Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem leniwa, ale dobra w łóżku ;)

Polecane posty

Gość gość
do acak- 29 W zakochanie nie bardzo wierzę, ludzie się wiążą z różnych powodów, ale rzadko z zakochania bo zwyczajnie boją się miłości. Marzą o niej ale na wszelki wypadek nie odkrywają kart bo rozczarowania są bolesne. Może się zdarzyć... ale to nie średniowiecze.

Gość acak
Nawet nie myślałem o sexie,ale taką ewentualność czemu nie

Gość acak
Próbuje sobie wyobrazić Ciebie bo nie mam żadnej wiedzy o Tobie w części fizycznej.Chyba Zanizasz swoja urodę .Tak mi sie wydaje.Mam nadzieję,że nie wyjdę na idiote

Gość gość
Nawet nie myslalem o sexie?! Buahaha, co za kretyn.

Gość gość
Nie mam psa chociaż kiedyś miałam, ale nie lubie ludzi którzy lubią się wpierdzielać w cudzego psa. Pies przestał być przyjemnością, zaczipowany, obdokumentowany, ma żreć jakiś suchy syf, łykac tabletki na robaki, chodzić na smyczy, nie szczekać bo to komuś przeszkadza i wyglądać na grzecznego bo się dzieci boją. To już wolę konia :D

Gość gość
acak nie zwracaj uwagi , nic nie wiedzą o rybach i o sexie . I nie dowiedzą się.

Gość acak
Nie znasz sie na zartach.A Włosi nie umieją gotować.Popatrz jak sie zachowuja bo zachowanie to jest pierwiastkiem żywienia.

Gość acak
Konie lubie.Pies jak pies nie musi być.Ale ile masz wzrostu?Prosze powiedz

Gość gość
Daj jakis znak w nazwie,poniewaz czasem mam wrażenie,ze mnie ktoś obraża.Dzieki kochana

Gość acak
Ja prosilem o znak.

Gość gość
Witaj. Wyslij mi prosze swoje zdjecie, jesli mi sie spodobasz jestem zainteresowany poznaniem Ciebie osobiscie. Przez wiekszosc roku mieszkam w Niemczech, wymaga tego odemnie moja praca. W Polsce mam dom, tam spedzam czesc wiosny i lato. Jestem od Ciebie starszy , mam 42 lata. Motorwelt21@freenet.de

Gość gość
Ja trafilam na handlarza kobietami i to z niemiec.Także wiem coś o tym Dom na lato czy na zime.Po co?

Gość gość
Jak to po co dom .Dom to chyba bufor do przemytu

Gość gość
Razem nas będą obrażać bo już zwyczajnie zazdroszczą że można do siebie pisać bez chamstwa i obelg. Po prostu nie zwracaj uwagi. Ludzie są pioruńsko samotni, jednak człowiek to zwierzę stadne, a brak porozumienia rodzi agresję. A że my całkiem obcy nie wyzywamy się tutaj od najgorszych , to już budzi niezadowolenie. 168cm/60kg

Gość gość
Moj kolega kiedyś pokazał mi takiego co pracuje w niemczech,stał przy stacji paliw i gapił sie na samotne kobiety prowadzace pojazdy.Trzeba się czasem przyglądać co kto robi. .Okazal sie zwyczajnym pajacem do cyrku o podejrzanych dochodach

Gość gość
do Motorwelt21 - nie jestem zainteresowana wyjazdem do Niemiec, większość mojej rodziny tam mieszka i nie kręci mnie ten kraj.

Gość acak
Dzieki.Super .Jestem zaszczycony Twoim wyglądem.Zrobiło sie mi gorąco coś chemia zagrała.

Gość gość
won brudasko zawszawiona

Gość acak
Jestem skłonny podać priv.Myślę intensywnie,jak nigdy.A niech mnie ,co się ze mną dzieje.Nie mogę zebrać myśli.

Gość gość
Talent do seksu, to mam ja, ale jeszcze niewykorzystany ;)

Gość gość
Laska szuka jelenia, frajera, co zapewni jej dach nad głową, jest nieudacznicą i myśli, że w XXI wieku tyłkiem może kupić sobie wikt i opierunek. Hahaha, pewnie jeszcze ma być przystojny. Pfffhyhyhye. Nie dajcie się naciągnąć pasożytowi, bo to transakcja nieopłacalna. Tyłek wypnie i ustawiona do końca życia? Zapewniony kącik, żywność i komfort. Masakra.

Gość gość
Ja jestem zdania,że kto brudny to może sie umyć,ale kogo wychowała ulica to z tym umiera bez cienia na kamień choćby węgielny.

Gość gość5
Handlarze aut przy okazji wozili laski na sprzedaż, pod pretekstem do pracy w restauracji.Kolezanka opowiadała z rysopisem nawet.Ze wschodu przyjeżdżały rodziny i szukali je.Przykre to,ze takich sk......nosi ziemia.

Gość gość
Tak właśnie wygląda pojęcie większości o sexie - "tyłek wypnie"..... i ja w tym zacofanym społeczeństwie żyję. Acak proszę cię nie podawaj mi tu żadnych prywatnych danych bo cię zagryzą. Coś się wymyśli.

Gość acak
Jestem w szoku .Czy mogę mówić Ci Kochanie?

Gość gość
ależ musisz mnie nienawidzić że takie topiki zakladasz :-)

Gość gość
Nie mam pomysłu po czymś takim.Może mail?

Gość acak
Jestem w szoku.Nie komentuje tego wyżej. Moge Ci mówić Koochanie?

Gość acak
/\może?csog

Gość gość
acak mozesz mi mowic jak ci sie podoba ;)