Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana mama 33

Mój syn jest gejem help me

Polecane posty

Gość Załamana mama 33

Witam wczoraj przez przypadek zobaczyłam rozmowę mojego syna ze swoim "kolegą" na face. Nie wylogował się na tablecie i strona była otwarta akurat na tej rozmowie. Nie mam zwyczaju grzebania w czyjejś poczcie ale serduszka i buziaki zwróciły moją uwagę. Jestem wstrząśnięta po prostu nie potrafię poukładać sobie tego w głowie

Gość gość
przejdzie Ci

Gość gość
to idz do psychologa jak nie umiesz sobie z tym poradzic, jak kazesz mu zerwac kontakty z tym kolegą to stracisz syna i prędzej czy pozniej od ciebie ucieknie 🖐️

Gość Zalamana mama help me
on ma 15 lat. Jeszcze nic mu o tym nie powiedziałam. Nie wiem jak mam zacząć rozmowę. Nie wiem czy to tylko przez dojrzewanie a jest bardzo rozwinięty jak na swój wiek czy to w ogóle dzieje się na prawdę proszę pomóżcie mi ja jestem w stanie jakoś to ogarnąć ale 9/10 naszej rodziny obawiam sie ze nie. Nie chcę żeby on zamknął się w sobie chce żeby miał wsparcie ale szczerze nie wiem sama co mam robić czy mówić mu czy nie i jak to zrobić masakra

Gość gość
Po pierwsze prowokacja. Słownictwo nie wskazuje na matkę 15letniego dziecka. Co do tematu zaś to jakby jakaś mama rzeczywiście miała taki problem to powinna porozmawiać z mężem i no cóż wziąć to na klatę.

Gość Zalamana mama 33
A czy ja coś pisalam o mężu ?! Nie mam męża, jestem w związku z innym mężczyzną. Nie znasz mnie i mojej sytuacji to po co się wypowiadasz? A jak mam układać zdania jak mam mętlik w głowie i nie myślę logicznie? Mama 15 letniego dziecka nie musi być od razu profesorem! To dotyczy mojego syna a nie jakaś śmieszna prowokacja! Niby czemu i komu miałaby służyć? To jest forum więc napisałam o swoim problemie i proszę o rady, wskazówki cokolwiek. Może ktoś był lub jest w takiej sytuacji

Gość gość
Obejrzyj z nim tajemnicę Brokeback Mountain i zobacz jak zareaguje.

Gość gość
ojej,wielkie halo,mlodziez nagminnie sle emotki przerozne a tobie chyba sie nudzi niby mamusiu ze na kafe piszesz bez rozeznania tematu.

Gość Zalamana mama 33
Emotki emotkami nie czytałeś treści więc przestań mnie w kółko krytykować niby gościu!! Jak mam się z tematem zapoznać człowieku nie czytam sobie lektur o homoseksualizmie weź się w głowę puknij! Który rodzić spodziewa się czegoś takiego?! Miałam inne wyobrażenie o jego przyszłości w ogole!!! Tylko o glupotach umiecie pisać jak człowiek zagubiony to sypie się hejt. Dzięki za odpowiedzi mimo wszystko. Temat założyłam widzę bez sensu. Pozdrawiam.