Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem leniwa, ale dobra w łóżku ;)

Polecane posty

Gość acak
Artystyczna dusza z Ciebie Kochanie

Gość Zwykla niezwykła
Jestem szczera i nie bede pisac ze jestem bog wie czym. Kocham seks perfumy i dobrej jakości ubrania. Pracuje kocham swoja prace ale gdy mam wolne to chcialabym sie tylko kochac kochac kochac albo tanczyc. Podobno po tańcu poznac kto jak sie kocha.

Gość acak
Ja uwielbiam ciało kobiety.Taki już jestem .Rozgrzewam pieszczotami i potrafię masować obolale miejca.Koronacja .........Nie będę mówił bo nie wypada

Gość gość
Fajnie mieć dobrego kochanka, a jeszcze fajniej partnera, ale wiadomo ze w związku pewne rzeczy powszednieją.

Gość acak
Taniec owszem lubie.Czy taniec towarzyski może być,czy disko w dowolnym.wydaniu?Ja jestem niepozorny facet.

Gość Zwykla niezwykla
Jesli o mnie chodzi to nie umiem byc wierna jednej osobie. Jakis czas spędzam tylko z jednym i tylko jego pragne i to jest tak dwa trzy lata :) potem musi byc inny by znow byla namietnosc i tez pragne go do utraty tchu i tylko jego a potem znow inny. Bylam z jednym ostatnio dwa lata i zerwalam ale kurcze tesknie za nim i tylko za nim. Mial to co zawsze lubie, to cos, to jest rzadko spotykane. Lubie duzych facetow, on byl duzy, typ ochroniarza i ta klata z******ta. Ale nie odezwe sie do niego bo zerwalam ;) ale poszlabym z nim do lozka, to byl ogien i nadal by byl. Po zerwaniu z nikim nie bylam ale jak ktos sie przytrafi to znow zaszaleje ;)

Gość gość
Po co ja to czytałam :-(

Gość gośćprzelotem
dlaczego osobniki ludzkie przed kopulacją muszą sobie opowiedzieć o poprzednich kopulacjach jak długo co potrafią ile razy,zamiast być romantyczni :-)

Gość acak
Urozmaicam seks i związek.Generalnie nie lubię się nudzić,ale nie znaczy,że nie lubię leniuchowania Kochanie/

Gość gość
Byłbym chętny ale z czym do ludzi :D 13 cm :D

Gość Zwykla niezwykła
gość dziś Fajnie mieć dobrego kochanka, a jeszcze fajniej partnera, ale wiadomo ze w związku pewne rzeczy powszednieją. Wlasnie , tak to jest. Szkoda, ze powszednieje kurcze :( . Zeby tak taka namietnosc jak moja do komandosa byla zawsze do jednego mezczyzny. Dlaczego to sie konczy ? I dlaczego z euforii przechodzi to w obojętność :( dlatego nie chce miec meza by go nie ranic

Gość gość
nie potrafisz kochać,tylko seks do ciebie przemawia ,każdy ci się znudzi ,bo w środku jesteś nudna,masz to powierzchowne wszystko,wyssiesz i porzucisz

Gość Zwykla niezwykla
13 cm to calkiem dobrze :) nie wiem dlaczego mezczyzni maja kompleksy :) to naprawde wystarczy . Moj komandos mial tyle samo cm i nigdy lepiej z innym nie bylo a troche ich bylo ;) byl tez bardzo duzy i odeszlam bo mi to nie pasowalo takie ohydne rozpychanie . Nie musisz miec kompleksów. Ja jestem przykładem ze kobieta jest zadowolona z takiej wielkości. Wazne jest co innego : namietnosc i umiejętność dotykania kobiety w odpowiednich miejscach, delikatnośc czulosc :). I on byl najlepszy i tylko za nim tesknie :):) nue martw sie

Gość gość
Mi aż tak bardzo nie przeszkadza ale zraziłem się trochę do kobiet po tym jak moja wybranka po dość długim okresie związku mnie po prostu wyśmiała gdy przyszedł ten moment :)

Gość Zwykla niezwykla
gość dziś Po co ja to czytałam A dlaczego , co cie zmartwilo ? :)

Gość gość
leniwaautorka do gościaprzelotem Kiedyś się nad tym poważnie zastanawiałam i wyszło mi że to też rodzaj zazdrości. Obecny partner w momencie zaangażowania chce wiedzieć kto był przed nim żeby to w jakiś sposób ogarnąć i nie zbłaźnić się potem. Poza tym w sytuacjach częstych zmian partnera/ki nie da się ominąć różnych znajomości kto był wcześniej, kto później itd... Bez zaangazowania można być bardziej romantycznym... na chwilkę.

Gość gość
masakra to prostaczka zwykła była,nie żałuj

Gość acak
Nie jestem typem ochroniarza.Jednostki specjalne z wyjatkowymi zdolnościami.Nie mogę wiele o sobie mówić,chociaż sporo uchylilem.Chwalić się nie lubię ,ale tu mnie troche poniosło ambicjonalnie.Nie wyróżniam sie z spośród innych,ale mówiono mi,że mam to coś.Zaskoczone tak mówiły a ja nie rozumiałem tego o co chodzi.Wiem ,wiem będę cynikiem albo egocentrykiem bog wie kim.Wyciągnąłem informacje o co chodziło z tym "To coś".Opowiedziała mi jak to czuła.A raczej cos wiecej niz opowieść.Aktualnie szukam podobnej bratniej duszy ,która czuje te iskry czy fajerwerki.

Gość Zwykla niezwykla
19:07 bo kobiety takie sa :) ja nigdy nie wyganialam nikogo :) A do kogos wyzej kto napisal ze ja tylko seks mam w glowie :) nie przecze i nikogo nie krzywdze poniewaz mezczyzni moi tez tylko tego chca :) nie wiem skad twoja krytyka bo ja jestem szczera i rozmawiamy spokojnie i kazdy moze napisac jaki jest i nie musimy sie oceniac :) ja wiem jaka jestem i czego chce :) mojego ciala nie oszukam , z nikim sie nie wiąże i nikogo nie oszukuje a czy kocham czy nie kocham to juz nie twoja sprawa :) pozdrawiam

Gość gośćprzelotem
tak ja wiem, im mocniejsze uczucie tym wieksza zazdrość i człowiek chce wiedzieć coraz więcej z zazdrości masz racje, lub przeciwnie z zazdrości nie chce o tym slyszec ,chodzi mi o to wlasnie początkowe gr*****ie pozbawione romantyzmu ,a w jego miejsce nieromantyczna reklama ile co potrafie jak pieszczę itd

Gość Zwykla niezwykla
19:13 oj mialo byc na poczatku wpisu , ze nigdy nie wysmiewalam nikogo :) moj telefon zmienia slowa po swojemu :) przepraszam

Gość acak
W takim razie musze nabrać masy do wielkości ochroniarza Kochaanie ..Hehe/

Gość gość
leniwaautorka do acak Nie klasyfikuję ludzi po wyglądzie. Ale raczej mniej mi odpowiada typ ochroniarza, jakoś w tych barach i klacie nic mnie nie pociąga. Zdecydowanie osobowość cenię wyżej bo związek jaki by nie był na samym sexie przecież nie polega. Czasem o czymś się rozmawia, czasem trzeba coś wspólnie załatwić i chyba lepiej się tu jakoś dogadać niż epatować muskułami bez większego celu.

Gość acak
Czy jak podam wymiary to będę niegrzeczny Kochanie?/Moge podać.Zrobisz sobie weryfikacje i tyle.Porozmawiac zawsze możemy. Może przyjaciółmi zostaniemy.

Gość gość
leniwaautorka do acak pomyliłeś mnie ze zwykła niezwykła ;)

Gość acak
Na wiele tematów mogę podjąć rozmowę.Mięśnie mam niewielkie,bo są ciężkie,dlatego postanowilem być jak ptak czy motyl lekki.Lubię lekkość i siłę ciala jednoczesnie w umyśle Kochanie

Gość Kafeideal
Jestem zupelnym przeciwieństwem autorki mój mój mężczyzna musi się czuć wyjątkowo I chętnie pracuje nad tym by się tak czuł...

Gość gość
leniwaautorka do acak Jakie ty wymiary chcesz podawać? Mam ciebie zweryfikować na podstawie wymiarów? To chyba w wojsku jest potrzebne, nie jestem komisją weryfikacyjną ;)

Gość gość
Kafeideal buty mu pucujesz?

Gość gośćmisti
urocze są te rybki co autorko ? :-) wszystko Ci podadzą tylko ich weez,kocham jedną rybkę