Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sa moje obserwacje

Zauwazylam, ze mezczyzni ktorzy chca sie zenic i zakladac rodzine ..

Polecane posty

Gość gość
12,19 farmazony. A zreszta faktycznie po co mi taki rowiesnik jak ja miala.m 23 lata to uwazali mnie za stara wiesniacy i latali za 18. To niech sobie takich szukaja. Najsmiejszejsze jest to ze jeden z tych co uwazal mnie za stara znalazl jeszcze starsza. I on ma ok 30 a ona z 35. Takze widzicie. Racja dziewczyny nie ma co zawracac sobie glowy rowiesnikami co lataja za dziecmi. Spojrzcie na rowiesnikow albo mlodszych zaibteresowanych wami. Wiecie jaka jest prawda? Taki dziad powiedzmym 10 lat starszy od zony wielbiciel wiecznie mlodych jak zonka sie zestarzeje to znajdzie 20 lat mlodsza jak go na to stac. Wszystko zalezy od faceta. Nigdy nie bierzcie d.z.i.v.k.a.r.z.y. oni sie nie zmienia czy to 30, 40, 50. Dopiero jak im przeatanie stawac. Patrzcie na takiego k***ina. Jak przewraca sie w d.... to nic nie da ze niby dojrzalszy wiek. Takze nie myslcie ze 30 sa swieci. Bo cos o tym wiem. Na pewno nie o wiek chodzi.

Gość gość
gość dziś zdecyduj się czego chcesz bo młodszy źle , rówieśnik źle , starszy źle?

Gość gość
lepszy jest równolatek bo taki staruch pewnie p*****ał a teraz wymaga młodej

Gość gość
Większość dziewczyn z mojej klasy wyszła za mąż za chłopaków, których poznały jeszcze w liceum :P A ta teoria autora to po prostu teoria desperacji. Owszem, zdarza się, ale to nie znaczy, że tak jest lepiej (lub gorzej).

Gość gość
Co to w ogóle za rada? Autor dosłownie mówi o tym, że facet który do 30 nikogo nie znajdzie bierze jak leci. Nie ma w tym miłości, zwykła desperacja.

Gość gość
Nie zgadzam sie z tym. Jak dziewczyna bardzo ladna to bedzie miec wielu chetnych starszych i mlodszych-to po pierwsze; po drugie-ja mam akurat mlodszego meza ale wzielismy ze soba slub m.in.dlatego, ze to byla moja pierwsza milosc. Kilka lat wczesniej on byl niedojrzaly i ja tez, nastepnie sie zeszlismy i wzielismy slub.

Gość gość
Może być ładna ale głupia. Wtedy nie da się zbudować czegoś wartościowego.

Gość gość
gość dziś lepszy jest równolatek bo taki staruch pewnie p*****ał a teraz wymaga młodej x 1. A 30 letni prawiczek może mieć młodszą? 2. Przecież kobiety pragną *****czy.

Gość gość
Skoro 30 latek to staruch, to dywagują tutaj osoby w wieku oko 16 lat? Wypowiedzi sa conajmniej infantylne.

Gość gość
30 latek jest bardziej dojrzaly niz 20 latek wiec nie mowcie ze wiek nie ma znaczenia, bo ma !!! nie chodzi o to ze 30 latek moze wiecej finansowo zapewnic, on juz nie zyje impreskami, popisywaniem sie przed kolegami, dyskotekami, robieniem z siebie debila z nudow, facet 30 letni juz szkole skonczyl, ma stala prace, zajmuje sie zarabianiem, kariera, mysli przyszlosciowo, ma plany, a nie tylko bwi sie na podworku jak 20letnie chlopaczki, juz nie ma czasu na to, bo praca i kariera go pochlania, wiec z wiekiem dojrzalosc mimo wszystko przychodzi i i wielu zaczyna odczuwac samotnosc jak zyje na zasadzie dom-praca gdzie wraca do pustego domu i nie ma juz ochoty ani sil na impreski, co za tym idzie logiczne ze chce miec wlasna rodzine, by moc do kog wraca, znajomi tez w tym wieku maja juz swoje rodziny , obowiazki , dzieci i nie maja czasu na p*****ly ani szlajanie sie po klubach , wiec ogarnijcie sie gimbusy co piszecie🖐️ malzenstwo nie daje szczescia, ale daje poczucie bezpieczenstwa

Gość gość
I własnie dlatego jest "staruchem", nie przez wiek tylko przez przepaść dzielącą przeciętną młodą kobietę i takiego dziadka co sobie jakoś życia nie mógł ułożyć i teraz chce nadrobić.