Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie jechac nad morze?! poleccie cos

Polecane posty

Gość gość

Jaka miejscowosc polecacie nad polskim morzem z 8 miesiecznym bobasem? Jakies spokojne miejsce, ale tez nie za bardzo spokojne, piaszczyste plaze, dobre jedzonko? Ktos cos poleci? Bede wdzieczna ;)

Gość gość
Oczywiście że Miedzyzdroje ładnie, nowocześnie, czysto fajna plaża bez glonów, niedawno wybudowane molo, na pewno będzie się podobać.

Gość gość
Dziekuje.:)

Gość gość
Międzyzdroje to ostatnie miejsce,gdzie można pojechać z małym dzieckiem!To tłok na plaży,całonocne granie,wrzaski i śmierdzące grille...ble

Gość gość
Yhm to teraz jestem w kropce. Moze ktos sie jeszcze wypowie :)

Gość gość
Jeśli cię stać to do Gdańska lub Sopotu do miedzyzdroi jeździ nieciekawe towarzystwo

Gość gość
Też odradzam Międzyzdroje z małym dzieckiem, lepiej wybrać spokojniejsza miejscowość, np. Dziwnów

Gość gość
Kurcze az wstyd przyznac,ze nie wiem gdzie jechac. Bylam tylko w Mielnie I Sopocie :/

Gość gość
Trzeci raz jadę do mrzezyna. Ja akurat szukam spokoju i ciszy i tam to jest. A ponieważ jadę z psem, też za bardzo nie wybrzydzam. Tam nie ma fajerwerków, jest ładna plaża, o to chyba chodzi. Jeśli chodzi o szczegóły, to wybrałam libre, wolałabym 3d ale zwierzak.... Za to ceny mam super: 100 za pokój 2 os. W wysokim sezonie:)

Gość gość
moze Karwia? bo Władysławowo tętni żcyiem,i sporo ludzi,Jastrzębia Góra też Karwia jest taka dla rodzin raczej,a jak nie będzie pogody to można i do Trójmiasta podskoczyć

Gość gość
i na Półwyspie Helskim te miejscowości są spokojne,

Gość gość
Nie byłam w sarbinoeue, ale widziałam foty, ciekawie.suostra chwali, i jest super dla osób z wojskami, bo promenada pozwala na wiele. Niepełnosprawni mają tam swoje eldoorado:)

Gość gość
Z wózkami, przepraszam za słownik...

Gość gość
Jeśli chcesz jechać z maluchem to polecam Tobie Rewal. Jest to bardzo cicha i spokojna miejscowość, tam można spokojnie odpocząć z dzieckiem z dala od zgiełku i hałasu. Noclegi w Rewalu zarezerwowałam na http://otonoc.pl/noclegi-Rewal

Gość gość
Mnie bardzo podobało się w Sopocie. Bardzo urokliwa okolica. Wynajęliśmy z rodziną apartament w http://www.victus-sopot.pl/ - było naprawdę fantastycznie.

Gość montyyyx
Zerknij na Bookapart, mają sporo fajnych kwater nad morzem. Może jakieś fajne spokojne miejsce, może Łukęcin, Władysławowo, Puck?