Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apel do policjantów

Polecane posty

Gość gość

wzywanych do kradzieży w sieciówkach. Panowie policjanci. "inwestorzy zagraniczni" w rodzaju marektów sieciowych przyjeżdżają do polski, za to że pozwalamy im u nas zarabiać są zwolnieni z podatków (między innymi na policje) na chyba pięć lat. dzięki temu zwolnieniu mają obniżone koszty działalności i wykańczaja całą lokalna przedsiebiorczość, która bankrutuje i zaczyna kraść w marketach. ja rozumiem, że nie jesteście śledczymi ale do kooorfy nędzy łapiecie nie tych złodziei co trzeba. dodatkowo po pieciu latach odsprzedają sobie nawzajem lokalizacje albo zmieniają nazwe i znowu nie bula podtków dzięki czemu mogą zmonopolizować rynek. może kooorfa zatrudnijcie sie u nich w ochronie bo jak tak dalej pójdzie to polski nie będzie stac na policje

Gość gość
to koorfa MY wam płacimy żeby nas nie okradali a nie żebyście pomagali nas okradać do c***ja wafla

Gość gość
a gwarantuje wam, że nikt wam za te usługe nie zapłaci. jak sie skończą dziengi u zbankrutowanego społeczeństwa to wy też pójdziecie z torbami. ale oczywiście zawsze możecie poprosić żeby wam odkładali w marketach przeterminowane jedzenie, które wyrzucaja.

Gość gość
wyglada to tak. my wam płacimy za ochrone a oni przyjeżdżają i maja te usługe u was za darmo w dodatku nawet nie macie z tego prowizji. to z czego kooorfa mamy wam płacić? słyszałem, że policja to największa mafia w polsce. no nie wiem czy najwieksza ale na pewno najgłupsza:D

Gość gość
dobrze wiecie, że te frazesy o pilnowniu prawa i porządku to jedynie takie popierydywanie. wiadomo, że trzeba wam płacić a oni wam nie płaca. my wam płacimy oni nas okradaja a wy przyjeżdżacie i wypisujecie nam mandaty, które później przekazujecie do komornika, który też sie z wami nie podzieli. ale róbta jak chceta.niedługo będziecie patrolowali sklepowe parkingi z własnoręcznie wystruganymi dzidami za kawałek kiełbasy, który wam rzucą z zaplecza

Gość gość
Wiecie dlaczego jasyna z automatami pracują 24 godziny?Bo tam jest bufor uzywek oraz przepływ podejrzanych i poszukiwanych osób.Powiazani taksowkarze informują o kontroli lub tym co sie dzieje w miescie.Sutenerstwo i handel psychotropami przez kobiety,ktorym zabrano dzieci za ćpanie a nadzoruje recydywista nieuchwytny ponieważ nigdy go nie ma w miejscu zamieszkania a przebywa u matki lub kuzyna itp albo u kolegi po fachu.Czas mówić glosno o dilerach zckadyn i kurierach mlodych niby niewinnych kolesi,którzy namawiają młode dziewczyny do brania narkotyków.Ciekawe czym policja sie zajmuje.Przecież w tych kasynach pracownicy nie płacą podatków a do tego pracują tam srodowiska przestępców .Skandak jest tym wiekszy ,że policja wszystko niby wie ale jakos nic sie nie dzieje z dilerami tylko przybywa uzaleznionych walczacych o zycie w szpitalach dla uzaleznionych.To skandal,ze kurier ma prawo wozic działkę legalnie! A SKĄD JĄ MA NIKOGO TO NIE INTERESUJE BO MAMUSIA ZALATWI ?Brak słów jaka korupcja jast w kraju w tym zakresie.Dilerzy kupują kamien na bruk bo będą działać u starszych ludzi,którzy nie mają pojecia,że to niebezpieczni ludzi,ale udają porzadnych.Potem okazuje się ,ze nieruchomość przejmuje mafia narkotykowa bo starsi nagle zwariowali .To sie dzieje na naszych oczach.Kontrolujcie swoje rodziny bo owce czarne są wszedzie

Gość gość
korupcja to jeszcze pół bidy bo przynajmniejj ktoś zarobi:D w przypadku marketów zarabiają jedynie markety. a zarbiają dzięki temu ze nie płacą podatków i sa bardziej konkurencyjni niz inni sklepikarze. to powdoduje pzapaść lokalnej gospodarki i powstawanie patologii takich jak narkomania i przestępczośc związana z handlem narkotykami. nie sa to polskie firmy, polscy jej własciciele i zysk równiez nie wędruje do polskiego budżetu. koszty ich działalności ponosimy my w dodatku bezpośrednie. tak nie powinno byc. juz bym wolał być cynglem w grupie przestępczej. przynajmniej jak okradasz pracodawce to coś z tego masz oprócz kulki włeb:D

Gość gość
ale nie kooorfa. ideologiczne zaparcie my policja - społeczeństwo bandyci jest podstawową motywacja z racji nędznych pensji. i gdzies po drodze każdemu umyka fakt kto komu i z jakich srodków płaci. porównując to do biznesu wymuszeń trzeba stwierdzić że policja stosuje samobójczą taktyke:D nie wiem może jestem za głupi i jej nie rozumiem ale nie widze sensu w pobieraniu haraczy od predsiębiorców żeby pozwolic jednemu gigantowi dzięki temu rozkwitnąc i zabić reszte konkurencji cenami w dodatku w sytuacji kiedy ten nie płaci żadnego haraczu. samobójstwo policji obywatelskiej powrót systemowych szwadronów snierci. tym policjantom którzy maja jakieś zasady moralne doradzam zmiane pracy bo to co sie dzziało za ubecji to będie pikuś przy tym czego będą wymagali od was

Gość gość
niestety takie mamy "prawo" to nie wina policjantów ale polityków, to sa właśnie złodzieje i idioci

Gość gość
zdaje sobie sprawe, ze w policji jest przesiew negatywny. widać to na kazdym kroku już nie będę wnikał w szczegóły. metody pracy też ptologiczne bo policjant pracujący na akord to zagrożenie dla każdego zywego organizmu w promieniu 10 km od komendy. to już kooorfa wolałem jak brali w łape:D

Gość gość
wracając do patologi to sprawdź jak promowany jest alkohol w marketach im to słuzy. z chęcią rozpili by wszystkich i zawęzili sprzedaż jedynie do alkoholu, który moga sprzedawać znacznie taniej niz inni. no i co im zrobisz? polacy muszą płacić za to ze sa pałowani a oni mają ochrone za darmo. chce zostać inwestorem zagranicznym:D

Gość gość
pojade do jakiejś afrykańskiej wiochy i podzielą sie ze mną wspólnie zebranymi zapasami zywności, kobietami i wszystko za darmo bo gosć w dom bóg w dom. a jak ktoś bedzie chciał mi zabrać te dary bo np pomimo tego, że brał udział w zbiorach to już udziału w podziale zywności nie ma (bo akurat mamy gościa, który zpewnia miejsca pracy w rodzaju prywatny lokaj, sprzątaczka, dzifki - wszystko sponsorowane z kasy wioskowej) to przydupasy wodza mnie zbiją i karża odpracowac ten afront i pogwałcenie wioskowej tradycji w polu albo pasąć bydło

Gość gość
ja koorfa nie będe bulił ani na policje ani na straż pożarną ani za cokolwiek dopóki przyjeżdża se do nas kto chce, bierze co che, często nie podlega prawom państwa do którego perzyjechał i jeszcze nazywa to wolnościa gospodarczą

Gość gość
i dopóki on za siebie nie zapłaci. ja kooorfa za nikogo płacić nie mam zamiaru. w ogóle nie widze sensu płacenia za coś czego nie dostaje bo otrzymuje to kto inny. tak nie będziemy sie bawili. piertolta sie

Gość gość
albo ok przyjeżdżam z furą forsy mówie : zrzekam sie wszystkich usług i praw które zapewniaja opłacane z podatków instytucje min policja chociaż nie przyjechałem tu na wakacje tylko was wydoić z dudków. kooorfa do człowieka skarbówka sie dopiertoli za 50 zł nawet. a tu prosze nie płacą a mają. a podobno mamy równość wobec prawa

Gość gość
jak kooorfa obywatela będą zabijali to policji nie będzie bo akurat pojechała spisywac złodzieja marketowego.. zwisa mi to niech sie z nimi dogadaja skoro dla nich pracuja. ja im płacić nie będę. już wole zapłacić mafii.

Gość gość
Myślisz idioto, że policjanci nie wiedzą o tym. Doskonale zdają sobie z tego sprawę. Tylko co taki szeregowy policjant moźe zrobić. Z tym apelem to musisz się zgłosić do polityków i komendantów.

Gość gość
w ogóle co to za agrument o miejscach pracy? mnie też zwolnijcie z wszelkich opłat związanych z działalnością to też wam dam miejsca pracy. dają kolesiom kase z budżetu za to że oni stworzą miejsca pracy? znaczy mamy płacić komuś za to ze nam da prace? popiertoliło tu kogos?

Gość gość
jak kooorfa co może zrobić? to do policji przyjmują peeesdy bez jaj i własnego zdania czy jak? bo jak tak to też nie będę na takich niekompetetnych ludzi płacił. tu sie nic nie zmienia. sa mi nieptrzebni, generują koszty i w dodatku stwarzaja zagrożenie

Gość gość
a nie wziąśc koooorfa kase i sie lansowac na johna wayna wsród bezdomnych. w każdym razie jak nic nie zrobia to długo sie nie polansują bo nie będa mieli za co. to jest prosta kalkulacja. ich wybór. pewnie mają rodziny zeby sie nie obudzili z ręką w nocniku i brakiem alternatywy że muszą pracować dla dyktatorskiego systemu bo dzieci nie maja co jesć. zatroszczcie sie o tych którzy wam płacą bo póxniej będziecie ich mmusieli napiertalac żeby zapracowai na wasze pensje

Gość gość
a wcale nie bęa wyższe. za to motywacja będzie silna bo łatwo będzie sie można znaleźc po stronie pałowanych. chrońcie to co macie bo inaczej zrobią z wami co chcą.

Gość gość
ludzie koorfa opanuja sie. już nawet nie można przejść ulica i podłubac se w nosie żebyśta sie nie przypiertoli z w 15 z ajkimś mandatem. no i z czego mamy wam płacic? z głodowych pensji z pracy za kasą? czy z czego? z podatków, które poszły na ochrone tych, któzy ich nie płacą? z czego kooorfa? z dooopy?!?!?

Gość gość
autorka to jakaś debilka prawdopodobnie srysia bo tylko ten tępak może napisac takie bzdury

Gość gość
co wy myślicie żejak wypiszecie mandat to on sie zamienia magicznym sposobem w wasze wypłaty tylko musza nad nim odczzyznić uroki w urzędzuie skarbowym?

Gość gość
a może biorą te mandaty tną ję mielą zamieniaja w mase apierową i drukują z nich złotówki? no niestety nie mają takiego prawa takie prawo ma tylko europejski bank centralny. zatem wiemy już że mandaty nie zamieniają sie w pieniądze za wasze wypłaty wbrew temu co sie wam mówi. zatem skąd sie biorą te pienieądze?? ogłaszam konkurs w policji pytanie konkursowe: skąd sie biorą pieniądze na wasze wypłaty. stage two: skąd sie biora tam skąd je biorą na wase wypłaty stage three da superinteligentnych: skąd biorą się zanim tam trafią. dla ułatwienia dodam, że nie z sejfu komendanta

Gość gość
nagrodą jest miesięczny urlop na własny koszt (za naruszenie nietykalności osobistej, godności osobistej i osobistego przekonania o tym, że nikt mu nie podskoczy policjanta) w dowolnie wybranym przez zwierzchnikow miejscu i czasie:)