Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy tez malujecie sie w autobusie lub matrze

Polecane posty

Gość gość

Nie pierwszy raz widze dziewczyne ktora uzadza sobie poranny make up w metrze . Laska przedemna ma caly salon kosmetyczny w torebce , smaruje sie pudruje robi brwi rzesy zalotka kladzie cienie na powieki ,roz ,pomadka a wszystko to przy tlumie ludzi w pedzacym metrze Dla mnie to zenujace ale moze to wynika z mojego wieku , moze w moich czasach makijaz to byl taki sekret kobiety i robilo sie w domu przy toaletce a dzisiaj moze robi sie przy wszystkich np w autobusie Jak to u was jest , tez sie malujecie w komunikacji miejskiej ?

Gość gość
Nie no ! Teraz zaczela sobie wszystkie kredki temperowac na podloge No wymiekam z nie Czy to ja zwariowalam czy dzisiejsze mlode damy ??

Gość gość
Zdarzyło mi się raz takie zachowanie w pociągu ale byłam wtedy młoda i głupia, nie miałam jeszcze wyrobionego wyczucia obciachu. Przeszło mi z wiekiem

Gość gość
No ale w pociagu jak jestesmy w podrozy trzeba sie czasami przemyc i zrobic szybki make up , sytuacja czasami zmusza ale metro yramwaj autobus?

Gość gość
Ja generalnie się prawie nie maluję, więc nie. Ale zdarza mi się pociągać usta pomadką pielęgnacyjna lub kolorujaca w miejscu publicznym, tylko sprawdzam najpierw czy żaden facet mi się nie przygląda. Raczej mam zdanie jak autorka co do malowania w autobusach

Gość gość
Wyglądała chociaż rzeczywiście ladniej po tych wszystkich czynnościach?

Gość gość
Tak, bo faceci wcale nie wiedza ze macie tone tynku na twarzach :P sekret kobiety :D Powiem tak, dla mnie taka poranna toaleta w metrze jest rownie zenujaca co w ogole packanie sie nie wiadomo czym i robienie z tego "sekretu kobiety"

Gość gość
Zdarzało mi się malować błyszczykiem, stojąc na światlach w samochodzie, ale full makijaz to już byłaby przesada;)

Gość gość
Nie, absolutnie nie.

Gość gość
Raz mi się zdarzyło, ale tylko podkład i rzęsy, zaspałam do pracy a bez makijażu w ostrym świetle nie wyglądałam za ciekawie, na szczęście dużo ludzi nie było. Ale pamiętam z liceum koleżanki które non stop poprawiały albo robiły makijaż w szkole- niekoniecznie w toalecie, niektóre jeszcze przynosiły karbownicę do włosów, bo rodzice w domu na takie rzeczy nie pozwalali. Trudno potem nabrać przekonania że makijaż to jakaś czynność intymna.

Gość gość
ja tam ja podziwiam jakbym mogła tez bym tak robiła, ale nie korzystam z komunikacji miejskiej,dzisiaj czas to pieniądz i nalezy wykorzystywac każda minute,a co ludzie powiedza mam gdzieś

Gość gość
Dla mnie to sito maksymalne

Gość gość
jestem przesliczna i na serio nie wiem ale faceci to sa dziwni na kazdym kroku 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
gość dziś Wyglądała chociaż rzeczywiście ladniej po tych wszystkich czynnościach? x wygladala ok , ja nie jestem ekspertem od malowanek , prawie sie nie maluje , jestem brzydka wygladam jak skrzyzowanie Sochy z Olga Borys :O wiec co tu taka facjate i okragle oczy malowac dla mnie ta laska zrobila sobie ladny makijaz ale na wieczor taki bardziej w stylu wamp , oczy mocno na ciemno usta na bordowo

Gość gość
Niektórzy nie rozróżniają makijażu na dzień i wieczór, dzień to dla nich jak wieczór, noc jak dzień

Gość gość
Tez uwazam, ze to czynnosc ktora powinno sie wykonywac w domu. nie o to chodzi ze jakis sekret. Dla mnie malowanie to poranna czynnosc pielęgnacyjna. To tak jakby wsiadla w piżamie i przebierala sie po drodze.

Gość gość
Ja często malowałam się w pociągu, na stacji czy w toalecie w supermarkecie ale to z braku czasu w domy

Nie wypada :p raz widziałam jak laska pilowala sobie paznokcie i wszystko leciało na faceta obok :o

Gość gość
o kurcze :) :)

Gość gość
Czasami mi się zdarza, jednak ja robię to zawodowo. Moje prace można znaleźć na www.utalentowani.pl także.