Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarrek

Prezent dla niej

Polecane posty

Czy macie pomysł na jakiś oryginalny prezent dla kobiety? Potraktuje ten temat serio i proszę bez głupawych komentarzy :)

Gość gość
Może biżuteria ale nie jakaś droga tylko skromna i delikatna lub kolacja we dwoje i piękny bukiet róż

Gość gość
A może podarujesz swojej dziewczynie zegarek? Albo pierścionek? To zawsze świetny pomysł na prezent, biżuterii nigdy za wiele! :) Tutaj masz wszystko w jednym miejscu, to oszczędzi Ci biegania po sklepach, a wiem jak faceci tego nie lubią :d http://www.e-zegarki.pl/

Gość żonatyMK
Szukając pomysłu na prezent dla żony trafiłem na stronę https://jakiprezent.pl/dla-niej Jest tu sporo ciekawych propozycji. Zastanawiam się nad masażem czekoladowym. Wiem, że zona kiedyś już go robiła i była bardzo zadowolona. Więc może to dobry pomysł na prezent.

Gość gość
kilo podwawelskiej i sloik musztardy :-P

Gość gość
Wiadomo, że na kobiety nic tak nie działa jak biżuteria. Kup jakąś fajną bransoletkę albo wisiorek, teraz są bardzo na topie. Ja swojej dziewczynie kupiłem delikatny, złoty wisiorek na www.rzeszowski-jubiler.pl . Mają szeroki wybór, a wszystko wysokiej jakości i bardzo gustowne.

Trafionym prezentem dla kobiety jest pobyt w SPA. My kobiety uwielbiamy to. Jeśli mogę Ci coś polecić to polecam TALARIE w Trojanowie. Byłam tam już dwa razy, raz z mężem, a raz z przyjaciółką na DAY SPA. Super klimat, świetne SPA, przepyszna kuchnia - mają tam rewelacyjnego szefa kuchni, jedzenie przygotowane przez Pana Radka REWELACJA. Przemiłe Panie recepcjoinistki, zawsze pomocne Panie z Housekeeping. Piękny teren otaczający hotel, tematyczne pokoje. Najchętniej to bym tam jezdziła w każdy weekend, tylko szkoda że mam tak daleko, bo ponad 200 km:(

Trafionym prezentem dla kobiety jest pobyt w SPA. My kobiety uwielbiamy to. Jeśli mogę Ci coś polecić to polecam TALARIE w Trojanowie. Byłam tam już dwa razy, raz z mężem, a raz z przyjaciółką na DAY SPA. Super klimat, świetne SPA, przepyszna kuchnia - mają tam rewelacyjnego szefa kuchni, jedzenie przygotowane przez Pana Radka REWELACJA. Przemiłe Panie recepcjoinistki, zawsze pomocne Panie z Housekeeping. Piękny teren otaczający hotel, tematyczne pokoje. Najchętniej to bym tam jezdziła w każdy weekend, tylko szkoda że mam tak daleko, bo ponad 200 km:(