Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem leniwa, ale dobra w łóżku ;)

Polecane posty

Gość Kafeideal
To nie jest konieczne wystarczy się troszke postarać a będziesz mnie nosił na rękach :D

Gość acak
Mam to co mam i to cenię nad wszystko.Gorąco tu.Ach Wiem,że nie muszę się wstydzić.A ochroniarza powalam nawet dwa razy większego.Zaskoczenie w niepozorności o sporych mozliwosciach jest dzisiaj w modzie.Mogę sie chwalić bo jestem świadomy co potrafie.Jestem trochę dziwak bo normalnie nie pale i nie pije.Dzisiaj kolegów takich jest mało co nie piją czy nie palą.Trudno nawet o taką kobietę Kochanie /

Gość acak
To żart z tymi wymiarami, bo ktoś tu podał cyfrę 13'Hehehe /

Gość Zwykla niezwykla
Nie chce wam tutaj namieszac :) ale to ja pisalam ze lubie duzych . Wlasnie wyszlo nieporozumienie. Zebys nie pomyslal ze twoje Kochanie z tego tematu pisala ze lubi duzych. To ja lubie duzych :) ona nie hehe . Ona jest normalna a ja jakas zwichrowana. To dluzej wam nie przeszkadzam :) piszcie sobie. Tylko namieszalam . Ja zawsze sie podpisywałam i nigdy sie nie podszywam. Pozdrawiam Was :)

Gość acak
Spoko -Zwykła niezwykla

Gość acak
Moge nosić Kochaną bez problemu .Musze chwile coś zjeść i trenować,potem duzo pisać będę.Mało czasu mam .To nara Kochana w nocy bede buszowal/

Gość gość
leniwaautorka do acak Czym jeszcze mozesz się pochwalić oprócz powalania ochroniarza? Zresztą to chyba sytuacje ekstremalne, raz w życiu nawrzeszczałam na ochroniarza ale raczej nie byłoby potrzeby go powalać.

Gość Kafeideal
acak dziś Więc zgoda ty mnie będziesz nosił na rękach a ja będę ci gotować ;)

Gość gość
Ooooo jak nakrzyczalas na ochroniarza? Ja tez chce :) nieraz mam ochote bo tak mnie wkurzaja

Gość gość
kafeideal wciskasz się do gruchającej parki,to żenujące ?

Gość acak
Super spoko .Nie gniewam się na nikogo.Kobiety Kochane jesteście.Nosić mogę.Wiadomo ,że nie używam przemocy.Jestem.przeciwny jakiej kolwiek przemocy.W obronie wlasnej i słabszych stosuje siły tylko gdy ktoś używa niebezpiecznych narzędzi lub broni palnej.A tak w ogóle uciekam od wszelkiej zadymy.Nie chcę być sławny Kochana/

Gość acak
Fajnie sie rozmawia z Wami

Gość gość
Ochroniarz to nie książę, tylko facet wynajęty do ochrony imprezy, terenu lub osoby. Zwyczajnie nawrzeszczałam jak mnie nie chciał przepuścić na skróty, a znajomków swoich przepuszczał i kity mi wciskał że tędy nie wolno chodzić. Tak się wściekłam że narobiłam rabanu i ściągnęłam kierownika, pokazałam nagrane na telefonie jak wpuszczał inne osoby i zagroziłam ze pojde z tym do prasy. Kierownik sam mnie przeprowadził przez swój teren ale musiałam przy nim skasować nagranie. W sumie nie warto był się aż tak awanturować o skrót, ale byłam zmęczona i nie chciało mi się pół kilometra dookoła płotu lecieć.

Gość acak
Dobre.Hehehe.Musiałas skasować?Nie wiem czy ma takie uprawnienia do egzekwowania typu -Skasuj to nagranie poki ono nie bedzie upublicznione.Może sie okazać,że wszedł poważny jakis przestępca.Ale to inna sprawa.Temat wchodzenia do klubów czy coś takiego zawsze budzi kontrowersje.Dlatego pojawiają sie ludzie,których nikt nie zna,potem znikają a mogą dokonać sporo rzeczy dziwnych na imprezie.Takie kluby nie interesują mnie.Wole ognisko i ściśle grono konkretów Kochanie/

Gość gość
Hahaha to ja tez bede od teraz opierdalac ochroniarzy ;) wkurwiaja mnie w sephorze , lazi za ludzmi krok w krok , co mu odpowiedziec nastepnym razem ? ;)

Gość gość
To nie był klub tylko basen, żaden problem wejść i wyjść, ale było też wyjście na tyłach skąd było bliżej do autobusu i zasadniczo korzystali z niego tylko pracownicy, ale właśnie ochroniarz wpuszczał i wypuszczał tamtym wyjściem całkiem sporo osób znajomych i z pominięciem kupna biletu. Może mu coś w łape dawali, nie wiem, chciałam tylko wyjść i żeby było bliżej do przystanku.

Gość gość
gość dziś Taka jego praca że łazi za plecami i takie twoje prawo żeby sie rozedrzeć że ci w zakupach przeszkadza.

Gość acak
Rozumiem.Wszędzie są układy i składniki póki coś się nie wydarzy.Do czasu układziki działają.Nie problem.Baseny nie są drogie.Nie problem /

Gość gość
leniwaautorka do acak Byłeś w jakimś dłuższym związku? Mieszkałeś z kimś razem jakiś dłuższy okres czasu?

Gość acak
Co mu odpowiedziec?Prosze przedstawić i pokazać uprawnienia.Jezeli sie opiera wzywacie policje bo jest podejrzenie,że nie ma uprawnień(certyfikat) ochroniarza.Obiekty chronione gdzie jest miejsce publiczne wlasciciele muszą wynajmować pracowników z odpowiednimi uprawnieniami.Jest strona internetowa o normach prawnych dotyczących certyfikatów wydawanych przez odpowiednie urzędy/

Gość gość
Już mówię Kochanie.Tak byłem dłużej niż 10 lat.Z powodu choroby powaznej ze względów środowiskowych(powietrze itp) musiała się wyprowadzić w inne miejsce odlegle o 700 km od miejsca zamieszkania.Ja nie moge rzucic pracy,ponieważ jest dobrym srodkiem utrzymania.Dlatego jestem sam poki co..../

Gość acak
Wyżej to ja oczywiscie/

Gość gość
leniwaautorka do acak Na dzisiaj kończę bo idę spać. Niedziela jest jedynym dniem w tygodniu kiedy pracuję poza domem i muszę jutro raniutko wstać. Dobranoc i miłych snów :)

Gość acak
Wzajnie Kochanie miłych snów..../

Gość acak
:-) zzz :-) Zzz :-) :-)

Gość gość
A gdzie pracujesz? Gdzie w niedziele sie pracuje ? ;)

Gość gość
na drzewie