaje na chlopaka, meza i ojca... na cale szczescie mam tez racjonalne i uzasadnione usprawiedliwienie, zeby nie podrywac kobiet. Jest nim marna jakosc dzisiejszych kobiet... (przebieg, rozwiazlosc, lewacko-feministyczne poglady itd.)

Gość gość
Ja jestem świadomie sam ale nie tyle z nieśmiałości bo to akurat nie problem ale ze względu na sposób bycia dzisiejszych kobiet, w tym to co wymieniłeś -> przebieg, rozwiazlosc, lewacko-feministyczne poglady itd. dodalbym tez wszechobecny materializm i pęd za kasą, lans na portalach społecznościowych, pustki w głowach kobiet, pogoń za głupią modą dyktowaną przez lewackie media, wszechobecny sexizm, moda na rozpasanie wolność seksualną, dziewczyny tracące dziewictwo juz w podstawówce są tego efektem Kobiety nie potrafią myśleć i co im media i światowe koncerny dyktują te jak głupie za wszystkim lecą to już wole być sam niż z takimi idiotkami, jeszcze może w miare normalne kobiety to te 30+ ale ja mam jednak pare lat mniej więc to nie mój target, natomiast wszystkie nastolatki dzieciaki urodzone po 2000 roku mają tak zlasowane i wyprane mózgi że szok, era komputerów internetu smartfonów wolności seksualnej feminizimu fejsbuków głupich filmików z jutuba, instagramów robienie dziubków wstawianie fot żarcia a nawet osranych pieluch swoich dzieci i jeden wielki wyścig szczurów a zadna z nich nie może zostać z tyłu bo by ją koleżanki wyśmiały, rozumu własnego zero tylko instynkty coraz niższe instynkty

Gość gość
tez sama, witam w klubie :D

Gość gość
Powiem wam ze nieśmiałość dla kobiet jest gorsza niż upośledzenie umysłowe, a nawet zwyrodnialctwo. Popatrzcie nawet downy mają partnerki, a nawet zwyrol Trynkiewicz ma a my nie. CHORY KRAJ!!!!

Gość gość
Wystarczy poczytac temat "do czego bys nigdy nikomu nie przyznala"... :O

Gość gość
po co czytac jakies zmyslone za grosze teksty. jestem kobieta i nie ma takiej rzeczy, której bym sie wstydzila wyznac.