Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak robić dobrze loda?

Polecane posty

Gość gość
rosemja co powiesz na to gdybym się przyłączył do Was, possała byś dwa?

Gość gość
W robieniu loda najważniejsze jest poczucie władzy faceta i uległość kobiety. Jeśli tak będzie to będzie ok.

Gość gość
Widać że ostatni wpis pisała kobieta której nawet patykiem nie chciałby nikt dotykać.

Gość gość
Zazdrości że jedynie może sobie wibrator polizac. Ach te niektore złośliwe i wredne kobiety.

Gość gość
Albo patyka :) ,jakie poczucie wladzy głupia babo?

Gość gość
Jakiej władzy faceta idioto/idiotko? :o bo facet to pan i władza a kobieta to jakaś szmata? A jak facet robi minetke to kobieta nie może już pokazywac władzy i np dociskać jego głowy? W ogóle jaka kolwiek brutalność wtedy jest okropna i niewskazana :o

Gość gość
a ja lubie jak moj maz trzyma mnie za wlosy (nie ciagnie ) a ja mu o******* w pzycji on stoi ja kucam , klece albo na czworaka na lozku :)

Gość kochliwy
Miałem kiedyś kobietę która była uzależniona od lodów :)Zawsze i wszędzie. Codziennie i z połykiem :)Po smaku zgadywała co jadłem. Niestety nie umiała ich dobrze robić -chwilę dobrze a po pewnym czasie zachaczała zębami ... wtedy przyjemność pomieszana była z bólem ... Na szczęście były kobiety robiące to perfekcyjnie... :)

Gość gość
Pooglądajcie sobie filmiki tutaj http://dupodaje.pl/ i podpatrzcie technikę, a później tylko ćwiczyć i ćwiczyć! ;)

Gość pawelekmis
jeśli mogę ci coś polecić to skorzystaj z produktów ze sklepu jakiegoś internetowego mają bardzo bogata ofertę polecam Ci sklep sexish. Sklep jest dopiero w trakcie budowy, ale będzie go prowadził mój dobry znajomy i z wstępnych informacji wiem, że ofertę będzie miał naprawdę bogatą, ceny całkiem ok - a jakość produktów dobrej jakości. Dla zainteresowanych podaję link i zapraszam za jakiś czas www.sexish.pl

Gość gość
nie słuchaj tych durni, którzy ci podpowiadają by robić to delikatnie .. Loda nie robi sie delikatnie .. Trzeba go robić agresywnie , ale z wyczuciem .. Dlaczego pytasz o ssanie jaj ? Naprawdę nie lubisz jąder , ze nie chcesz ich ssać ? i nie sluchaj idiotów , ktorzy ci podpowiadają by to lizać , tego sie nie liże , to się ssie ... Lizać to sobie można lizaka ..