Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak ludzie mogą trzymać psy w domu

Polecane posty

Gość gość
"""""""""""gość 2016.06.12 Użeranie sie ze spacerami 3 razy na dzień, sprzątaniem po psie i organizowaniem mu żarcia to jest dobre dla ludzi samotnych siedzących na bezrobociu. W życiu jest wystarczająco spraw na głowie z którymi człowiek często nie wyrabia. Ja osobiście oszalałabym jeszcze mieć psa, a dwa takie to już nie wiem. Nie ogarniam""""""""""""" Smutne to Twoje życie, taka wieczna gonitwa. Pewnie tak samo w biegu kiedyś umrzesz, nawet nie wiedząc po co żyłaś.

Gość gość
tak, al ludzie niby są zabiegani, ale dzieciorów pełno mają i jakoś wyrabiaja :p

Gość gość
dom jest dla ludzi pies ma swoje miejsce w Budzie i kojcu tak jest i tylko ci kturzy maja p*****lca w glowie to biora psy do domu dlaczego czlowiek nie mieszka w Oborze ze zwiwzetami tylko buduje dom dla siebie

Gość gość
Bardzo lubie zwierzeta, wiele lat jezdzilam konno. Chetnie bawie sie ze zwierzakami znajomych i rodziny. Ale nigdy nie wzielabym zwierzaka do domu. Pokonuje mnie siersc kotow plywajaca na powierzchni herbaty gdy jestem w odwiedzinach u ciotki, specyficzny zapach mokrego psa w domu znajomych i swiadomosc ze wycieralby sline i inne plyny ustrojowe i obicia mebli. Sorry, ale taka jest prawda. Chocby czlowiek nie wiem jak dbal o czystosc i higiene, to nie da sie tego uniknac. Zawsze ta siersc unosi sie w powietrzu, osiada w jakichs zakamarkach itd. No i choroby przenoszone przez zwierzaki... w Polsce szczepi sie domowe zwierzeta na wscieklizne, ale jeste jeszcze cala gama innych szczepien (jak i u ludzi). Duzym problemem jest ostatnio w niektorych rejonach Polski parwowiroza psow, zwierzaki tez przenosza pasteurelloze. To nie dla mnie, moj dom jest dla mnie takim azylem i chce czuc sie w nim w pelni komfortowo.

Gość Martynaxx
Naszej rodzinie od lat marzył się pies,jednak nie było to możliwe z racji tego,ze mieliśmy mieszkanie w bloku. Wiesz,to wszystko zależy od właściciela - jeśli się dogadacie to pies w bloku nie jest złą opcją,ale są tacy właściciele,którzy absolutnie nie tolerują zwierząt. Kwestia właściciela i dogadania sięusmiech.gif Zapoznaj się z artykułem ->http://nowezerniki24.pl/wspanialy-labrador-biszkoptowy/

Gość gość
Nigdy nie chciałabym mieć psa w domu. Kocham zwierzęta ale bardziej kocham swoje dziecko i czystość. Pies może przynieść na sobie kleszcze pchły, śmierdzi, hałasuje. Kot to jeszcze ale pod warunkim, że nie wychodzi na dwór. Brzydzi mnie jak lidzie całujà psy, ktore przed chwilą lizały sobie to i tamto fuj