Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lakiery hybrydowe neonail

Polecane posty

Gość gość
@Ladylay Nie brudzi się? Taki niezabezpieczony?

Gość Ladylay
@gość Zależy. Nr 1 i 2 teoretycznie mogą, ale nie spotkałam jeszcze dziewczyny, która by ich nie doczyściła. Ale faktem jest, że jeśli chcesz mieć spokój, top załatwi sprawę.

Gość gość
Czy miałyście problem z żółknącymi neonami od NN? Jaka może być przyczyna? Hybrydy robię sama, neony kładłam pierwszy raz...

@gość Neony są czułe na działanie światła, czasami takie usterki się zdarzają. Jeśli efekt nie minie samoistnie, to może zbyt krótko utrwalałaś pod lampą? Mam neony od Neonail i jeśli się je odpowiednio długo utrwali, nie powinny żółknąć.

Gość gość
Prawda, zbyt krótko utrwalane neony czasami żółkną... A im ciemniejszy neon, tym dłużej powinien być teoretycznie utrwalany. Plus warto utrwalić go wspomnianym Hard Topem, to lek na wszelkie usterki. Jeśli po takich zabiegach dalej coś będzie się działo - może to wina lakieru.

Gość gość
Zdarzyło mi się raz, że neon od NN mi troszkę zżółkł, ale była to krótkotrwała reakcja na światło. Minęło samoistnie. To powtarzalny przypadek, warto mieć to na uwadze i nie wpadać w panikę.

Gość killemall
Ja z kolei z neonami od NN nigdy takich przygód nie miałam, ale zawsze trzymam je dwa razy dłużej pod lampą. Wymagające kolory mają to do siebie, że na wszelki wypadek trzeba je przetrzymać ;)

Gość gość
Pytanie zupełnie z innej kategorii... Próbowałyście stempelki od NN?

Gość sallany
@gość Są dosyć miękkie i dobrze odbijają wzór na płytce. Wygodne w użyciu. Plus NN ma całkiem fajny wybór płytek z wzorkami :)

Gość gość
Kolekcja Paris my love - co sądzicie? Jak kryją? Na wzornikach wyglądają pięknie...

Gość jaknic
@gość miałam przyjemność poszaleć z Sophie i Nicole, spontanicznie, w rzeczywistości prezentują się wyśmienicie :3

Gość alterlico
Nicole świetnie się komponuje z Chrome Flakes 3. Plus na walentynki dostałam Alizee, wciąż czeka na swoja premierę :3

Gość gość
Alizee jest zjawiskową opcją, pięknie nasycona ciemna czerwień, doskonale się komponuje ze złotymi pyłkami/foliami. Reszty jeszcze nie miałam okazji wypróbować, czekam na opinie :3

Gość gość
Z całej kolekcji chyba największe wrażenie zrobiła na mnie Sophie. Ogólnie uwielbiam lakiery z drobinkami, ale wszelkie odcienie niebieskiego od NN mają w sobie "to coś"... Plus moja kosmetyczka Nie chciała mi pozwolić na inny lakier, tak bardzo chciała mnie zobaczyć w tej wariacji xD efekt przecudny.

Gość gość
A moje serce skradła jednak Nicole. Przepięknie się komponuje ze złotem i srebrem, z pyłkami i foliami. Bardzo wieczorowa stylizacja.

Gość gość
Jak tam nowa kolekcja? Ktoś już próbował?

Gość sympathy
Nudziaki są urocze - Femme Fatale poszła u mnie na pierwszy ogień i sprawdziła się doskonale :) bardzo wiosenna paleta.

Gość gość
Termiczna by Woliński też moim zdaniem skomponowana ze smakiem bardzo. Wiosenna i lekka :) warto rzucić okiem.

Gość hybrydovelove
Wpadł mi w łapki Glossy Satin z grawerem, ale chyba już tylko na rabacik można się załapać :)

Gość veralove
Ja już na kod się nie załapałam, więc Glossy Satin zakupiłam ot tak ;) ale warto było, wyjątkowy jest ten termiczny kolorek! Ogólnie bardzo udane wejście w wiosenny sezon.

Gość gość
A od wczoraj mamy nową kolekcję - Pastel Romance :D