Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja mam problemy z sercem ?

Polecane posty

Gość gość

Mój tata jest po bajpasie,moja mama miała stan przedzawałowy a ja: mam bóle głowy jestem ciągle zmęczona,śpię po 8 godzin mam słaby apetyt z rana często czuję takie hmm otępienie w głowie,takie uczucie jakby drętwienie mózgu-nie wiem jak to określić :D często wchodząc do innego pomieszczenia robi mi się ciemno przed oczami zdarzało mi się że gdy biegłam do autobus bo akurat odjeżdżał to czułam się jakbym miała zemdleć często moje usta nie mają "ciepłego" koloru a są sinawe -niedotlenienie ? ostatnio coś pamięć i koncentracja mi pada no i co najważniejsze czasami boli mnie w klatce piersiowej,jest to ucisk i ból, ból jest tylko w okolicy serca,nie promieniuje nigdzie a do tego mam co ok 30-60min mam szybszą pracę serca i podczas tego ucisk jest mniejszy zdarza mi się że poczuję że serce zabije szybciej i mocniej ale to jest średnio raz na 2 tygodnie z rana mam niskie ciśnienie ale w ciąży miałam podwyższone od ok 24tyg się zaczynało Wiem powinnam iść do lekarza :( ale mam 2 dzieci i ciężko mi iść do lekarza bo sama je wychowuje :( mam 29 lat Czy to może być silny stres czy problemy z sercem ?

Gość gość
A to siedź na pupie. Moja siostra też tak unikała lekarzy, w końcu serce zwariowało, mało się nie przekręciła i nie pozostawiła dwóch uroczych sierotek. Kardiologia bardzo poszła do przodu i naprawdę w dzisiejszych czasach na serce w sile wieku zejść, to zwykłe frajerstwo.

Gość ikkk

Możesz zerknąć sobie do Sanity i urządzeń od tej firmy bo mają naprawdę sporo ciekawych propozycji i urządzenia na wysokim poziomie jak między innymi ciśnieniomierz Serce Plus, termometry, specjalne urządzenia medyczne dla dzieci. Jakość na wysokim poziomie.

Gość anna
Dnia 9.09.2019 o 14:09, Gość ikkk napisał:

Możesz zerknąć sobie do Sanity i urządzeń od tej firmy bo mają naprawdę sporo ciekawych propozycji i urządzenia na wysokim poziomie jak między innymi ciśnieniomierz Serce Plus, termometry, specjalne urządzenia medyczne dla dzieci. Jakość na wysokim poziomie.

tez polecam

Gość anna
Dnia 9.09.2019 o 14:09, Gość ikkk napisał:

tez polecam