Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek dla dziecka. pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jaki polecacie? Skrętne kola czy lepiej nie ? 3w1 czy wszystko osobno? Taki do 1500 zl. Pomocy !! Doradźcie.

Gość gość
skretne kola to standard. nie wyobrazam sobie miec wozka bez nich. 3w1 to najlepsza opcja jezeli chodzi o kase i kompaktowosc modulow (masz tylko jeden stelaz a nie dwa oddzielne wozki). do 1500zl jest mnostwo opcji.

Gość gość
Skrętne kola czy lepiej nie ? - zdecydowanie skrętne 3w1 czy wszystko osobno? - 3 w 1 najlepiej wychodzi finansowo Taki do 1500 zl. - za taką kwotę można już kupić bardzo fajne, zgrabne wózki np firmy Adamex, Bebetto. Najlepiej udaj się do sklepu stacjonarnego, obejrzyj wózki, dopasuj do swojego wzrostu, przymierz do siebie, który Ci się wygodnie prowadzi, który wizualnie Ci się podoba. W niektórych sklepach jest możliwość negocjacji cen. Jeżeli upatrzysz sobie jakiś konkretny model to spr później na allegro jak cenowo wygląda. np tu są 2 fajne modele, które bralam też pod uwagę. http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-adamex-york-3w1-mega-gratisy-i6017016369.html http://allegro.pl/bebetto-2016-wozek-nico-plus-gondola-fotelik-3w1-i6050025374.html

Skrętne koła? Ok, dopóki nie spadnie śnieg, lub nie wjedziesz na teren błotnisty czy z nierównościami. Proste koła staranują każdą przeszkodę ale za to ciężej się skręca (oczywiście bez przesady) i są obszerniejsze. W wózkach 3w1 stelaż jest ciężki, dlatego większość matek i tak decyduje się po paru miesiącach kupić zwykła spacerówkę. Do tego polecam odkupić po prostu od kogoś wózek, na internecie są wózki używane zaledwie parę miesięcy a zaoszczędzi się nawet do 1000 zł. Wielu moich znajomych żałowało kupna nowego wózka, kiedy inni kupowali taniej i z lepszej firmy.

Gość gość
Skrętne kola mozna zablokowac. Ja tez polece jednak model ze skretnymi kolami. Zanim zdecydujesz obejrzyj sobie wozki drozsze ktore moglabys kupic uzywane. Przy pierwszym dziecku kupilam nowy polskiej firmy, byl dosc ciezki, przelozyc siedzisko to byl wyczyn, nawet zeby stelaż zlozyc trzeba bylo duzo sily uzyc. Mial jednak sporo niedogodnosci. Przy drugim kupilam wozek uzywany lepszej firmy i jestem bardzo zadowolona. Lekki,zwrotny,prowadzi sie jednym palcem. Tak samo skladanie czy przekladanie siedziska,wszystko na" klik". Tapicerka cala mozna zdjąć do prania. Zastanów sie, obejrzyj rozne modele a na pewno cos wybierzesz.

Gość gość
Najlepiej kupić używaną dobrą gondolę i później dobrą spacerówkę. A już na pewno dobrze jest kupić osobno fotelik bo te z kompletów 3w1 z reguły są kiepskie.

Gość gość
za1500 zl spokojnie znajdziesz dobry wozek :) my mielismy murę z maxi cosi i jestesmy po dzis dzien jestesmy zadowoleni :)

Gość gość
skretne kola to mus. i do tego piankowe- takie masz np. w murze z maxi cosi :)

Gość gość
myślę że spokojnie kupisz wózek w takiej cenie, tylko nie polecam 3w1. W taki zestawie i w tej cenie jakość może być beznadziejna. Z fotelikiem nie ma żartów, musi być z atestami bo przy nie daj boże kolizji bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze. Ja kupiłam anex sport wózek w wersji 2w1. Jest ciut droższy niż twój budżet, ale zawsze możesz sobie porównać. Ja mogę ci polecić.

Gość gość
My mieliśmy tako nix 3w1 i jest super. Kupiliśmy używany w stanie idealnym na olx za 500zł (nowy kosztował 1700zł) i jest świetny. Duża gondola, pompowane koła, lekko się prowadzi, omija każdą przeszkodę. Służył dla pierwszego dziecka, teraz będzie dla drugiego. Ogólnie wszystkie wózki tako są super.

Gość gość
marke fotelika samochodowego do kompletu typu 3w1 mozna bez problemu teraz wybrac. adaptery dostaje sie odpowiednio do marki. poza tym maxi cosi, cybex czy be safe to teraz standard, wiele nowych wozkow oferuje je w standardowej cenie zestawu.

Gość gość
mamy skretne kola, i do tego piankowe :) konkretnie to mamy model mura z maxi cosi, chyba lepiej trafic nie moglismy :)

Gość gość
3w1 Anex Sport. Trochę droższy ale wart tej różnicy . Napewno koła pompowane bo lepiej amortyzują. I masz duzy wybór kolorów ;-) dla mnie to była dosć ważna sprawa bo chcialam wózek czarno bialy a oni mają taki :-)

Gość gość
Też miałam dylemat jaki wózek. Budżet miałam podobny ale po wizycie w sklepie wszystko się zmieniło. Pan doradził mi bezpieczny fotelik z testami ADAC , dobry można kupić już około 400złotych. A wózek chciałam tańszy ale niestety na żywo masakra. nic mi się nie podobało. W końcu mąż miał dosyć i dołożył mi do Anexa:) Dla mnie jest piękny i jak jadę nim to czuć tą jakość:)

Gość gość
Też miałam budżet 1500zł ale niestety nic ciekawego nie wpadło mi w oko . Dołozyłam troszkę (500zł) i w końcu kupiłam ten co mi się podobał od początku. Anex Sport z dobrą amortyzacją regulowana , dużą gondolką , spacerówką . W cenie 2 tyś masz piękny komplet w pełni wyposażony .

Gość gość
Ja mam adamex pajero 3w1 za 1600 zl, jestem bardzo zadowolona, duża gondola, bardzo zwrotny, spacerówka wygodna, wszystko szybko rozklada sie i sklada jedynie co to moj jest czesto brudny bo wzielam bialy stelarz i bialo szary wozek a wokol domu same polne drogi. Czesto na spacerze slysze ze mam bardzo ladny wozek. Obydwoje z mezem jestesmy wysocy i przy niektorych wozkach wygladalismy troche smiesznie a ten jest duzy i pasuje nam.

Gość gość
Pewnie ze kola skretne ale takie z mozliwoscia zablokowania. Moge Ci polecic Anex Cross. Ciut wiecej kosztuje ale warto dołożyć. Jest naprawde wygodny i ślucznie wygląda.

Gość gość
Znalazłam super sklep gdzie taką fachową pomoc uzyskałam i doradzili mi wózek który dla mnie jest najlepszy. Anex Sport jako nieliczny ma podwójną amortyzację i do tego obie są regulowane. duża gondola bardzo zabudowana na zimę. Spacerówka rozkładana do pozycji leżącej . Materiał łatwy do czyszczenia. Duza torba i kosz zakupowy. Lekko się prowadzi i łatwo składa.

Gość gość
Też wybrałam Anexa. Oni serio robią ładne i funkcjonalne wózki. Zobacz sobie na żywo w sklepie. Zobaczysz wtedy różnicę w wykonaniu w porównaniu z konkurencją. Polecam bo sprawuje się super

Gość gość
S********j na inne forum reklamo Anexa! we wszystkich wątkach reklamach reklamuje ten wózek

Gość Anna Kalinowska
Ja kupiłam wózek dziecięcy w sklepie internetowym www.internetowydeluxe.pl Wózek jest marki x-lander, który rzeczywiście spełnił moje oczekiwania mimo tego, że był to używany wózek. Ma troszkę małą amortyzację, ale prowadzi się dobrze. Kupiłam go za ok. 550 zł i dostałam w dodatku gwarancję na 2 lata. Teraz tylko muszę kupić jakieś nosidełko do samochodu, które wpina się w stelaż.

Gość gość
Widzę, że konkurencja Anexa nie wytrzymuje:) Czas pogodzić się, że Anex jest na czasie i ludziom się podoba

Gość gość
Polecam zobaczyć Anexa . Naprawdę dobry i funkcjonalny wózek za przyzwoite pieniążki

Gość gość
Rzeczywiście myślę ,że z Anexa będziesz zadowolona. Zobacz go na żywo bo naprawdę wózeczek wart uwagi.

Gość gość
Widziałam ostatnio nowy model Anex Cross. Powiem ci ,że zrobił na mnie fajne wrażenie i zdecydowałam się na niego. Jest bardzo fajnie wykonany i ma ciekawy wygląd - inny od konkurencyjnych. Obejrzyj sobie bo warto

Gość gość
Może na przykład Barletta Adamexu, bardzo fajne wózki , wygodne, dobrze amortyzują podłoże, Luciano też fajny model, dużo dodatków

Gość Karooo

Może Adamex ? 

Moje faworyty to Luciano , Pajero i Reggio :) 

Gość Izabela

Sprobuj poszukac jakiegos wozka Adamex, ja mam Luciano, jest a prawde dobry, ale jak wiadomo ile ludzi tyle zdan. mnie ten odpowiada, teraz spodobal mi sie tez taki Reggio :0