Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakup tanich mieszkań.......

Polecane posty

Gość gość

Na Kosikowski nieruchomości (zobaczcie oferty)

Gość gość2529
Co z tego, jak banki w związku z m.in. 500+ podwyższyły marżę, oprocentowania i przede wszystkim kryteria przydzielania kredytów też wzrosły, nie wspomnę o obowiązkowym wkładzie własnym. Teraz jeszcze trudniej będzie kupić mieszkanie na kredyt, nawet na rynku wtórnym w PRL-owskich blokach.

Gość gość
Gość 2529 wpisz sobie Kosikowski nieruchomości

Gość gość2529
Zaś ten Namysłow, co macie z tym Namysłowem. Poza tym wiadomo, że na zadupiach mieszkania są tańsze...

Gość gość
I jak ci się w moim mieście podobają mieszkania? Namysłów nie jest zad***em bo mamy jak na 16 tysięczne miasto dwie galerie handlowe mamy browar namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 40 od Opola wpisz sobie w Google Namysłów

Gość gość
"Co z tego, jak banki w związku z m.in. 500+ podwyższyły marżę, oprocentowania i przede wszystkim kryteria przydzielania kredytów też wzrosły, nie wspomnę o obowiązkowym wkładzie własnym." xxx nie rozumiem jaki to ma związek

Gość gość
Zobacz sobie

Gość gość
Ja swoje mieszkanie zakupiłam od http://www.mpddeweloper.pl/ - trafiłam na bardzo korzystną ofertę, mieszka mi się świetnie. Moim zdaniem takie rozwiązanie jest naprawdę dobre.