Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co brakuje Wam pieniędzy

Polecane posty

Gość gość
no tak korony czy implanta już nie wstawisz na nfz,więc czemu doprowadzacie swoje zęby do takiego stanu,że wam w końcu wypadają x x ja miałam właśnie przez leczenie na NFZ taka dentofobię, ze mogłam isc tylko jak bół był nie do wytrzymania. i bez sensu piszesz, bo u niektórych ludzi zęby sa słabe, albo się posypią w ciązy, można mieć wypadek i wyleci, itp

Gość gość
o remoncie,wakcjach,nowych meblach nawet nie marze,aha mam na "utrzymaniu" jeszcze kota i psa :) pracuje po 8 godzin zdarza sie ze i soboty,ale co druga

Gość gość
jak masz zdrowy korzeń to możesz wstawić koronę, koszt 500-1400 zł

Gość gość
Kotarba dziś - Nic nie masz pisać, bo temat, jak napisałam w pierwszym poście, adresuję do tych, którym brak. Tak więc jeśli nie masz potrzeb, a tylko zachcianki, Ciebie się nie tyczy. Zastanawiam się ile jeszcze jest osób w podobnej sytuacji. Staram się z niej oczywiście wyjść. gość dziś - Nie, nie lepiej. Nie mówiłam nic o jojczeniu, tylko prosiłam o informacje. No i nie pracującym leniom nie dziwota, że brakuje, zastanawiam się, ile jest osób, które pracują, starają się dokształcać, a i tak im brak. Naprawdę jesteś tak złośliwy/a czy aż tak niedomyślny/a?

Gość gość
gość dziś - 500 jeszcze do zdobycia, mam nadzieję w przyszłości