Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na zawsze

kocham żone

Polecane posty

Gość na zawsze

Ja mam najleprza żone na.swiecie jest zawsze przymnie jest moja kochanka robimy wszystko razem ogladamy p****le mecze serjale gramy w pleya pijemy piwo rozmawiamy o glupotach sexie o wszystkim kocham ja bardzo mocna a jakie sa wasze żony mężowie pozdrawiam

Gość gość
zazdro chcialbym trafic zone kora nie uwaza gier za dziecinnych :(

Gość gość
Mam podobnie. Oglądamy wspolnie telewizje, zawsze spimy przytuleni, razem swietujemy, gotujemy, chodzimy na zakupy, zartujemy,gadamy o powaznych sprawach,maz mnie nawet nosi na rekach bo wie,ze to lubie. Ciagle myslimy wiadomo o czym i radzimy sie siebie we wszystkim.

Gość na zawsze
No sorry ja mam najleprza na swiecie i juz takiej nie znajdziesz ale moze chociaz podobna szukaj dalej ps moja znalazlem 13 lat temu miala wtedy 17 lat i czasami nadal sie tak zachwuje z reszta ja tez pozdro

Gość na zawsze
Fajnie widze ze nie jestem sam a jaki starz macie od poznania sie

Gość gość
nie wiem czy osoba taka jak ty moze wytworzyc milosc :) Geje nie zakoc***a sie w kobietach :) Czesto sa dla nich przykrywka, wychowac dzieci itp :)

Gość na zawsze
Sorry jesli jestes gejem to 1 pomylily ci sie fora a po 2zeczywiscie jak gej moze kochac kobiete no chyba ze matke ale ja cie oceniac nie bede gejow nie toleruje ale sa i trzeba sie z tym pogodzic trzym sie

Dobrze, że nie "rzonę". :) Właściwie, to wiem o co Ci chodzi - typowa, patologiczna miłość, ale jedno, mnie - człowieka który co chwilę językowe gafy wali, razi. Jeżeli już próbujesz po polsku pisać, to staraj się. ;) Może wróć do szkoły, może jakąś książkę przeczytaj... nawet forum na wykopie. ;) Utrwal w sobie coś dobrego. ;)

Gość gość
Fajnie co ciebbie taz nie bede oceniac chociaz nie nawidze pedrylow bo tak o tobie pisza twoj wybor pozdro

Gość gość
Jak wolisz pedryli nie pedrylów

Gość gość
to chyba byla milosc bo dalej ja chce. Dalej ja pragne :( Tylko ze pragne ta dziewczyne z magazynu ktorej juz nie Ma:(

Gość gość
Ja też kocham żone ale ona mnie chyba nie zabardzo

Gość na zawsze
Zabiez zone naa kolacje i zapyta sie w prost czy cie kocha z reszta to widac jak cie traktuje twoja milosc wiec mowie ci kolacja spacer i bedziesz wiedzial jak jest naprawde

Gość na zawsze
I co dziewczyny otym myslicie jak widzicie nie kazdy facet to swinia kocham zone i zawsze bede ona jest nr 1

Gość na zawsze
Dzis gralem w ps i zona sie namnie rzucila powiedziala ze koniec z graniem na dzisiaj i wyladowalismy w lozko ona jest warjatka moja warjatka

Gość xen1234
No to super, czyli wszystko gra:).

Gość na zawsze
Super to jest malo powiedziane wyobraz dobie idealna dziewczyne ja nie musze mam js przy sobie

Gość na zawsze
Jak tu jej nie kochac jak rozumiemy sie bez slow

Gość na zawsze
Hej dzis żona mi przypomniala w piatek mamy mala imprezke i że jutro mam zkosic trawnik powiedziala że bedzie zalpłata zato i rozpiela sukienke na balkonie stala w samej bieliźnie i mówi ze to jest zaliczka zkosze jutro trawnik to bedzie reszta to ja szybciutko zkosilem tą trawe i do sypialni zanioslem żone i odebralem zaplate najpierw sami z siebie śmialiśmy a potem bzykalismy mam super kobiete i nie zamienił bym ją na zadne skarby