Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy zza Buga to najgorsza patologia

Polecane posty

Gość gość

fuj szambo i gnój

Gość gość
to prawda prawdziwi Polacy dawniej w Gdańsku musieli się prosić tego dziadostwa o butelke mleka

Gość gość
to ty i twoja matka musicie być zza Buga.

Gość gość
zza buga to nie polacy tylko mieszańcy z ruskimi i innymi

Gość gość
Mnie juz na tym forum zaden kretyn nie zdziwi. Zza Buga pochodzila wiekszosc wielkich PolakowMickiewicz, Slowacki, Miłosz . Lwowska szkola matematyczna, Uniwersytet im Batorego, Liceum Krzemienieckie - mowi ci to cos? pewnie nie, niedouku.

Gość gość
Hahahaha,dobre sobie,"wielcy Polacy-Mickiewicz w inwokacji mówi "LITWO,ojczyzno moja" a nie "Polsko,ojczyzno moja" dalej-homoś Słowacki z kompleksem edypa na emigracji piszący czułe listy do matki:-D zapytaj przecietnie wykształconego Europejczyka o Szekspira-będzie wiedział kto zacz,a zapytaj o Mickiewicza albo Słowackiego? Wzdrygnie się tylko na dźwięk polskiego nazwiska i szybko zakończy rozmowę-tacy jesteście wielcy polacy w świecie

Gość Polakoo

Moja babcia mieszkała w zachodniej Polsce i opowiadała co się działo jak przesiedlili do nich ludzi zza Buga. Pili chodzili cały dzień w gumowcach i dewastowali poniemieckie gospodarstwa

Gość Wilniuk

Tak się akurat składa że moja rodzina pochodzi zza Buga i przed wojną posiadała tam olbrzymi majątek na co do dziś mam papiery, i jakoś nikt o nich źle nigdy nie powiedział jak o większości ludzi z Wileńszczyzny.  To że ci z pod Lwowa to najgorsze szumowiny to fakt, i sam na własnej skórze doświadczyłem co oni potrafią, ale nie generalizujmy wszystkich ludzi ponieważ nawet wśród tych z centralnej Polski są hadziaje.