Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ze stopami. Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam chłopak gdzieś nabawił się grzybicy, siostra miała po wycieczce do Czech w tamtym roku grzybicę i kupiła przepisana maść ale jakoś że miała maść i coś jeszcze to użyła to drugie a maść była nowa i dała ja chlopakowi. Pilnowalam żeby codziennie smarowal, i dbał o higienę nóg, więc wszystkie warunki były spełnione. Razem z maścia znikła grzybica, ale wróciła bo mądry założył stare buty które nosił po tym jak miał grzybicę, buty ogólnie miały zostać wyrzucone ale wynioslam na korytarz i jak szedł coś robić to założył.. grzybica powróciła, kupił w aptece podobno bardzo dobra maść - tak powiedziała pani z apteki, smarowal ale efektów brak. Nie chcę iść do lekarza bo wstydzi się bo w przychodni pracuje moja mama i wszyscy go znają i dla niego to wstyd..... nie wiem już co robić, nie da się tego wyleczyć i ogrównie śmierdzi, nawet już przynosilam miske i kazała mi moczyc nogi min. Woda z octem i jakiś ciocia przywiozła do stóp z Niemiec żel z allolesem. Ale nic to nie dało... chwila w butach i nogi Już smierdza. Od tamtej pory kupiliśmy już 3 pary butów i ciągle to samo, co robić? Czy jednym rozwiązaniem jest lekarz? Dodam że chłopak ma 22 lata.

Gość gość
Kazałam mu moczyc nogi* - tak miało być, telefon pisze co chce :|