Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie jak długo niemowlę moze siedziec w foteliku??

Polecane posty

Gość gość

Każdy lekarz mowi co innego wiec juz sama nie wiem. Mam 2.5 miesieczna corke spi w swoim lozeczku lub gondoli ale jak nie spi a musze cos zrobic to sadzam ja w foteliku pomaga jej to tez na kolki ale martwie sie o jej kregoslup. Czy to jej zaszkodzi??

Gość gość
Do 2 godz max, potem przerwa.

Gość gość
Idiotka

Gość gość
My wlasnie przedobrzylismy"jak nasz syn byl malutki pozostawalismy go w foteliku i godzinami nosiłam go po całym mieszkaniu w foteliku po 3 miesiącach autentycznie zniekształcił mu sie kręgosłup ,dostał takiego okrągłego guza na wysokości bider,bardzo sie wystraszyłyśmy - oczywiście od razu pobiegliśmy do ortopedy ( miał około 4 mcy).Pozniej fotelik odstawiliśmy a mały cały czas leżał na płasko ,na szczęście jest wszystko ok.Ortopeda nam powiedział ze dziecko powinno jak najdłużej leżeć na płasko ,dopiero jak samo zaczyna sie podnosić ,obracać ,siedzieć to wtedy owszem powolutku .Kosteczki u takiego maluszka to sa poprostu chrząstki i ulegają bardz szybko deformacji.Fotelik tylko i wyłącznie do krótkich podróży

Gość gość
Nie powinno siedziec w foteliku powinno lezec

Gość gość
to chyba wiadomo jak sie ma choc odrobine inteligencji 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Jak musisz coś dłużej zrobić to najlepiej kłaďź go na podłodze - na macie najlepiej albo noś w chuście. Ale myślę że raz dziennie po godzince w pozycji półleżącej posiedz to nic się nie stanie. Ja tak dwójkę dzieci na podłodze chowałam ;)

Gość gość
Brzuszek sie masuje na kolki idiotko!!!