Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2016 Witam. Mam nietypowy problem.. Otóż moja 16-letnia siostra wraca ostatnimi czasy późno, pyskuje, zachowuje się jakby była pijana albo naćpana. Zaniepokoilo mnie to trochę, więc (wiem złe, ale dla jej dobra...) weszłam na jej facebooka a że hasło ma w większości takie samo, również na pocztę i gg.. Kilka dni temu powiedziała mi że ma "kolegę" który ma 19 lat i jest z opoczna, poznała to w Internecie a mianowicie prawdopodobnie na gg.. No i się zaczyna. Czytając te rozmowy dowiedziałam się że facet nie ma 19, a 22 lata. Piszą sobie co noc teksty i masturbuja się.. On podnieca ja a ona jego. Pojawiają się teksty takie jak "moja niegrzeczna suko", "szesnastoletnia d****o". A ją to kręci. Ogólnie ona wykazuje chęć jakiejś brutalności podczas seksu. Pisze że najważniejsze w życiu jest jedzenie, seks i sen. Wczoraj przyjechał do niej. Mieszka jakieś 300 km stąd. Potem pisali że gdzieś w widocznym miejscu w samochodzie uprawiali ostry seks. Wróciła z malinka. Dzisiaj z druga. I pewnie było to samo.. Do mamy mówi "co Cię to obchodzi gdzie ja jestem?" i takie różne.. Pomóżcie. Myślę żeby powiedzieć o tym rodzicom, ale nie jestem pewna... Co mam robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach