Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobrowolne powtarzanie klasy

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w 1 lo w jednym z najlepszych lo w mieście , lecz przez ten rok WCALE sie nie uczyłam, zmarnowałam go, mam srednia 3.0 jakims cudem, ale i tak chce zmienic profil klasy. Czy byla by taka mozliwosc pod wzgledem prawnym zebym jeszcze ram poszla do 1 klasy o tym innyn profilu i wszystko nadrobiła? *nie dam rady w wakacje tego zrobic* moi rodzice wyrazili na to zgode.

Gość gość
Zdrowie psychiczne Poziom cynku może wywierać istotny wpływ na wiele aspektów rozwoju umysłowego, funkcji mózgu i zdrowia psychicznego, a także na zdrowie emocjonalne i równowagę psychiczną. Na przykład niedobór cynku ma związek z zaburzeniami uczenia się, zespołem nadpobudliwości psychoruchowej z zaburzeniami koncentracji uwagi, hiperaktywnością, niedorozwojem umysłowym, depresją, demencją (w tym chorobą Alzheimera), schizofrenią i chorobami umysłowymi. W przypadku dzieci z zaburzeniami uczenia się wzrost stężenia metalu ciężkiego kadmu często odpowiada za problemy z czytaniem. Cynk może antagonizować kadm, a stosunek cynku do kadmu znacząco wpływa na umiejętność czytani xx zalecam zazywanie skoro masz problemy z nauka

Gość gość
Co, jeśli ci się w środku roku odwidzi? Debilizm

Gość gość
Możesz zmienić. Dostaniesz informację od dyrektora o różnicach programowych i termin ich zaliczenia (np 30 listopada), na 100% trzeba zaliczyć przed końcem I semestru