Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunecik_23

Czy 17 cm i 13 cm grubosci to maly penis?

Polecane posty

Gość brunecik_23

Pytam bo jestem ciekaw jakiego mam wedlug kobiet

Gość brunecik_23
refresh

Gość gość
13 grubości łał słoik bardziej niż penis

Gość gość
wiadomo ze duzy pewnie masz 15 lat i zadajesz glupie pytanie by prowokowac

Gość gość
mam 23 lata. Pytam bo jestem prawikiem i mam pewna na oku i niewiem czy mam malego czy duzego. Foty nie bede tutaj dawal. Dzieki to nie prowo

Gość gość
rozerwalbys cipke dziewczynie

Gość brunecik_23
kiedys zrobilem fote dla jednej z ktora krecilem a ona mi odeslala swoja powiedziała ze mam ogromnego. Moze dlatego ze byla dziewica ale i tak dziekuje bo chcialem zobaczyc co napisza kobiety ktore juz uprawialy seks. Nie wyszlo nam bo mnie oklamywala ze wszystkim i do siebie nie pasowalismy. Seksu nie bylo bo chcialem ja poznac ale z ta co teraz krece i ktorej sie podobam zalezy mi.

Gość gość 42 lata
wal śmiało kolego, każda będzie zadowolona:classic_cool: Ja mam podobne wymiary, przeleciałem już ze 20 i żadna nie narzekała a nawet chciały więcej:classic_cool: - nie posuwaj tak jak na filmach jakbyś był po środkach nasennych:-D - odwrotnie, szybkie suwy jak pies :) - nie pakuj jej do buzi bo większość tego nie lubi (oprócz gggb ale to jest facet :-D) - ściskaj ją mocno a jeżeli od tyłu to mocno trzymaj (nie jak na filmach bo te filmy to tzwele robią) - możesz wziąć ją na jeźdźca ale to ty pukaj ją od dołu i też obejmuj - z******ta pozycja i loszki są zaskoczone że nic nie muszą robić a ty leżąc na plecach oszczędzasz siły:classic_cool: