Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczenie w zajętej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam mam pewnien problem i postanowiłem napisać na tym forum , aby dowiedzieć się co o tym sądzicie. Bardzo mocno zauroczyła mnie pewna dziewczyna z mojego liceum. Jest ona rok starsza. Wygląda na spokojną i inteligentną dziewczyne. Jest mega śliczna. Spodobała mi sie dopiero teraz , tak nagle. Pare razy ją widywałem na korytarzu ale jakoś nie zwróciłem na nią zbytnio oka , nie wiem dlaczego :) . Ostatnio dowiedziałem się , że ma ona chłopaka , który zaliczył "kibla" już w połowie roku szkolnego. Nie wiem co ona w nim widzi... Koleś totalnie olewał szkołe , a jego zachowanie to temat rzeka. Pewna nauczycielka mówiła , że czuła nawet przed nim strach , ponieważ jest bardzo nieodpowiedzialny. Jak myślicie , są jakies szanse , aby zwrócić na siebie jej uwagę? Starać się? Ciągle o niej myśle... Nie daje mi spokoju. Cały czas zastanawiam sie jak taka dziewczyna może być z takim kolesiem.. Jak myślicie co robić? Proszę o rade , jak ją poznać , jak zagadać..

"kibla" już w połowie roku szkolnego. Nie wiem co ona w nim widzi... " - poważnie, nie widzisz? Przecież to bad boy. Założę się, że przebiega na czerwonym tuż przed maską radiowozu i nie kasuje biletów w tramwajach, czy autobusach. Kobiety kochają łobuzów. :classic_cool:

Gość gość
Taki normalny fan piłki

Gość gość
Taki normalny fan piłki

Gość gość
Nie znam go. Słyszałem tylko z opowieści , że raczej do normalnych nie należy. A ona tak spokojna... Nie mogę sie pogodzić , że ta dziewczyma jest starsza o rok. Uważam że to skreśla mnie troche. Na dodatek nie wiem jak do niej wgl podejść co powiedzieć..