Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem leniwa, ale dobra w łóżku ;)

Polecane posty

Gość acak
Pragnę taką.Sex jest dla mnie jak niekończąca się opowieść.Moge kupowac jej co chce,ale oczekuje odpowiedzi ,mianowicie skąd Jesteś.Prosze

Gość acak
Marzec ,a Ty?

Gość gość
Jestem że środka pl dobra lokalizacja, wszędzie mniej więcej jednakowo blisko albo daleko :)

Gość acak
HEJ Dzieki za info.Ja z polodnia zachodniego okolo 500km od środka.Milo mi.Super

Gość gość
To jak?Heh .Padać priv?

Gość gość
Czyli laska nie ma ani wyglądu(przeciętna), ani pracować zbytnio nie chce(leniwa), jaki jest z niej pożytek? Dobra w seksie? Co to za różnica? W to każdy może być dobry.

Gość gość
Ten pożytek w sexie jest nie bez znaczenia, wielu facetów narzeka na brak sexu lub niewystarczające zaangażowanie partnerek i w ogóle całe mnóstwo przeciwwskazań bo kobiety są wymagające, roszczeniowe, zmęczone, niewyspane itd... Ja nie pracuję poza domem więc nie jestem zazwyczaj zmęczona i niewyspana. Nie haruje w domu jak wół, nie liżę podłóg żeby świeciły, nie poprawiam firanek żeby równo wisiały i nie wiszę na facecie żeby kupił nowe bo te już brzydkie. Mam minimalistyczne podejście do otoczenia, firanek moze wcale nie być, gratów do odkurzania też jak najmniej. Potrafię zrobić całkiem smaczny obiad jak mam motywację, moją specjalnością są mięsa, ale zazwyczaj mi się nie chce gotować, nie mam też dla kogo, dla mnie samej wystarczy jogurt i jakieś owoce. Nie przynudzam o kupno coraz to nowych przedmiotów. Potrzebne jest to co niezbędne, a jakiś tam wystrój z katalogu to nie moje klimaty. Nie palę papierosów, nie piję alkoholu czasem w ograniczonych ilościach. Nie nudzę że nie mam się w co ubrać na imprezę bo nie chodzę na imprezy, do kina wystarczy byle jaki ciuch. To co robię przynosi mi satysfakcję ale mało pieniędzy, więc facet do związku byłby pożądany chociażby po to żeby zapewnił dach nad głową. Nie żądam ślubu, nie będę rodzić dzieci, nie trzeba mnie przedstawiać rodzinie. Po prostu nie bawi mnie standardowe życie w dzisiejszym stylu. Od siebie daję ciszę, spokój, brak awantur, presji na cokolwiek, jakąś kulturę osobistą , zachowanie osobowości i dobry seks bez marudzenia.

Gość gość
Ile kosztujesz?, bo reklamujesz sie jak jakis produkt...

Gość gość
Bardzo dobra z ciebie kobieta. Ideał. Znajdziesz jakiegoś faceta.

Gość acak
PODOBASZ MI SIE.Nie pale ,nie pije ,chociaż czasem dobre wino lub dobry trunek do towarzystwa miłego ale rzadko.Bez nałogów.Nie awanturuje się.Uwielbiam normalność i szczerość oraz zwyczajnie rozsądek.Potrafie gotować i wiele rzeczy jako mężczyzna.Żywię się dość zdrowo.Nie mam brzucha,ale nie przeszkadza mi otyłość kobiety. Może zaintetedujesz się mną?

Gość gość
Czytać nie umiesz słonko albo niedowidzisz :)

Gość gość
Nie wiem czy dobra ze mnie kobieta/partnerka, wiem że jestem inna niż większość? Nie, jednak jestem inna niż wszystkie moje koleżanki, nie mam takich jak one priorytetów i z tego powodu zazdrośnie strzegą przede mną swoich facetów ;)

Gość gość
Masz sporo cechy ze skorpionicy faktycznie. Kiedyś interesowałem się takimi tematami. Skorpionice z tego co widzę, są do siebie podobne w podejściu do życia, i ogólnie.

Gość acak
Jesteś zainteresowana na Poważnie?Nie do wiary .Czy mam dać namiary priv?Cieszę sie .Proszę o potwierdzenie słoneczko

Gość acak
Wiem,że to może być głupie pytanie.Chcialnym prosić Cie podanie wieku.Z góry jestem zadowolony na serio.

Gość gość
Jesteś Ryba?

Gość acak
Te błędy wyżej to moje.Sam nie wiem,dlaczego tak się stało

Gość gość
Doczytaj, wszystko pisałam.

Gość gość
Krotko mowiac szukasz sponsora ?

Gość acak
Wszystko jako gość.Jak to ma rozumieć,ściema?

Gość acak
Jaki zwiazek Ciebie interesuje?Mam miejsce dla Ciebie w swoim gniazdku.

Gość gość
Kto to jest sponsor? Szukałam kiedyś sponsora do promocji mojego hobby i dostałam czek na określoną kwotę. Gdzieś pisałam że oczekuję jakiejś kwoty za sex?

Gość gość
Przeciez to zywla kur/rwa bez ambicji i bez planu na zycie. W dodatku fizycznie malo atrakcyjna (wnioskuje z tego co sama pisala), zyciowo nie zaradna brudaska i nudziara.

Gość acak
Wieku się nie doczytałem.Chyba,że coś przegapilem.Czy to problem z tym wiekiem?Miło bedzie jak uchylisz rąbka tajemnicy.Daj się skusić

Gość gość
Szukasz kogos w kim bedziesz mogla sie zakochac, kogos kto pokocha Ciebie ? Czy szukasz kogos kto da Ci dach nad glowa, bedzie dbal o finanse w zamian za sex i prowadzenie domu ?

Gość gość
Zgadzam się że kogoś obdarzonego talentem do sexu można nazwać kur/wą/kur//wia/rzem, ale przeważnie wynika to z zazdrości tych którzy tego talentu nie posiadają. Więc nie obrażam się o takie d**erele, żal mi osób traktujących sex jak chwilową potrzebę bo akurat hormon zadziałał, albo piwko zaszumiało.

Gość acak
Mam wiek. .Przepraszam.

Gość gość
acak bardzo chcesz por/uchac, nie da sie tego nie zauwazyc :D

Gość acak
Jestes sama z pieskiem z tego wynika.Powiedz prosze coś wiecej o sobie z fizycznej strony.Ja jestem dość wysportowany.80kG 178cm.Nie jestem urodziwy czy sexi ale może się skusisz.